Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AKAI

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Akai

AKAI - hangtechnika, mely életörömre hangol

Az AKAI márka a fejlett technológia és a szórakoztató elektronika területén szerzett páratlan szakértelem ötvözésével a piacon kapható legjobb audio termékek közé tartozik. Az AKAI vállalatot 1929-ben alapította Masukichi Akai a tokiói otthonában azzal az általános küldetéssel, hogy "Élvezetesebbé tegye az életet a technológia segítségével". Termékei még ma is ezt a filozófiát követik, és még mindig ez áll minden alkotás középpontjában.

Akai bakelit lejátszók

AKAI bakelit lejátszók

Az AKAI bakelit lejátszók egyesítik a minőséget, a dizájnt és a csatlakozási lehetőségeket. A régi és új lemezeket a Bluetooth technológián keresztül hordozható hangszórókban hallgathatod, vagy zenét tölthetsz fel a számítógépedre vagy USB flash meghajtóra. Az erősítőhöz klasszikus Cinch csatlakozással rendelkezik. A lejátszók előerősítővel rendelkeznek, így bármilyen AUX bemenettel rendelkező erősítőhöz és készülékhez csatlakoztathatod őket.

AKAI otthoni audio lejátszók

Az otthoni audio lejátszók közé tartoznak a nagy teljesítményű többcsatornás erősítők, önálló hangszórók, lemezjátszók, rádiók, éjjeli rádiók, mikrorendszerek és soundbarok. Az AKAI termékek tiszta és éles hangzást biztosítanak erőteljes basszusokkal. Van Bluetooth, USB, optikai bemenet, FM rádió, távirányító, nagy teljesítmény és széles frekvenciatartomány. A részletes specifikációk minden egyes terméknél megtalálhatók.

akai audio lejátszók
akai hangszórók

AKAI hordozható hangszórók

Hallgasd kedvenc zenéidet bárhol az AKAI hordozható hangszóróival. A kategória a beépített akkumulátorral és hosszú üzemidővel rendelkező aktív hangszórók széles választékát tartalmazza, a kis hordozható kézi hangszóróktól az igazán nagy parti hangszóró dobozig. Egyes modellek TWS (True Wireless Stereo), FM rádió, Bluetooth, mikrofon, gitár vagy AUX bemenet funkcióval rendelkeznek. Vannak IPX7 védettségű vízálló hangszórók is.

AKAI autós hifi

Autórádiók, autós hangszórók és FM-adók az AKAI kínálatában. Az FM-adónak köszönhetően Bluetooth-on keresztül vagy USB-ről vagy SD-kártyáról hallgathatsz zenét. Az FM-adó biztonságos telefonálást is biztosít vezetés közben. Az egyszerű Bluetooth párosításnak köszönhetően a kihangosítást helyettesíti. Az AKAI multimédia autórádió 1 vagy 2DIN ideális választás, és minden kilométert élvezetesebbé tesz az úton.

akai hifi
1 termék
3,6
Akai HT014A-5086F
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer 105W teljesítménnyel, 40 - 20000 Hz frekvenciatartomány, RCA (cinch), Bluetooth, távirányító
53 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AKAI004a

AKAI

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ