A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

AKASA Forgatható fejű HDMI kábel 2m

Termékkatalógus
AKASA Forgatható fejű HDMI kábel 2m
5 6 értékelés
Videokábel - Állítható 24 karátos arannyal bevont csatlakozók Ethernet támogatás és 3D
Kód:  MK350c1g Termékszám:  AK-CBHD11-20BK

AKASA Forgatható fejű HDMI kábel 2m

Aranyozott és kiváló minőségű HDMI csatlakozó kábel videó és hangátvitelhez. A maximális lehetséges felbontás 4096 x 2160. A kábel előnye a 3D képátvitel támogatása. Ezért ideális Blu-ray lejátszó, HDD dekóder vevő, HD műholdas TV, digitális kábeltévé vagy DVD-lejátszó csatlakoztatására a FullHD és a TV felett. Emellett 100 Mb / s maximális átviteli sebességgel és kétirányú hangátvitellel is támogatja az Ethernet átvitelt. A csatlakozók elfordíthatók és 24 k arannyal vannak aranyozva, optimális csatlakozás és maximális jelátvitel érdekében.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKASA Forgatható fejű HDMI kábel 2m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Swivel Head High Speed HDMI 2m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA Swivel Head High Speed HDMI 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Schwenkkopf High Speed ??HDMI 2 Meter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Schwenkkopf High Speed ??HDMI 2 Meter.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ