Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AfterShokz Sportz 3

Termékkatalógus
AfterShokz Sportz 3
3,7 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - Management Technology audio Bone
Kód:  AKZ112 Termékszám:  AS400G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz 3

Company Aftershokz jön teljesen forradalmasítja a zenét hallgatni, nem csak a sportban. Normális fejhallgató-váltó fül vagy a dugó beléjük, és olyan izolált hallási érzetek körül. AfterShokz Sportz fejhallgató eredményes irányításához nem dobhártyát, de technológiai vezető az arccsont közvetlenül a belső fülbe. Kedvenc zeneművész így nyugodtan élvezheti, például kocogás közben, biciklizés vagy autóvezetés.
 

körvonalai

  • Izzadság és vízálló
  • Kompatibilis iPod, iPad, okostelefon és MP3 lejátszó
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Bontási - nincs semmi a füledben
  • Katonai "csontvezetés" technológia

Csont hangvezetéssel

A legtöbb hangokat halljuk, ömlik a hallójáratba, és dobhártya rezgéseket továbbítják a belső fülbe. Hanghullámok, lehetséges, hogy továbbítja a belső fül segítségével is arccsont, megkerülve a dobhártyát.

Přesně tímto způsobem například slyšíme vlastní hlas a tomuto efektu se říká technologie vedení zvuku kostí.

Kemény edzés

Köszönhetően ellenáll a víz és a verejték folyik fejhallgató készen áll a játékra, még szélsőséges tevékenységek, és nincs sérülés. 

Hosszú akkumulátor-élettartam

Akár 12 órás, akkor képes lesz arra, hogy élvezze kedvenc zeneszámait anélkül, hogy dolgozzon töltő. Miután ez nem történik meg, csak be kell kapcsolódni két órával a micro USB port, és készen áll, hogy menjen el újra.

Még több nap után az inaktív, nem kell aggódnia az akkumulátor élettartama, hosszú készenléti idő akár 30 nap biztosítja, hogy a fejhallgató mindig készen áll, ha szükség van rájuk.

széleskörű kompatibilitást

Někdy je těžké až nemožné najít technologii, která by byla kompatibilní se všemi ostatními. Mégis, a mérnökök AfterShokz sikerült biztosítani, hogy fülhallgató tökéletesen működött minden népszerű zenelejátszók - legyen az akár iPod, iPad, okostelefon vagy más MP3 lejátszó.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Sportz 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz sportz 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz sportz 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ