Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AKG K 701

Termékkatalógus
AKG K 701
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató Frekvencia tartomány 10Hz - 39.8kHz, a maximális teljesítmény 200 mW, impedancia 62ohmu érzékenység 105 dB SPL / V, 6,3 mm-es jack, kábelhossz 3 m
Kód:  AKG027 Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  AKG K 701

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKG K 701

Nagy Audiofil fejhallgató AKG K701 hasznosítani kanyargó lapos vezetéket. Ez teszi a tökéletes kötését egyedi szálak és javítsa hallgat paramétereket. Ellenőrizze kétrétegű membránok Varimotion olyan kompromisszum nélküli pontos, ami egy tökéletes renderelő tér, kemény basszus és kristálytiszta magas hangokat adminisztráció. Az összességében kiegyensúlyozott reprodukció minimális torzítással is hozzájárul az erős neodímium mágnessel.
 
Stílusú fejhallgató a jele prémium anyagok. Mindegy, hogy teljessé fejpánt valódi bőrből és puha velúr és a felhasználó által cserélhető fülpárnák. Párnázott fülpárnák is képződik egy speciális memória hab, amely könnyen alkalmazkodik az egyes felhasználók. Egyoldalúan vezette oxigén mentes réz kábel (99,99% OFC) befejeződött, aranyozott 6,3 mm-es csatlakozó a csomagban szereplő, hanem egy 3,5 mm-es csökkentése és polc bölcső.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKG K 701 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 701. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKG K 701. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKG K 701. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKG K 701.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ