Shop roku 30 dnů na vrácení

AirCam AirLive FE-201D

Termékkatalógus
AirCam AirLive FE-201D
IP kamera - 1440x1400, 2 megapixeles panoráma (halszem optika), MPEG4, H.264, micro SD, PoE, 1x LAN, mozgásérzékelés, mikrofon, hangszóró, OnVIF
Kód:  OV433q4 Termékszám:  FE-201DM

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AirCam AirLive FE-201D

A kamera a tökéletes beltéri panoráma fényképezéshez lett kifejlesztve. Egy úgynevezett halszem optika segítségével biztosítja a panoráma látószöget, amely akár 360°-ban is képes felvételt készíteni! Ennek köszönhetően a kamera kiküszöböli a holtteret a felvételen. A panoráma felvételt könnyedén feloszthatja 4 kamera képpé alacsony torzítással. Az e-PTZ funkció segítségével minden szöget egyetlen kattintással elrendezhet. Használja ki a 1600 x 1200 pixeles felbontású felvételt és az éjszakai mód felvételt is, így biztosan minden fontos eseményt megfelelően rögzít a kamera. 

Legfontosabb jellemzői

  • Látószöge kiterjed a teljes területre holttér nélkül 
  • Akár 3 különböző minőségű stream egyszerre
  • Kipörgésgátló e-PTZ funkció
  • Hatékony H.264 kompresszió, gazdaságos MPEG4 vagy MJPEG
  • Mobil hozzáférési kérelem Apple / Android-eszközhöz
  • Kétirányú kommunikáció a kamerán keresztül

A készülék egyik vitathatatlan előnye a beépített hangszóró és mikrofon által lehetséges kommunikáció, valamint a speciális H.264 tömörítési, amely biztosítja a helytakarékos tárolást és a jobb minőségű felvételt. A memóriakártya-nyílás biztosítja a felvett videó fájlok helyi tárolását. A Power over Ethernet (PoE 802.3af) funkcióval a kamera egyetlen kábel használatával csatlakoztatható.

Mobil alkalmazások

Csatlakoztassa az iPhone, iPad vagy Android mobil alkalmazás segítségével egyszerűen mobil eszközét a kamerához az AirLive CamPro mobil alkalmazással. Ezzel könnyedén elérheti a kamerát bárhol és bármikor, ahol internet kapcsolat áll rendelkezésére. Az egyetlen kamera által biztosított élő kamerakép mellett a készülék képes egyszerre akár 4 különböző hely felvételét megjeleníteni, így egy teljes áttekintést ad a helyszínről, amikor Ön nem tartózkodik ott.

Paraméterek

Szélesség
196 mm Kész!
Magasság
57,3 mm Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Maximális felbontás
1440x1400 Kész!
Betekintési szög
360 ° Kész!

Méret

Szélesség
196 mm Kész!
Magasság
57,3 mm Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Videó

Maximális felbontás
1440x1400 Kész!
Betekintési szög
360 ° Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, MPEG4, H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!

Méretek

Szélesség
196 mm Kész!
Magasság
57,3 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AirCam AirLive FE-201D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AirLive AirCam FE-201DM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AirLive AirCam FE-201DM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AirLive AirCam FE-201DM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AirLive AirCam FE-201DM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ