AD květen univerzal 0% splátky Siguro

AKG K 67 Tiesto

Termékkatalógus
AKG K 67 Tiesto
4,5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató Frekvencia tartomány 16 Hz - 24 kHz, impedancia 32ohmu, érzékenysége 112 dB SPL / V aljzat 3,5 mm, hossza 1,8 m
Kód:  AKG053 Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  AKG K 67 TIËSTO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKG K 67 Tiesto

Fejhallgató AKG K67 Tiesto szánt zene szerelmeseinek. Akár keverjük a stúdióban, élő előadások, vagy egyszerűen hallgathatja kedvenc zene mindig kiváló választ. Ezek zárt supra-hangzásbeli kialakítás a karcsú megszünteti a környezeti zajokat. A rugalmas ízületek is könnyedén össze a kompakt méretek. Ezért az is, hogy minden olyan hordozható lejátszó. Szilárd részeit fejhallgató üvegszállal erősített. Az eredmény egy kombinációja a fény, hanem a legtöbb ellenálló design.
 
Az Ön kényelme érdekében használják a gondozási puha műbőr fülpárnák. A legfontosabb természetesen a minőségi audió kimenet, amely garantálja a maximális 40 mm-meghajtót. Keresztül nem probléma, hogy elérje a magas szintű akusztikai és indokolatlan torzítása csatlakozni és a végrehajtó hatalom (max. teljesítmény 500 mW). Csakúgy, mint elfog a legfinomabb árnyalatok semmilyen felvétel. Ólom-kábel csak egy kagyló és megszüntette a 3,5 mm-es jack. Mellékelve van 6,3 mm-es csökkentése.

Paraméterek

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKG K 67 Tiesto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 67 TIËSTO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKG K 67 Tiësto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKG K 67 Tiesto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKG K 67 Tiesto.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ