Rapture AP+ plus nový vizuál

AKASA Nero LX 2

Termékkatalógus
AKASA Nero LX 2
4,4 3 értékelés
Processzor hűtő - foglalatok: 775/1150/1155/1156/1366 / AM2 (+) / AM3 (+) / FM1 / FM2, 4 db hőcső, 282 g, 120 mm-es PWM ventilátor, fordulatszám: 600-1800, zajszint 11.5-32.9dBA, 120x120x59mm, alacsony profilú
Kód:  CT278d4 Termékszám:  AK-CC4016EP01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKASA Nero LX 2

A Nero Lx2  egy alacsony profilú hűtőborda, amely sűrű lamella kiosztással és PWM fordulatszám szabályozással rendelkezik. A magassága mindössze 57 mm és szilárd hűtőkapacitásával megfelelő a HTPC- be történő beépítésre, a karcsú formájú, korlátozott hellyel rendelkező SFP és Mini ITX házakban is elfér. Változtatható a fordulatszáma és így a zaj kiibocsátás is ennek megfelelően változik, így mind az irodákban és a multimédiás számítógép összeállításoknál is alkalmazható, ahol nagyra fogják értékelni a csendes működést alacsonyabb szintű terhelés esetén.

A talapzatra a CPU-hoz közvetlen összeköttetéssal rendelkező négy hővezető cső van felszerelve, amelyek hatékony vezetik el a hőt a CPU felszínéről a nagyobb méretű hűtőbordához. A 120mm-es ventilátor szintén hatékonyan működik annak érdekében, hogy lehűtse a berendezését és elvezesse a környezetbe a felesleges hőt.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


This product is not an independently functional unit and may require professional installation.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKASA Nero LX 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Nero LX 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Akasa Nero LX 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Nero LX 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Nero LX 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ