Apple Airpods

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(16)
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(7)
Hallójárati (in-ear)
(3)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(6)
Funkciók
Ambient sound
(8)
Hi-Res audio
(13)
Hangsegéd
(13)
7.1-es térhangzás
(7)
Számok közötti váltás
(16)
Hívásfogadás
(16)
Hangerőszabályzás
(10)
Szín
Fehér
(9)
Kék
(1)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(2)
Szürke
(2)
Zöld
(1)

Az Apple AirPods segítségével a zene hullámain lovagolhatunk az élet folyamán. Különböző fajtái léteznek a fülhallgatóknak, és jó, ha tudod, melyik a legmegfelelőbb számodra. Akár podcastokat szeretsz hallgatni, akár a minőségi új vagy régimódi zenét szereted, az Apple AirPods a következő szintre emeli az élményt. Olvass tovább, hogy többet tudj meg erről az AirPods nevű vezeték nélküli csodáról.

Tovább

Apple AirPods - egyedülálló zenei élmény

Akár Beethovent hallgatod, akár egy tengerentúli külföldi előadó legújabb dalát, az Apple AirPods mosolyt csal az arcodra. És ez még nem minden. Az Apple fülhallgatója többek között precíz kivitelezéssel és kiváló csatlakoztathatósággal rendelkezik. Így ha több készüléked is van az Apple családból, akkor minden tökéletesen fog működni. Mindemellett bármilyen Apple AirPods modellt csatlakoztathatsz más eszközökhöz is.

i

Az Apple AirPods születése

Az Apple AirPods fülhallgatója először 2016-ban mutatkozott be. Eleinte néhányan csodálkozva néztek rájuk. Olyan fejhallgató, ami kilóg a fülből, és nem vezet belőle kábel? Elég furcsa, nem igaz? Ennek ellenére az Apple AirPods fülhallgatói világszerte nagy népszerűségre tettek szert, és ma már szinte bárhol megtalálhatjuk őket.

Apple AirPods - főbb előnyök

Az Apple AirPods számos előnyt kínál a hagyományos vagy más vezeték nélküli fülhallgatókkal szemben. Ez főként azért van, mert rendkívül ügyesen kapcsolódnak a teljes Apple ökoszisztémához. Tekintsük át együtt az előnyöket.

  • Minőségi hangzás, amely tiszta és kiegyensúlyozott. Még az igényes hallgatókat is kielégíti.
  • Az Apple AirPods egyszerűen párosítható iPhone, iPad vagy Mac készülékeddel Bluetooth-on keresztül.
  • Vezérelheted őket gesztusokkal, például koppintással vagy húzással, vagy a Siri hangasszisztenssel.
  • Nagy akkumulátorkapacitás, amely egyetlen feltöltéssel akár 5 óra hallgatási időt is lehetővé tesz. Ráadásul egy praktikus töltőtokkal együtt érkezik.

Apple AirPods Pro 2 fülhallgató

Apple AirPods Pro 2 töltőtok

Klasszikus Apple AirPods

Az Apple AirPods egy alapmodell fülhallgató, amely továbbra is sok funkcionalitást kínál. Víz- és izzadságállóak, így sportolás közben sem kell aggódnod miattuk. Egyedi, ikonikus dizájnnal büszkélkedhetnek, és kiváló csatlakoztathatósággal rendelkeznek az Apple eszközökhöz. Az Apple klasszikus AirPods termékcsaládjából jelenleg két modell érhető el. Nézzük hát meg őket együtt.

Apple AirPods 2019 - belépő szintű fejhallgató

Az Apple AirPods 2019 egyfajta belépő az Apple fejhallgatóinak világába. Kellemes hangzást, víz- és izzadásállóságot kínálnak, és szép dizájnnal büszkélkedhetnek. Ideálisak az alkalmi hallgatók számára, akik szeretnének megmártózni az Apple AirPods vizeiben.

Apple AirPods 2019

Természetesen magához a 2019-es Apple AirPodshoz egy töltőtokot is kapsz.

Apple AirPods 2021 - térbeli élményt nyújtó eszközök

Az Apple AirPods 2021 legújabb generációja gyönyörű térhatású hangzást biztosít, amely minden oldalról körülvesz. Sőt, minden fülhöz alkalmazkodik. Mindez az adaptív kiegyenlítésnek köszönhető, amely a füled formájához hangolja a zenét.

Az Apple AirPods első csatlakoztatásakor az Apple készülékhez mindössze annyit kell tenned, hogy kinyitod a dobozt, és az intuitív kezelőfelület segítségével egyszerűen csatlakoztatod a fülhallgatót.

AirPods Pro - selymes érzés a fülnek

Az Apple AirPods Pro a klasszikus modell továbbfejlesztett változata. ANC-vel (Active Noise Cancelling) büszkélkedhetnek, amely elnyomja a környezeti zajokat. Emellett lényegesen jobb zenei megjelenítéssel és térhatású hangzással rendelkeznek. Az Apple AirPods Pro fejhallgatót ráadásul egyszerűen lehet vezérelni az érintőgombokkal, amelyekkel a hangerőszabályozás, a dalok kihagyása és a lejátszás/leállítás is megoldható.

Apple AirPods Max - Merülj el a hangzás mélységeiben

Az Apple AirPods Max az Apple zászlóshajó fülhallgatója. Kiváló Hi-Fi hangzást és még jobb aktív zajszűrést kínálnak. Precíz hangzást biztosítanak, és fantasztikus akusztikai tömítésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a füledbe. Az egész Apple AirPods Max fülhallgató minőségi anyagokból készült, amelyek örökké tartanak. És az a fejfájás, amit viselésük után érzel? Az nem fordulhat elő a légáteresztő, szövött hálós anyagnak köszönhetően.

Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

i

Ha úgy gondolod, hogy az Apple AirPods túl drága, próbáld ki az Outlet oldalunkat. Teljesen funkcionális, kedvező árú darabokat találsz, amelyek kedvezőbb árral rendelkeznek.

Az összes Apple AirPods modell összehasonlítása egy pillantással

Tekintsd meg az összes Apple AirPods fülhallgató összehasonlítását az alábbi táblázatban.

Fülhallgató típusa Apple AirPods Apple AirPods Pro Apple AirPods Max
Aktív zajszűrés Nem Igen Igen
Átviteli üzemmód Nem Igen Igen
Személyre szabott térhatású hangzás Igen Igen Igen
Víz- és izzadtságállóság Igen Igen Nem
Akkumulátor élettartama 1 töltéssel 6 óra 6 óra 20 óra

AirPods 1 – egy korszak kezdete

Az AirPods 1 születése egybeesik az Apple, egy azóta is sűrűn vitatott döntésével. Az iPhone 7 volt az első Apple mobiltelefon amely nem rendelkezett 3,5mm Jack csatlakozóval. Ezzel egyidőben, 2016 végén került piacra az első generációs Apple AirPods. Az indulás nem volt könnyű, sokáig nem is érkezett új AirPods modell, a második generációra egészen 2019-ig kellett várni.

AirPods 2 – a nagy boom

Az igazi nagy áttörést az AirPods 2 hozta el 2019-ben. Innen datálódik a teljesen vezeték nélküli működés, ami azt jelenti, hogy az AirPods 2 esetében megoldható a vezeték nélküli töltés is. Az új AirPods füles új chip-et is kapott, aminek köszönhetően gyorsabban és stabilabban kapcsolódik az iPhone, iPad és más Apple eszközökhöz.

AirPods 3

2021-ben került piacra a harmadik generációs Apple füles, meglovagolva az Airpods 2 hatalmas népszerűségét. Mind a külsőt (vaskosabb kialakítás, rövidebb szárak), mind a belsőt (új chipset, Spatial Audio) illetően történtek fejlesztések. Az Airpods 3 a második generáció és az Airpods Pro közé pozícionálta magát, ezért piacon maradt az Airpods 2 is.

AirPods Pro

Az Airpods 3 mellett új AirPods Pro verzió is érkezett, az 1. generációs modell kifutott termék lett. Az első Airpods Pro 2019-ben jelent meg a piacon és inkább tekinthető az AirPods 2 továbbfejlesztett, tökéletesített verziójának, mint külön generációnak. Az AirPods Pro esetében nem csak dizájn változás történt, hanem a fülhallgató belsejét illetően is forradalmi változások következtek be.

AirPods Max

Az Apple első over-ear fejhallgatója igencsak megkeverte az állóvizet. Az Apple megint vitatémát szolgáltatott a márka kritikusai és szerelmesei között. Az egyik oldalon van az Airpods Max prémium anyaghasználata, a másikon a valóban magas ár.

AirPods fülhallgatók összehasonlítása

Ahhoz, hogy tisztában legyünk az Apple fülhallgatók evolúciójával, érdemes alaposan megvizsgálni mit nyújtanak az egyes modellek és mi köztük a különbség.

Mit tud az AirPods 1

Az AirPods 1 megörökölte az EarPods formáját, tehát egy hallójárathoz illeszthető, de vezeték nélküli fülhallgatóról van szó. A hangzást tekintve, szinte ugyanazt a minőséget nyújtja, mint a vezetékes EarPods. Az AirPods 1 tokja alján kapott helyet a Ligthning csatlakozó. Maga a tok formavilága követi az Apple filozófiáját, letisztult, egyszerű dizájn jellemzi, a mágneses zár tökéletes megoldásnak bizonyult, vigyáz AirPods fülhallgatóink épségére.

AirPods 1 vs. AirPods 2

Az AirPods 2 inkább a belső, technikai megoldások terén hozott újítást. A kapcsolódásért a H1 chip felelős, ami sokkal gyorsabb kapcsolódást tesz lehetővé, mint az AirPods 1 esetében, amelyben W1 chip található. Megmaradt az EarPods fülesekre jellemző kialakítás is. Azonban a töltőtok komoly változásokon esett át. Az AirPods 2 kétféle tokkal kapható:

  • Töltőtok vezeték nélküli töltessél – teljes TWS (True Wireless) rendszer, nincs szükség a Lightning kábelre, a tok vezeték nélkül is tölthető.
  • Töltőtok vezetékes töltéssel – hasonlóan, mint az AirPods 1 esetében, vezeték segítségével tudjuk tölteni a bölcsőt.
AirPods vezeték nélküli töltés
AirPods vezeték nélküli töltés

Miben jobb az AirPods 2

  • Gyorsabb csatlakozás.
  • Különböző töltőtok változatok.
  • Siri vezérlés javítása és fejlesztése.
  • Bluetooth 5.0 az AirPods esetében használt 4.2 szabvánnyal szemben.

Mi a közös az AirPods 1 és AirPods 2 fülesekben?

  • Külső kialakítás – hasonlítanak az EarPods vezetékes fülhallgatókra.
  • Hasonló hangzás.
  • Nagyjából azonos üzemidő, ami a gyakorlatban 4 óra aktív használatot tesz lehetővé, a tokok 24 órás üzemidővel rendelkeznek teljes töltöttség mellett.

AirPods 3 vs. AirPods 2

Az Airpods 3 a külső kialakítás terén is változott. Nagyobb, robosztusabb fejet kapott, ezzel elhagyva az Earpods formavilágát. A testén nyomásérzékelős kezelőszervek kaptak helyet és a szár is picivel rövidebb lesz. Komoly változások mentek végbe a váz alatt is:

  • Spatial Audio – térbeli hangzást támogat, ha forgatod a fejed a fülhallgató alkalmazkodik a mozgásodhoz, ezzel is fokozva az audió élményt.
  • adaptív hangszínszabályozás
  • Az új chipsetnek hála optimalizált működés, amely akár 6 óra üzemidőt jelenthet.

Mi újat hozott az AirPods Pro

A legújabb AirPods külsőleg és belsőleg is rengeteg változáson esett át. A teljesen új formavilághoz új funkciók is érkeztek.

AirPods Pro külső jellemzők

Az AirPods Pro elhagyta az EarPods univerzális méretezését, már nem earbuds típusú hallójárathoz illeszkedő fülesekről van szó, hanem igazi in-ear, hallójárati fülhallgatókról. Az AirPods Pro doboza tartalmaz három eltérő méretű gumiharangot, így mindenki számára garantált a kényelmes használat.

Az AirPods Pro szárai rövidebbek, mint az AirPods 2 esetében, sokakban ez aggodalomra adott okot a mikrofon működésével kapcsolatban, de ez a formai változás nincs hatással a mikrofon minőségére. A szárak végei, nem véletlenül lettek picit ellaposítva, ugyanúgy, mint például az iPhone 7 vagy a MacBook Air Retina touchpad-je esetében, Force Touch gombokat rejtenek, segítségükkel ugrálhatunk a hallgatott számok között, vagy be- és kikapcsolhatjuk az aktív zajszűrést.

A fülhallgató hátsó felén helyet kapott egy jól látható fekete rácsos rész, amelynek egyik funkciója a fülben fellépő nyomáskülönbség kiegyenlítése.

Az AirPods Pro tökéletes sportoláshoz is, a vízállóság tekintetében IPX-4 besorolást kapott, nem árt neki az izzadság sem.

AirPods Pro funkciók

Ami az AirPods Pro fülest a többi modell fölé emeli, az az aktív zajszűrés, röviden ANC (Active Noise Cancelling). Egy alapjában nyitott, in-ear fülhallgató esetében meglehetősen ritka és azt gondolhatnánk nem is igazán működhet. Azonban a gyakorlatban rendkívül ügyesen teszi a dolgát, lényege egy befelé és egy kifelé néző mikrofon, amely folyamatosan alkalmazkodik a külső hanghatásokhoz és azok alapján gondoskodik az aktív zajszűrésről.

AirPods Pro aktív zajszűréssel
AirPods Pro aktív zajszűréssel

A zajszűréssel szorosan összefügg az ún. Transparency üzemmód, ami viszont lehetővé teszi a külső zajok tökéletes érzékelését, így biztonságosan használható közlekedés vagy sportolás közben.

A Transparency üzemmód a telefonunkon aktiválható, ezenkívül az iPhone által szoftveres segítséget is kapunk, melyik az ideális gumiharang számunkra, pár egyszerű, jól illusztrált lépéssel segít kiválasztani a megfelelő méretet.

AirPods Pro Transparency mód
AirPods Pro Transparency mód

Az üzemidő szintén megnövekedett az AirPods Pro esetében, kikapcsolt zajszűrés mellett elérhető az öt órán felüli aktív használat.

A hangzás, hála az aktív zajszűrésnek, érezhetően jobb, mint amit az AirPods 2 füleseknél tapasztalunk. A gumiharangoknak hála az AirPods Pro fülhallgatók stabilabban ülnek, aktív mozgás során sem kell tartani az elvesztésüktől.

AirPods Max funkciók és kialakítás

Az Airpods Max által képviselt magas árszint többféleképpen indokolható. Először is, ez a fejhallgató nagyon hosszú életű, mivel a leggyorsabban elhasználódó része, a fülpárna könnyen cserélhető. Ehhez jön a prémium anyaghasználat és az alumínium borítás. A funkciókat tekintve az Airpods Max az összes saját fejlesztést megkapta: van Spatial Audio, az aktív zajszűréshez tartozó Transparency mód és az üzemidő is 20 óra körül van.

AirPods ár szerint

Az Apple termékek soha nem tartoztak az olcsó eszközök közé, azonban a megbízhatóság és funkcionalitás terén a magasabb árért remek termékeket kapunk.

Hasonló a helyzet az AirPods fülhallgatók esetében is. A legolcsóbb AirPods ára 50 000 Ft körül mozog (ha nem vesszük figyelembe a pót füleseket), ezek az első generációs modellek, ideálisak abban az esetben, ha vezetékes EarPods típusú Apple fülhallgatónkat vezeték nélkülire cserélnénk.

Az AirPods 2 ára 60 000 Ft-nál kezdődik, ezért az összegért már elérhető a teljesen vezeték nélküli működés és a plusz összegért cserébe megkapjuk az újabb H1 chip-et is, ami még gyorsabb kapcsolódást tesz lehetővé.

Az AirPods 3 ára 75 000 Ft-os szinten nyitott, ez minimális különbségnek számít, ha figyelembe vesszük, milyen fejlesztéseket kapott az előző generációval szemben.

Ezzel szemben az AirPods Pro ára eléri a 85 000 Ft-ot is, azonban a személyre szabható méretek, az aktív zajszűrés és könnyű kezelhetőség megköveteli a magasabb árat. Azonban ezért az összegért egy tökéletesen kompatibilis, minőségi fülest kapunk, amely remek kiegészítője lesz Apple termékeinknek.

Az Airpods Max ára szinte pontosan a Pro verzió duplája, de ezért kapunk egy külsőleg és belsőleg is magasszintű, szinte elnyűhetetlen audió eszközt a már meglévő Apple ökoszisztémánkba.

Ha esetleg unnánk az Apple töltőtokok végletekig leegyszerűsített dizájnját, AirPods fülhallgatónkhoz választhatunk más színű, tematikus vagy strapabíró AirPods töltőtokot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
49 090 Ft

2.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
-4 %
74 990 Ft
71 990 Ft

Még több
16 termék
4,8 1755×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
Szuper ár
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i1a
4,9 247×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
4,6 281×
Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -4 %
71 990 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
4,7 337×
Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -5 %
75 990 Ft 79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
Apple AirPods Max Silver - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Silver
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i6
Apple AirPods Max Azure - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Azure
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i7
Apple AirPods Max zöld - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i9
Apple AirPods Max Pink - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Pink
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i8
4,8 1755×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
46 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i1a
4,8 1755×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
42 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA940i1a
4,9 247×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
88 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA940i4bms
4,7 337×
Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
65 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA940i3d
4,7 115×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
221 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JA940i5
4,8 580×
Apple AirPods Pro 2022
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
94 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA940i4b
4,7 115×
Apple AirPods Max Silver
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
221 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i6

Apple Airpods

A Apple Airpods kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple Airpods
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ