A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

AfterShokz Sportz Titanium Mic piros

Termékkatalógus
AfterShokz Sportz Titanium Mic piros
Fej-/fülhallgató - Sportoláshoz, fülek elé helyezhető, Bone conduction technológia, 20Hz~20KHz frekvencia, 12 órás üzemidő
Kód:  AKZ120n3 Termékszám:  AS451LR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium Mic piros

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fejhallgató kifejezetten sporttevékenységre, mint a futás, kerékpározás, túrázás, síelés, stb. készült. A titán fejpánt könnyű, rugalmas, könnyen hordozható és fényvisszaverő felülettel rendelkezik. Az IP55 szabvány szerinti vízállóság eltéríti az izzadságot, port és rossz időben a nedvességet. A fejhallgató könnyen irányítható a vezetéken található vezérlő segítségével.

Legfontosabb jellemzők

  • könnyű és kényelmes sport fülhallgató
  • tökéletes sportoláshoz
  • a hangot az arccsonton keresztül továbbítja
  • mikrofonnal
  • fényvisszaverő fejpánt
  • vezérlő a vezetéken
  • ellenáll a verejtéknek, a pornak és a nedvességnek
  • piros színű

Használt technológiák

A fejhallgató a fül elé van tervezve, a Bone conduction technológia az arccsonton keresztül továbbítja a hangot, így a fülek teljesen nyitottak maradnak a környező hangokra. Lehetővé teszi, hogy halld környezeted, ezzel növelve a biztonságot. Eközben kiváló zenehallgatást ajánl kompromisszumok nélkül. A PremiumPitch+ funkció biztosítja az elsőosztályú audio élményt, beleértve a széles dinamikus tartományt és a gazdag basszust. A LeakSlayer technológia jelentősen csökkenti a természetes hangszivárgást.

Paraméterek:

Fejpánt tömege:
19,6 g

Elemek:
tölthető lítium

Lejátszás ideje:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Sportz Titanium Mic piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Sportz Titanium Mic červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Sportz Titanium Mic červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz Titanium Mic Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Sportz Titanium Mic Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ