Shop roku Akvizice ApF HU

Airtame 2 AT-DG2

Termékkatalógus
Airtame 2 AT-DG2
WiFi Dongle - Full HD vezeték nélküli adatátvitelhez, HDMI
Kód:  CES9a003i Termékszám:  AT-DG2

Airtame 2 AT-DG2

Az Aritame nagy felbontású vezeték nélküli és nagy felbontású képátviteli rendszert dolgozott ki. Az eredmény funkcionalitásával és egyszerűségével mindenkit elkápráztat. Az eszköz segítségével könnyedén küldheted át a Full HD képeket laptopról vagy más eszközről a tévékészülékre. Csupán aktív WiFi jelre van szükség, amely a jelátvitelről gondoskodik. A rendszer kiváló prezentációkhoz, videók bemutatásához és a munkahelyen vagy az iskolában használatos egyéb médiához.

A WiFi Dongle Airtame 2 főbb tulajdonságai

  • Intelligens megoldás vezeték nélküli audio- és videoátvitelhez
  • Csupán HDMI és WiFi kell hozá
  • Akár Full HD felbontású képátvitel
  • Könnyen csatlakoztatható
  • Prezentációk közben szabadságot ad
  • Irodákba és iskolákba ideális
  • PIN biztonsági kód

WiFi és HDMI - más nem is kell

Csatlakoztasd az Aritame 2-t a HDMI porthoz és a WiFi hálózathoz, és már használhatod is. Segítségével könnyedén oszthatod meg számítógéped tartalmát, és egy időben több képernyőn is prezentálhatsz. Előnye, hogy bármilyen platformmal használható, legyen az Windows, Linux, Max vagy Chromebook. További előnye, hogy az Aritame Cloudon keresztül másik hálózatról is vezérelheted. A biztonság érdekében PIN kódot is beállíthatsz, így a prezentációid mindig védve lesznek.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airtame 2 AT-DG2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airtame 2 AT-DG2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airtame 2 AT-DG2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airtame 2 AT-DG2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ