Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AGOGS Uphill MTB Woman - Model 2016

Termékkatalógus
AGOGS Uphill MTB Woman - Model 2016
Elektromos kerékpár - 60-120km távolságra, Li-ion akkumulátor 48V, 11.6Ah, teljesítmény 250-350W, állítható rugós teleszkóp, alumínium keret, keret mérete 19", kerék mérete 26"
Kód:  EKA402a1 Termékszám:  15920164 Gyártó honlapja:
AGOGS Uphill MTB Woman - Model 2016 Megszűnt

AGOGS Uphill MTB Woman - Model 2016


Cseh gyártó elektromos kerékpárok AGOGS indít egy új 2016 modell az Uphill MTB nő - a női mountain bike változata. Ez a modell fel van szerelve egy stabil alumínium váz típus "Keystone", amely csökkenti, és lehetővé teszi a nők és lányok könnyebb hozzáférést a kereket. Uphill MTB nő olyan 48V technológia, amely egyedülálló a piacon. Végül a kerék volt a célja, hogy élvezhető, ezért hozta ki színekkel, fehér és lila színben.


le
minőségű alkatrészek

Fék Avid BB7 Mountain

minőségű alkatrészek

A keret van ellátva minőségű márkás alkatrészeket maximális figyelmet fordított az ideális feltételeket a terepjáró vezetés. Zárható Suntour XCM teleszkópos villa 100 mm rugóúttal tökéletesen igazodik minden egyenlőtlenség. Természetesen vannak olyan széles gumik, a magasabb modell Shimano Deore hajtómű 9 vagy felfüggesztését nyeregcső.

Érdemes megemlíteni mindenképpen érdemes és mechanikus tárcsafékek AVID BB7 Mountain, amely összehangolja a teljesítményem és a középosztály a hidraulikus fék és megbízhatóságuk népszerűek a lakosság körében.


le
AGOGS Uphill MTB Nő

AGOGS Uphill MTB Nő

5 ok, hogy vásárolni AGOGS Uphill MTB Nő

  • 48V technológia - teljes körben a földön, és nyomja ki az összes motorteljesítmény
  • Tartománya akár 120 km - élvezze az extra hosszú utazások
  • Kényelmes használat - nem kell meghajlítani valahol - minden van gyönyörű kézzel
  • Vezethetőség - a minőség meghajtó elemek ellenőrzése biztosítja a kényelmes utazást
  • Egyszerű szolgáltatás - garantált az alkatrészek több év után a vásárlás kerékpárok

Vegye ki a motor a hátsó kerékagy

A rendszer egyedülálló miatt torziós érzékelő a központi kompozíció. Az út alatt enyhítette a nyomást a lovas mindkét pedált. Ezért az adagolási pontosság villamos energiaellátó rendszerek igazodik egy központi motor, miközben az összes előnyeit a motor a hátsó kerékagy.

Egyetlen teljes töltés vezetsz akár 60 kilométeres teljes kapacitással, és mintegy 120 km-re az alsó szint segítség. Lehká cestovní rychlonabíječka nabije baterii na 50 % kapacity již za pouhých 90 minut.

le
Vegye ki a motor a hátsó kerékagy

Brushless motor Bafang 48V CST


Egyedi 48V technológia

Ez mountain bike rejt bizonyos mennyiségű forradalom. Ez forradalmi technológiája 48 V, ez azt jelenti, hogy lehet választani a teljesítményt a KRESZ (250 W) és off-road üzemmód maximális teljesítménye 750 W, amelyeket fel lehet használni távol közutakon. Ez a technológia növeli az energia mennyisége mintegy 33%, szemben a pedelec azonos árszinten, különösen a női keret.


le
Controls a kormányon és a mobil

ellenőrző kijelző

Controls a kormányon és a mobil

Egy új funkció a kék háttérvilágítás, vízálló multifunkciós kijelző, amely megadja a választás egyik hat fok segítséget. Kromě toho zobrazuje detailní informace o rychlosti, ujeté vzdálenosti, aktuálním výkonu motoru či stavu nabití baterie. A kijelző is működtethető nélkül, teljesen merészkednek kormány.

Funkció PIN - Lock kerékpár zárak PIN kód használatával, amely megvédi azt a tolvajok. Zdatnější uživatelé využijí další novinku v podobě možnosti ovládání kola skrze váš smartphone prostřednictvím aplikace AGOGS Bike Control.


Könnyen összehajtható és gazdag kiegészítők

Ke kolu dostanete praktickou brašničku, která obsahuje rychlonabíječku 3A, detailní AGOGS návod, 16v1 AGOGS nářadí v kapsičce a desinfekční polštářek. Csatolt eszközöket tartalmaz minden szükséges összetételének a kerékpár. Befejezését és a kerék csináld magad otthon segítsége nélkül egy szakértő. Legyen ez a videó .

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AGOGS Uphill MTB Woman - Model 2016
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Uphill MTB Woman 2016. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Uphill MTB Woman Model 2016.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ