Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

AHAVA It's Your Time Szett 300 ml

Termékkatalógus
AHAVA It's Your Time Szett 300 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: ásványi testápoló 100 ml, ásványi kézkrém 100 ml és ásványi tusfürdő a bőr tökéletes hidratálásáért és védelméért 100 ml - 4 530 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1896 Termékszám:  697045016150 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AHAVA It's Your Time Szett 300 ml

A luxus ajándékdobozban található AHAVA kozmetikai ajándékcsomagot olyan nők számára terveztük, akik szeretik a minőségi, kizárólag természetes összetevőkből készült, allergiára tesztelt, érzékeny bőrre is alkalmas, vegyi tartósítószerektől-, ftalátoktól- és kőolaj-származékoktól mentes termékeket.Az AHAVA It´s Your Time szett ásványi testápolót, ásványi kézkrémet és ásványi tusfürdőt tartalmaz.Az izraeli Dead Sea Laboratories Ltd. által gyártott holt-tengeri kozmetikumokat a szabadalmaztatott Osmoter összetevővel és 21 holt-tengeri ásványi anyaggal gazdagítottak, amelyek helyreállítják a bőr hidratáltságát, természetes egyensúlyát, mélyen táplálják és védik azt a külső hatásoktól.A luxus csomagolású AHAVA It´s Your Time ajándékcsomag kellemes ápolást nyújt, ami minden nőnek tetszeni fog.

Az AHAVA It´s Your Time Set legfontosabb jellemzői

  • A készlet az izraeli Dead Sea Laboratories Ltd. által gyártott holt-tengeri ásványi kozmetikumokat tartalmazza
  • A szabadalmaztatott Osmoter összetevővel és 21 holt-tengeri ásványi anyaggal gazdagított termékek
  • AHAVA It´s Your Time Set a maximális hidratálásért és táplálásért
  • Kémiai tartósítószerektől-, ftalátoktól- és kőolaj-származékoktól mentes
  • A kozmetikai ajándékcsomag vegán, mint minden AHAVA termék
  • Az It´s Your Time készlet ásványi testápolót, ásványi kézkrémet és ásványi tusfürdőt tartalmaz
  • Kellemes, pihentető, friss illatú
  • Az AHAVA It´s Your Time Set nagyszerű ajándék minden nőnek

Holt-tengeri ásványi anyagok exkluzív keveréke

A holt-tengeri ásványi anyagokkal dúsított és a szabadalmaztatott Osmoter™ összetevővel gazdagított luxus kézkrém gyengéden és hatékonyan nyugtatja, illetve puhítja az érdes bőrt.A holt-tengeri víz aktiválja a bőr anyagcseréjét, természetes ásványi anyagokkal gazdagítja, táplálja és hidratálja azt.Az AHAVA ásványi kézkrém a zöld szilva, a szantálfa és a nyugtató villin kivonat kombinációjával gyönyörködtet, amelyet minden bőrtípushoz terveztek, és bőrödet ragyogóvá, puhává és simává teszi.

Az ásványi testápoló helyreállítja a hidratáltságot, táplálja a bőrt és helyreállítja annak természetes egyensúlyát

Az AHAVA gyengéd, gyorsan felszívódó ásványi testápolója a holt-tengeri ásványok és a nyugtató aloe vera exkluzív, ideális keverékével, zöld szilva és szantálfa illatával kényeztet.Az ásványi testápoló minden bőrtípusra vonatkozóan allergiatesztelt és érzékeny bőrre is jóváhagyott. A napi ápolás során jóleső hidratálással jutalmaz Téged, simítja a bőrt és kellemes frissességet biztosít a nap folyamán.Vidd fel az AHAVA testápolót és gyengéden masszírozd be a tiszta bőrbe.Használd reggel és este a hatékonyabb simaság és bársonyosság érdekében.

Az AVAHA ásványi tusfürdő nem szárítja a bőrt

Az ásványi tusfürdő nagyszerű kiegészítője a 21 holt-tengeri ásványi anyagot tartalmazó és a szabadalmaztatott Osmoter összetevővel gazdagított AHAVA It´s Your Time Set három kozmetikai termékének.Az aloe verát tartalmazó AHAVA gyengéd tusfürdőtől tiszta és friss lesz a bőröd, a gránátalma és a cseresznyevirág friss, fűszeres illatának köszönhetően pedig ellazítja az érzékeidet.A holt-tengeri víz jótékony hatással van a bőr egészségére és szépségére.Aktiválja a bőr anyagcseréjét, természetes ásványi anyagokkal gazdagítja, táplálja és hidratálja.A bőr tiszta, puha és sima lesz.Az ásványi tusfürdő minden bőrtípushoz alkalmas. 

A csomag tartalma:
Ásványi testápoló 100 ml
Ásványi kézkrém 100 ml
Ásványi tusfürdő 100 ml

Összetétel

Ásványi kézkrém:
Aqua (ásványvíz), etil-hexil-palmitát, ceteareth-30 és cetearyl alkohol, cetil-alkohol, glicerin, nátrium-cetearil-szulfát, Hamamelis virginiana virágvíz, propandiol (kukoricából származó glikol), fenoxietanol és etilén-oxid a Mr. tenger), Dimetikon, Parfüm (illat), Allantoin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid,  Kumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoe, Al, Isoe, Benzil-szalicilát

Minerální tělové mléko:
Aqua (ásványvíz), etil-hexil-palmitát, cetil-alkohol, glicerin, ceteareth-30, cetearil-alkohol, propandiol (kukoricából származó glikol), nátrium-cetearil-szulfát, kapril-glikol, Klórfenezin, fenoxi-deetanol Sea Maris Aqua víz), Dimetikon, Parfüm (illat), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Boszorkánymogyoró) víz, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzil-alkohol, Benzyl Benzoate, Benzil-szalicilát, Citronellol, Kumarin, Kumarin, Kumarin, Geraniol-3-ciklohexén-karboxaldehid, Isoeugenol, Linalool

Ásványi tusfürdő:
Aqua (Mineral Spring Water), Ammónium-lauril-szulfát és Aqua (víz), Zinc Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fenoxietanol és etil-hexil-glicerin, Maris Sal (Holt-tengeri víz), Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Allantoin, Potassium Sorbate, Parfüm (Fragrance), Bioszacharid Gum-1

Paraméterek

Űrtartalom
300 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Tusfürdő, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Tusfürdő, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AHAVA It's Your Time Szett 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA It´S Your Time Set 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AHAVA It´S Your Time Set 300 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ