0% splátky Siguro Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Akai MPK Mini Red MKII

Termékkatalógus
Akai MPK Mini Red MKII
Szintetizátor A párna zenészek és a termelők Kompakt USB / MIDI billentyűzet 25 sebesség-érzékeny gombok, 4směrový botkormány PitchBend moduláció, 8 megvilágított leütésérzékeny MPC pad, 8 Q-Link gombok, beépített arpeggiator választható felbontás, érintse-Tempo, ismételt hívás funkció, USB hálózati
Kód:  AKI008a1 Termékszám:  694318018750

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Akai MPK Mini Red MKII

Tökéletesen kisméretű billentyűzet Akai Pro MPK mini MKII van szerelve sok gomb, gombok és párna. Lehetősége van arra, hogy átadja az irányítást a zenei termelés, függetlenül attól, hogy hol van. Azt is előírja a tökéletes egyensúlyt a hordozhatóság és átfogó szoftver ellenőrzés. A szálloda teljes ellenőrzése Akai Pro Series a kényelmét szolgálja. A billentyűzet ellátva 25 kulcsok, párna, MPC-stílusú gombok és 8 Q-Link, a MPK mini hordozható komplett meghajtó, amellyel kap a zenét mozgásba.

A billentyűzet ideális gyors belépés jegyzetek és kifejezések a számítógépre. Érzékeny gombok segítségével pontosan kifejezni dinamika, miközben a speciális gombok Octave könnyen mozog fel és le. Hozzon létre egy alapot, staccato szóló és basszus épül időzítési eltérések miatt beépített arpeggiator. Tap Tempo gomb lehetőséget ad a gyors órabeállításokat arpeggiator, amely szükséges egy teljes szinkronban a zenekar. Sustain gomb rendelkezik jegyzetek hangzó után is elengedi a kezét a billentyűzeten, amely lehetővé teszi, hogy könnyen át pad hangokat a csavaró gombok, anélkül, hogy a pedál.

MPK Mini MKII kínál nyolc háttérvilágításos sebesség-érzékeny pad, amelynek alapja egy sor Akai Professional MPC, amely ikonikus zenei termelés állomások. A tökéletes megoldás futó különböző zenei mintákat és szekvencia sablonok dobok. Pad is használható információ továbbítására a MIDI hangjegyek MIDI vezérlők vagy Program Change esemény. Nyomda Bank gyorsan válthat 2 bankkal párna, így hozzáférést biztosít összesen 16 párna. Továbbá, a MPK mini 8 hozzárendelhető Q-Link vezérlő irányítani szinte minden paraméter szoftver.

A készülék funkciói meghajtó telepítése nélkül (Plug and Play) Mac OS X és Windows. Szükség sem külső tápegység a működésükhöz, volt, hogy köze van a szolgáltatott áram az USB porton keresztül. Négy memória bankokat a programozáshoz és visszahívás megfelel beállításokat kedvenc programok. A mellékelt szoftver lehetővé teszi a gyors feltérképezése ellenőrzések MPK mini.

Legfontosabb elemei:

  • Könnyen hordozható MIDI vezérlő szoftver
  • Billentyűzet 25 sebesség-érzékeny gombok
  • Nyolc háttérvilágításos, velocity érzékeny pad a stílus MPC (2 bank, összesen 16)
  • Párnákat információt továbbítani MIDI, MIDI vezérlő és program change hang
  • Nyolc programozható gombok Q-Link beállításához szinte bármilyen paraméter
  • Beépített Arpeggiator választható felbontás, tartomány és sablonok
  • Tap-Tempo gomb, hogy gyorsan beállítsa a ráta az arpeggiator
  • Gombjai oktávváltás és kattintson Sustain
  • Program Recall gomb visszaállítja akár 4 különböző beállítás teljes
  • Tápellátás USB-n keresztül csak

Műszaki adatok:

alap:
Szám billentyűk: 25
Pady: 2 bankok a stílus háttérvilágítású dob pad LPD 8, összesen 16 párna
A gombok 8 programozható gombok
Kommunikációs interfész a PC USB / MIDI

Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS X 10.5 vagy újabb
A Windows XP és újabb

Standard tartozékok:
USB kábel
Hibrid Software AIR 3, Sonovix Wobble 2.0

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Akai MPK Mini Red MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MPK Mini MKII Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI MPK Mini MKII Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akai MPK Mini Red MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akai MPK Mini Red MKII.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ