Shop roku 30 dnů na vrácení

AKASA Flexstor Disklink H

Termékkatalógus
AKASA Flexstor Disklink H
Átalakító - USB 2,5 / 3,5" -hoz ; HDD / SSD USB-vel történő csatlakoztatásához + USB 3.0 csatlakozó bridge funkcióval (lehetővé teszi az USB HDD / FD másolását SATA merevlemezre és fordítva), hálózati adapter mellékelve
Kód:  FV199v Termékszám:  AK-AU3-02BKCM Gyártó honlapja:

AKASA Flexstor Disklink H

Egy közönséges doboznak néz ki, pedig valójában nem az. Ezzel a praktikus átalakítóval gond nélkül csatlakoztathatja a HDD vagy SDD meghajtóját a számítógéphez, és biztonsági másolatot készíthet az adatairól.  A bridge funkciós USB 3.0 csatlakozó lehetővé teszi az adatok tárolását és másolását USB HDD / FD-ről SATA merevlemezre és fordítva. A legmodernebb USB 3.0 interfésznek köszönhetően akár a teljes terhelés alatt is kiváló reakcióidő és gyors adatátvitel érhető el. Az előny a különösen könnyen telepíthető HDD-ben rejlik, hiszen nem kell külön a meghajtót telepíteni, hiszen a csatlakoztatáskor egyből felismerhető az új hardver. Sőt, a csomagban egy nagy teljesítményű USB kábel is van, okostelefon, táblagép vagy más eszköz villámgyors töltése érdekében.

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus adapter HDD csatlakoztatásához
  • A kompakt méret lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot
  • Stílusos dizájn és precíz kivitelezés
  • USB 3.0 a villámgyors adatátvitel érdekében
  • Plug and Play
  • Hatékony USB port töltéshez
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Flexstor Disklink H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA FlexStore Disklink H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Flexstor Disklink H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Flexstor Disklink H.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ