Shop roku AlzaBoxy Q1

Airbi DIGIT

Termékkatalógus
Airbi DIGIT
Hőmérő beltérben, higrométerrel, hőmérséklet-tartomány 0 ° C és +50 ° C, méretek: 94x37x94mm
Kód:  xxAIRDI000 Termékszám:  BI1000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Airbi DIGIT

Digitális hőmérővel Airbi DIGIT higrométerrel állandó hőmérséklet és páratartalom van az otthonában. A Airbi Digit a 0 ° C és + 50 ° C közötti hőmérsékletet és 20-95% -os páratartalmat méri. A hőmérő modern, nem feltűnő kialakítással rendelkezik, így minden szobához illeszkedik. A fenti két félre osztott nagy és tiszta kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, a mért nedvességtartalmat és az időtartamot. Az Airbi digitális hőmérő másik előnye a szundi riasztás, és a gomb megnyomásával időt adhat az adott időpont helyett.

A Airbi DIGIT fő jellemzői szobahőmérsékletmérővel

  • A szobahőmérséklet 0 ° C és 50 ° C között van
  • Nedvesség mutató 20-95%
  • Nagy tiszta kijelző
  • A Airbi Digit Thermometer beépített ébresztőórával rendelkezik
  • Ragyogó, szelíd kialakítás minden belső tér számára

Miért fontos az Airbi Digit hőmérő használata otthonában?

A belső hőmérséklet és a páratartalom ellenőrzése alapvető okokra vezethető vissza. Ennek köszönhetően könnyebb szabályozni a helyiségben lévő beltéri klímát, és gazdaságosan és megfelelő módon melegíteni. A hőmérsékletet 22 ° C körüli hőmérsékleten kell tartani, az alvóhelyiségben a hőmérsékletnek néhány fokkal alacsonyabbnak kell lennie. A környezetének nedvességtartalma, amelyben a legtöbb időt töltjük, 40-60% legyen. Ha a Airbi Digit magasabb értékeket mutat, fennáll a kialakulásának kockázata, ami különböző egészségügyi problémákat okozhat. Ezért tartsa szemmel látható helyen a higrométeres hőmérőt, és tartsa a háztartás hőmérsékletét és páratartalmát.

Méretek:
94 × 37 × 94 mm

Súly:
140 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airbi DIGIT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airbi DIGIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airbi DIGIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airbi DIGIT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ