Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AKASA Elite 4EX

Termékkatalógus
AKASA Elite 4EX
4,0 2 értékelés
USB Hub - külső, polírozott alumínium, 4x USB 3.0, 1x USB csatlakozó a töltőhöz, kimeneti áram akár 2.4A, hálózati adapter
Kód:  FV199g6m Termékszám:  AK-HB-13BKCM

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKASA Elite 4EX

A stílusos, polírozott alumíniumból készült USB elosztó kitűnő választás, ha azt akarja, hogy az asztalán egy nagy számú csatlakozó hellyel rendelkező, jó megjelenésű elosztó legyen. A 4 USB 3.0 specifikáció lehetővé teszi a laptop vagy munkaállomás csatlakoztatását különféle eszközökhöz, mint például egy szkenner, digitális fényképezőgép, egér, nyomtató, külső meghajtó, flash meghajtó, billentyűzet és egy webkamera.

Legfontosabb jellemzői

  • Arra összpontosít, hogy egy helyen legyen az USB 3.0 (4 port) csatlakoztathatóság
  • Egy USB 3.0 csatlakozó gyors töltési funkcióval rendelkezik a mobil telefonok és a tabletek számára
  • Stílusos dizájn polírozott alumíniumból
  • Minden külső eszköz gyors és egyszerű csatlakozását biztosítja 
  • Egyszerű telepítés, Plug & Play (Bedug & Használ) és Hot-swap (Üzem közben cserélhető)

Az egyik csatlakozó hely támogatja a mobil telefonok vagy tabletek 2,4 A árammal való gyorstöltését. A Plug & Play  specifikációnak köszönhetően az eszköz mindenféle bonyolult telepítés nélkül használható és a Hot-Swap, az üzem közbeni csere nem jelent mást, mint egyszerű kihúzást a csatlakozóból. Természetesen az USB 3.0 visszafelé kompatibilis azokkal az eszközökkel, melyek csak az USB 2.0-át támogatják, bár kisebb átviteli sebességgel működnek. Energiamegtakarítás céljából az elosztó  be/ki kapcsol.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKASA Elite 4EX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Elite 4EX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA Elite 4EX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Elite 4EX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Elite 4EX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ