Akvizice ApF HU Shop roku

AfterShokz Sportz M3

Termékkatalógus
AfterShokz Sportz M3
4,8 9 értékelés
Fej-/fülhallgató - Management Technology audio Bone
Kód:  AKZ117 Termékszám:  AS450G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz M3

A klasszikus fülhallgatók hibája, hogy amint bedogjuk a fülünkbe, nem halljuk környezetünk zajait. Az AfterShokz Sportz fülhallgatói nem a dobhártyát terhelik, hanem az arccsonton keresztül vezetik a hangot a belső fülbe. Így Ön is hallgathatja kedvenc zenéit bárhol, bármikor, akár biciklizés vagy autóvezetés közben is.

körvonalai

  • Izzadság- és vízálló
  • Kompatibilis iPoddal, iPaddel, okostelefonnal és MP3 lejátszóval
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Mikrofon a telefonhívásokhoz
  • Kényelmes - nincs semmi a fülben
  • Katonai "csontvezetéses" technológia

Csontvezetéses technológia

Azonban a hangokat úgy is el lehet juttatni a fülbe, hogy megkerüljük a dobhártyát, és a hanghullámok az arccsonton keresztül vezetjük át a belső fülbe.

Ez az, ahogy a saját hangunkat is halljuk, a módszert pedig csontvezetéses technológiának nevezzük.

Kommunikálni a világgal

A mai információval teli világban nagyon fontos elérhetőnek lennünk. Ezért ezt a fülhallgatót felszereltük egy nagyon praktikus mikrofonnal, amelynek köszönhetően magával viheti bárhová a készüléket, és tarthatja a kapcsolatot családjával, barátaival, és kollégáival is.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Akár 12 órán keresztül élvezheti kedvenc zenéit anélkül, hogy töltenie kéne a készüléket. Amikor lemerül, csak dugja bele a microUSB portba 2 órára, és újra használhatja. 30 napos készenléti ideje lehetővé teszi a még több napos szünet utáni használatát is.

Széleskörű kompatibilitás

Néha nehéz olyan technológiát találni, amely kompatibilis minden készülékkel. Az AfterShokz azonban bebiztosította fejhallgatói tökéletes működését iPoddal, iPaddel, okostelefonokkal vagy MP3 lejátszókkal.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Sportz M3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz sportz M3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz sportz M3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz M3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz M3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ