Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

AH515 Original Connect black

Termékkatalógus
AH515 Original Connect black
Légtisztító - párásítóval, 8 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 44 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, páratartalom jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 31 × 28 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), 3 kg súly
91 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VENCV002 Termékszám:  4011143516002
AH515 Original Connect black 91 690 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

AH515 Original Connect black

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor tökéletes választás számodra ez a modern Venta AH515 Original Connect légtisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és hozzájárul az allergiás reakciók kockázatának csökkentéséhez. Az innovatív technológia és a hatékony víz szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 35 alapterületű helyiségekbe ideális. Szokatlan és vonzó kialakításán kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, éjszakai mód és párásító.

Légtisztító AH515 Original Connect black ...
Légtisztító AH515 Original Connect black ...

AH515 Original Connect black légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Venta levegő tisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhető
  • Szűrő típusa: víz
  • 35 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • A párásító könnyen megoldja a túl száraz levegő okozta problémákat a lakásban
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Érintésvezérelt panellel
  • A kijelző mutatja a helyiség páratartalmát
  • Az aromadiffúzor kellemesen illatosítja otthonod
  • Ezen Venta levegő tisztító teljesítménye 8 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 44 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán neves Venta gyártótól

Egy ilyen Venta légtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően hatékonyan távolítja el az allergéneket a levegőből. Felbecsülhetetlen értékű eszköz azokban a háztartásokban, ahol allergiások élnek. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Nem kell aggódnunk semmi miatt, a légtisztító gondoskodik arról, hogy a szoba levegője a lehető leggyorsabban megtisztuljon. A helyiség pillanatnyi páratartalmát érzékelők figyelik folyamatosan, az eredmény megjelenik a kijelzőn.

Légtisztító AH515 Original Connect black ...

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen modern Venta légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a szükséges programot. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. Nagyszerű funkció, hogy illóolajat is tölthetünk a levegő tisztítóba. Így csodálatos illatot varázsolhatunk otthonunkba.

Ezen Venta légtisztító kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen praktikus Venta légtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható. Ha a helyiség levegője túl száraz, az irritálhatja a nyálkahártyánkat, és fogékonyabbak leszünk a betegségekre is. Egy ilyen Venta légtisztító párásító segít optimalizálni a páratartalom szintjét a lakásban.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen praktikus Venta légtisztító készülék beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Egyetlen szűrőt használ a tökéletesen tiszta levegő elérésére. A port és a mikrobákat a vízszűrő megbízhatóan eltávolítja, miközben párásítja is a levegőt. A háztartási légtisztító diszkrét és nagyon halk. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 44 dB(A).

Méretei:

31 × 28 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

3 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
8 W Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
44 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Párásító Kész!

Szűrők

Szűrők száma
1 Kész!
Szűrő típusa
Víz Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AH515 Original Connect black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AH515 Original Connect black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AH515 Origináal Connect black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AH515 Original Connect - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AH515 Original Connect - schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ