AP+ nový vizuál Shop roku

AfterShokz Bluez 2S fekete-zöld

Termékkatalógus
AfterShokz Bluez 2S fekete-zöld
Fej-/fülhallgató - Bluetooth, fül előtti, csontvezetéses hangtechnológia
Kód:  AKZ120j2 Termékszám:  AS500N

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Bluez 2S fekete-zöld

Az AfterShokz egy teljesen új, forradalmi zenegallgatási megoldással érkezik, nem csak sportoláshoz. A hagyományos fülhallgatók használatakor fülünkbe dugjuk őket így izolálódunk a környezetünk zajaitól. Az AfterShokz ezzel szemben nem a dobhártyán, hanem az arccsonton keresztül vezeti a hangot, egyenesen a belső fülbe. Ennek segítségével élvezheti kedvenc zenéit például futás, biciklizés vagy vezetés közben is.

Legfontosabb jellemzői

  • Karcsú, könnyű, ergonomikus kialakítás
  • Megbízható Bluetooth
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Kényelmes - nincs semmi a fülben
  • Katonai "csontvezetéses" technológia
  • állítható fejpánt
  • Szünet és shuffle funkciók
  • Vízálló kialakítás

Csontvezetéses hang

A legtöbb általunk hallott hang a fülön keresztül érkezik, melyek megrezegtetik a dobhártyát és így vezetődnek a belső fülbe. Ezzel szemben lehetséges a hangok belső fülbe irányítása az arccsontokon keresztül is, megkerülve a dobhártyát. Pontosan így halljuk saját hangunkat is, erre épül az ún. bone sound management technológia is.

Kommunikáljon a világgal

A mai világ tele van új információkkal, ezért fontos, hogy folyamatosan a kapcsolatban maradjon vele. A vezeték nélküli AfterShokz Bluez fejhallgató tartalmaz egy praktikus mikrofont, így vigye bárhová is, továbbra is tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával vagy munkatársaival.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Az AfterShokz Bluez Fejhallgató felülmúlja várakozásait, egyetlen feltöltéssel is. Akár 6 órán át élvezheti kedvenc zeneszámait anélkül, hogy a töltéssel kéne bajlódnia. Miután végzett, csak dugja be egy micro USB portba 2 órára és már megint készen is áll egy újabb körre.

Széleskörű kompatibilitás

Néha nehéz, sőt lehetetlen, hogy egy technológia összeegyeztethető legyen bármi mással. Mégis, a AfterShokz mérnökeinek sikerült biztosítani, hogy a fülhallgató tökéletesen működjön minden népszerű zenelejátszóval - legyen az akár iPod, iPad, okostelefon vagy más MP3 lejátszó.

További információk:

Bluetooth verzió: v4.0
Kompatibilis profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Tartomány: 10 m
Akkumulátor: Li-Ion
Lejátszási idő: 6 óra
Készenléti akkumulátor élettartam: 10 nap
Töltési idő: 2 óra
Súly: 41 g

Paraméterek

Szín
Fekete, Zöld Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Bluez 2S fekete-zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2S černo-zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Bluez 2S čierno-zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S schwarz-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S schwarz-grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ