Shop roku Akvizice ApF HU

Airkomfort AC-08

Termékkatalógus
Airkomfort AC-08
Légtisztító - 800 m3/óra légtisztító teljesítmény, 85 W fogyasztás, max. 166 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, hepa szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód és levegő ionizálás
Kód:  AIRCV416 Termékszám:  AC-08

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Airkomfort AC-08

Légtisztító Airkomfort AC-08 Lifestyle

A megbízható Airkomfort légtisztító friss levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a szenzációs, hordozható készülék pont megfelel az akár 166 m2 nagyságú helyiségekbe. A nagyfokú megbízhatóságáról a légtisztító kapacitás tanúskodik – ez a készülék akár 800 m3/óra levegőt is meg tud szűrni. A közismert Airkomfort levegőtisztító központi eleme a HEPA filter, mely gyorsan felfogja az allergének, baktériumok és porszemcsék csaknem 100%-át. Legvégül a légtisztító negatív ionokat juttat a levegőbe, ami nem csak a fizikai, de a szellemi állapotunkra is jó hatással van.

Airkomfort AC-08 légtisztító főbb tulajdonságai

  • A közismert Airkomfort légtisztító 166 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA filter felfogja a szennyeződések 99%-át
  • Légtisztító kapacitás: 800 m3/óra
Légtisztító Airkomfort AC-08 Csomagolás/doboz

Airkomfort AC-08 levegő tisztító fő funkciói

A korszerű Airkomfort légtisztító folyamatosan elemzi a levegő aktuális állapotát és annak alapján határoz arról, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, amelynek segítségével igényeid alapján szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt kényelmesen megválaszthatjuk, akárcsak az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A megbízható Airkomfort készüléket csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Azon felül automata üzemmódban is működtethető, vagyis a készülék maga a levegő minőségének felmérése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
85 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
800 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
166 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airkomfort AC-08 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airkomfort AC-08. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airkomfort AC-08.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ