30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Airbi GUARD

Termékkatalógus
Airbi GUARD
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 23 W teljesítményfelvétel, 16 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 55 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése
38 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AIRCV694 Termékszám:  BI3140

Airbi GUARD

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszokkal küzdesz? Akkor nagyszerű választás számodra egy ilyen modern Airbi GUARD levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. A fejlett technológia és az effektív HEPA szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 16 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Airbi GUARD Lifestyle
Légtisztító Airbi GUARD Jellemzők/technológia

Airbi GUARD légtisztító készülék alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen Airbi levegő tisztító gép megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Szűrő típusa: HEPA
  • 16 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 120 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Egy ilyen modern Airbi légtisztító teljesítménye 23 W
  • A minimális zajszint értéke 30 dB(A), illetve a maximális érték 55 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a neves Airbi gyártótól

Egy ilyen modern Airbi légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A levegő tisztító automatikus üzemmódja a levegőminőség alapján optimalizálja a teljesítményt. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Airbi GUARD Képernyő

Eme Airbi levegőtisztító gép modern funkciókkal kápráztat el

Egy ilyen praktikus Airbi légtisztító berendezés segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen modern Airbi levegőtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen hasznos Airbi légtisztító készülék 120 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A legalacsonyabb zajszint értéke 30 dB(A), illetve az érték legfeljebb 55 dB(A).

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
23 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
120 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
16 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airbi GUARD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airbi GUARD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airbi GUARD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airbi GUARD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airbi GUARD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ