30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

AH555 Original Connect black

Termékkatalógus
AH555 Original Connect black
Légtisztító - párásítóval, 8 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, páratartalom jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 45 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 5,2 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VENCV001 Termékszám:  4011143555001
AH555 Original Connect black 154 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

AH555 Original Connect black

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor nagyszerű választás számodra egy ilyen Venta AH555 Original Connect légtisztító készülék. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és hozzájárul az allergiás reakciók kockázatának csökkentéséhez. Az innovatív technológia és az effektív víz szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 60 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, éjszakai mód és párásító.

Légtisztító AH555 Original Connect black ...
Légtisztító AH555 Original Connect black ...

AH555 Original Connect black levegő tisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Venta légtisztító berendezés hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhetően lehetséges
  • Szűrő típusa: víz
  • 60 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • A párásító légtisztító ideális megoldás a lakás száraz levegőjére
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Mutatja a páratartalmat is
  • Az aromadiffúzor illatossá varázsolja a lakást
  • Egy ilyen Venta légtisztító készülék teljesítménye 8 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 45 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a méltán neves Venta gyártótól

Eme Venta légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően hatékonyan távolítja el az allergéneket a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Automatikus üzemmódban a légtisztító a levegőminőségnek megfelelően állítja be az optimális teljesítményt. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk semmilyen manuális beállítás miatt. A helyiség páratartalmát folyamatosan értékelik az érzékelők, és az eredményt indikátor segítségével jelenítik meg.

Légtisztító AH555 Original Connect black ...

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Ezen Venta légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel egyszerűen bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. Remek funkció, hogy illóolajat is adhatunk a légtisztítóhoz. Ezáltal még kellemesebbé varázsolhatjuk az otthon meghitt hangulatát.

Eme Venta légtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen Venta légtisztító segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is elindíthatjuk, egyáltalán nem lesz zavaró hatással alvásunkra. A túl száraz levegő a nyálkahártyák irritációját okozhatja, és csökkentheti a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. Eme Venta párásító légtisztító hozzájárul a beltéri ideális páratartalom fenntartásához.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Ezen Venta légtisztító készülék beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A tökéletesen tiszta levegő elérése egyetlen szűrőnek köszönhető. A vízszűrő eltávolítja a port és a mikrobákat, miközben segít a levegő párásításában. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a légtisztító túl nagy zajt csap otthonunkban. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), illetve a maximális érték 45 dB(A).

Méretei:

45 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

5,2 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
8 W Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
45 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Párásító Kész!

Szűrők

Szűrők száma
1 Kész!
Szűrő típusa
Víz Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Magasság
45 cm Kész!
Tömeg
5,2 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AH555 Original Connect black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AH555 Original Connect black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AH555 Originál Connect black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AH555 Original Connect - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AH555 Original Connect - schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ