Akvizice ApF HU Shop roku

AfterShokz Trekz Titanium zöld

Termékkatalógus
AfterShokz Trekz Titanium zöld
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre akasztható, zárt, Bluetooth, IP55 védettség, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 100 dB/mW érzékenység, akár 6 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  AKZ120k2 Termékszám:  AS600IG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Trekz Titanium zöld


titanium

AfterShokz Trekz Titanium

Ne várjon és induljon el a fejhallgatóval együtt felfedezni környezete eddig elérhetetlen természetes hangjait. Abban az esetben, ha kiváló minőségű fülhallgatót keres, máris megtalálta a megfelelőt! Az AfterShokz cég forradalmasította a zenehallgatást, így azt bárhol és bármikor élvezheti.


Forradalmi kivitelezés

A hangerő-szabályozó a hangszóró tetején található. Ennek köszönhetően nagyon könnyű hozzáférést biztosít. A készülék használata nem nehéz, ezért a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén elsajátíthatják.

titanium


titanium

Hosszú akkumulátor-élettartam

Kedvenc dalait akár 6 órán keresztül is élvezheti. Újra töltés esetén csak dugja be a fülhallgatót a micro USB portba és az ismét készen áll az újbóli használatra.


Maradjon kapcsolatban

A mai információval teli világban, fontos, hogy kapcsolatban maradjon a környezetével. Ezért a fejhallgató praktikus mikrofonnal van felszerelve, így bárhová magával viheti, és kapcsolatban maradhat barátaival, családjával vagy munkatársaival.

titanium

Alt

A csomag tartalma

  • Trekz Titanium fejhallgató
  • Micro USB töltőkábel
  • Tároló tasak
  • Füldugók

Paraméterek

Szín
Fekete, Zöld Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Trekz Titanium zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Trekz Titanium zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Trekz Titanium zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Trekz Titanium Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Trekz Titanium Grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ