AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AfterShokz Bluez 2 fekete

Termékkatalógus
AfterShokz Bluez 2 fekete
4,0 16 értékelés
Fej-/fülhallgató - Management Technology audio Bone
Kód:  AKZ120c Termékszám:  AS500G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Bluez 2 fekete

Company Aftershokz jön teljesen forradalmasítja a zenét hallgatni, nem csak a sportban. Normális fejhallgató-váltó fül vagy a dugó beléjük, és olyan izolált hallási érzetek körül. Vezeték nélküli fejhallgató AfterShokz Bluez eredményes irányításához nem dobhártyát, de technológiai vezető az arccsont közvetlenül a belső fülbe. Kedvenc zeneművész így nyugodtan élvezheti, például kocogás közben, biciklizés vagy autóvezetés.
 

körvonalai

  • Karcsú, könnyű, ergonomikus kialakítás
  • Megbízható Bluetooth
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Bontási - nincs semmi a füledben
  • Katonai "csontvezetés" technológia
  • állítható fejpánt
  • Hívása szünet, és mozgassa a pályán
  • Luxus ellenálló ház

Csont hangvezetéssel

A legtöbb hangokat halljuk, ömlik a hallójáratba, és dobhártya rezgéseket továbbítják a belső fülbe. Hanghullámok, lehetséges, hogy továbbítja a belső fül segítségével is arccsont, megkerülve a dobhártyát.

Přesně tímto způsobem například slyšíme vlastní hlas a tomuto efektu se říká technologie vedení zvuku kostí.

Kommunikálni a világgal

V dnešním světe plném nových informací je důležité s okolím zůstat stále v kontaktu. Vezeték nélküli fejhallgató AfterShokz Bluez pontosan szerelve egy praktikus mikrofon, és akkor így vigye magával bárhová, és tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával vagy munkatársaival.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Fejhallgató AfterShokz Bluez meghaladja a várakozásokat is, ha az akkumulátor élettartamát egyetlen feltöltéssel. Akár 6 óra hosszú lesz képes élvezni kedvenc zeneszámait anélkül, hogy dolgozzon töltő. Miután ez nem történik meg, csak be kell kapcsolódni két órával a micro USB port, és készen áll, hogy menjen el újra.

széleskörű kompatibilitást

Někdy je těžké až nemožné najít technologii, která by byla kompatibilní se všemi ostatními. Mégis, a mérnökök AfterShokz sikerült biztosítani, hogy fülhallgató tökéletesen működött minden népszerű zenelejátszók - legyen az akár iPod, iPad, okostelefon vagy más MP3 lejátszó.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Bluez 2 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Bluez 2 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ