0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

AH510 Original Connect white

Termékkatalógus
AH510 Original Connect white
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 44 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 36 × 30 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
91 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VENCV000 Termékszám:  4011143510000
AH510 Original Connect white 91 690 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

AH510 Original Connect white

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor biztos nagyon tetszeni fog ezen Venta AH510 Original Connect légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és csökkenti az allergiás reakciókat. Az innovatív technológia és a hatékony víz szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 35 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Dizájnos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és párásító.

Légtisztító AH510 Original Connect white ...
Légtisztító AH510 Original Connect white ...

AH510 Original Connect white levegőtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Venta levegő tisztító gép megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Maximális tisztaságú levegő elérése egyetlen szűrővel
  • Filter típusa: víz
  • A filtrációs mechanizmus mikroorganizmusok semlegesítését tudja
  • 35 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 4,5 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A párásító légtisztító hatékony módja a túlságosan száraz levegő megszüntetésének a lakásban
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi
  • A fizikai gombok segítségével mindent könnyen beállíthatsz
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Kellemes illat az aromadiffúzornak köszönhetően
  • Egy ilyen praktikus Venta légtisztító készülék teljesítménye 8 W
  • A minimális zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 44 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán neves Venta gyártótól

Ezen Venta levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően.

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen modern Venta légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A műszaki ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is könnyedén működtethetik a készüléken található fizikai gombokon keresztül . Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. Könnyedén ellenőrizhetünk mindent, amire szükségünk van az érintős kezelőpanelen. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A levegő tisztítóba illóolajat is tölthetünk. Így csodálatos illatúvá varázsolhatjuk otthonunkat.

Eme Venta légtisztító készülék érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen modern Venta levegőtisztító gép nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne. A túl száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyát, és gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. Ezen Venta párásító légtisztító segít optimalizálni otthonunk páratartalmát.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Egy ilyen Venta légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő teszi lehetővé. A vízszűrő tökéletesen gondoskodik a por és a mikrobák eltávolításáról a környezetből, miközben növeli a páratartalmat. A szűrőrendszert mikroorganizmusok teljeskörű semlegesítésére fejlesztették ki. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Ezen Venta légtisztító készülék 4,5 m³/h kapacitással bír. Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő tisztító túl hangos lesz, és zavarni fog a pihenésben. A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 44 dB(A).

Méretei:

36 × 30 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
8 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
44 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Párásító Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AH510 Original Connect white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AH510 Original Connect white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AH510 Originál Connect white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AH510 Original Connect - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AH510 Original Connect - weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ