Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AfterShokz Sportz Titanium piros

Termékkatalógus
AfterShokz Sportz Titanium piros
Fej-/fülhallgató - Sportoláshoz, a fülek elé helyezhető, Bone Conduction technológiával, 20Hz ~ 20KHz frekvenciával, akár 12 órás üzemidővel
Kód:  AKZ120o3 Termékszám:  AS401LR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium piros

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fejhallgató kifejezetten sporttevékenységekhez, mint például futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy síeléshez alkalmas. A titán fejpánt könnyű, rugalmas és könnyen hordozható, valamint fényvisszaverő felülettel rendelkezik. A vízálló IP55 védelem taszítja a verejtéket, port és a nedvességet kedvezőtlen időjárás esetén. A száron elhelyezkedő kezelőgombok segítségével pedig egyszerűen vezérelheti fülhallgatóját.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és kényelmes sportfülhallgató
  • Tökéletes sportoláshoz
  • Csontvezetéses technológia
  • Fényvisszaverő fejpánt
  • Kezelőprogram a száron
  • Ellenáll verejtéknek, pornak és nedvességnek
  • Piros szín

Rendkívüli technológia

A fejhallgató közvetlenül a fülkagyló előtt helyezkedik el és csontvezetéses technológiája az arccsonton keresztül juttatja a zenét fülébe. Ez lehetővé teszi a környezeti zajok érzékelését a fülek számára, ami nagyobb biztonságot nyújt Önnek. Így továbbra sem kell lemondania a minőségi hangok nyújtotta élvezetről. A PremiumPitch + funkció elsőosztályú zenei élményt nyújt, beleértve a széles dinamikatartományt és a lüktető basszust. A LeakSlayer technológia pedig jelentősen csökkenti a természetes hangkiszűrődést.

Technikai jellemzők:

Fejpánt súlya:
19,6 g

Elemek:
újratölthető lítium

Játékidő:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Sportz Titanium piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Sportz Titanium červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Sportz Titanium červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Titan AfterShokz Sportz rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Titan AfterShokz Sportz rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ