Shop roku Shop roku

AKAI Pro MPD 218

Termékkatalógus
AKAI Pro MPD 218
4,3 8 értékelés
MIDI kontroller - pad vezérlő, 16 MPC pad, 6 db 360-fokos potméter, USB/MIDI, MPC Note Repeat, 3 hang bank, 48 hozzárendelhető hang az egyes padokhoz. Teljes szintű funkciók, 16 előre beállított minta, iOS kompatibilis, Ableton Live Lite, USB tápegység
44 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AKI005d1 Termékszám:  CAKA065

AKAI Pro MPD 218

MIDI vezérlő DJk-nek, programozóknak, producereknek és zenészeknek. Ez a készülék nem hiányozhat zenei felszereléseid közül! Mind stúdió mind pedig színpadi használatra tökéletes, hiszen rendkívül kompakt, így nem foglal sok helyet. Kompatibilitását tekintve az eszköz számítógépedhez csatlakoztatható USB-n keresztül - mind PC-vel mind pedig Mac-kel tökéletesen használható. Az adatkapcsolat mellett, a készülék áramellátása is az USB porton keresztül történik. Így nincs szükség extra kábelekre, aminek köszönhetően a készülék használata még egyszerűbb és letisztultabb. Továbbá semmiféle driver telepítésére nincs szükség a beüzemeléséhez. Egyszerűen csatlakoztasd számítógépedhez, és már meg is kezdheted az alkotói folyamatot!

Főbb jellemzői

  • Zenei producereknek, DJk-nek, programozóknak szánt USB / MIDI pad vezérlő
  • 16 sebesség és nyomás érzékeny pad (3 különböző hang bank)
  • 360 fokos potméterek
  • Háttérvilágítással rendelkező gombok
  • MPC Note Repeat, Full Level Functions
  • 16 konfigurálható preset
  • iOS kompatibilis (Came Connection Kit használatával - nem tartozék)
  • Ingyenes Ableton Live Lite szoftver
  • USB áramellátás
  • AKAI szerkesztő Mac és PC

Hangsávok, amilyennek megálmodtad

Örökítsd meg hangsávok formájában legújabb ötleteidet. Az AKAI MPD 218 számos olyan beállítással rendelkezik, amelyek segítségével megvalósíthatod ötleteidet. A készülék "lelke" a 16 sebesség és nyomás érzékeny MPC padban rejlik. Mindegyik padhoz 3 különböző bankot rendelhetsz hozzá, így akár 48 hangot is beállíthatsz. Továbbá a készülék hat 360 fokos potméterrel rendelkezik, amelyek segítségével effektjeidet részletesen szabályozhatod. Végül, de nem utolsó sorban, biztosan értékelni fogod a 16 konfigurálható preset-et. Könnyedén beállíthatod saját programodat, az alapján ahogyan Te használod a különböző szoftvereket és hardvereket.

Paraméterek

Összehasonlít
Billentyűk száma
16 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
237 mm Kész!
Mélység
200 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
237 mm Kész!
Mélység
200 mm Kész!
Magasság
39 mm Kész!
Tömeg
0,65 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI Pro MPD 218 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MPD 218. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI Pro MPD 218. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPD 218. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPD 218.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ