Vezeték nélküli porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(268)
Porzsákos
(3)
Robot
(271)
Álló
(332)
Kézi (önálló)
(48)
Felület típusa
Minden padlótípus
(537)
Szőnyeg
(403)
Kemény padló
(369)
Puha felületek
(206)
Kárpit
(170)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(229)
Állatszőrhöz
(331)
Antibakteriális
(139)
Tisztítás típusa
Felszívás
(473)
Törlés
(302)
Nedves tisztítás
(204)
Száraz tisztítás
(353)
Tápellátás típusa
Akkus
(650)
Vezetékes
(17)
Mechanikus
(10)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(26)
Mikroszűrő
(23)
HEPA szűrő
(290)
Vízszűrő
(9)
Mosható szűrő
(238)
Teljesítmény
15 W
1600 W
-
Zajszint
0 dB
87 dB
-
Űrtartalom
0 l
56,13 l
-
Tömeg
0,5 kg
12,2 kg
-
Szín
Antracit
(4)
Fehér
(217)
Bronz
(3)
Fekete
(302)
Fekete-narancssárga
(1)
Piros
(36)
Lila
(15)
Grafit
(2)
Barna
(3)
Champagne
(3)
Fém
(1)
Réz
(4)
Fémes
(5)
Kék
(80)
Rozsdamentes acél
(4)
Narancssárga
(7)
Narancssárga-fekete
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(27)
Világosszürke
(2)
Szürke
(72)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(11)
Türkiz
(1)
Többszínű
(7)
Bordó
(2)
Zöld
(15)
Arany
(14)
Sárga
(10)
Szűrés

Ha porszívózás közben zavar, hogy a kábelt is húznod kell magad után, fontold meg egy beépített akkumulátoros, vezeték nélküli porszívó beszerzését. Az ilyen porszívó használatához nincs szükség arra, hogy a közelben legyen konnektor és nem okoz csalódást a szívóteljesítmény terén sem. Milyen lehetőségeket rejt egy akkus, vezeték nélküli porszívó és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelőt?

Tovább

Hogyan néz ki egy vezeték nélküli porszívó, és hogyan lehet vele dolgozni?

Hosszúkás formájának és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a vezeték nélküli porszívó nagyon könnyen kezelhető, kompakt és azonnal használható. Egyes modellek hosszabb üzemidővel rendelkeznek, így ezekkel a vezeték nélküli porszívókkal ki lehet takarítani akár az egész lakást is. Kínálatunkban kézi- és álló porszívó, valamint a két típus kombinációja is megtalálható.

Vezeték nélküli porszívó a kényelmes porszívózásért

A vezeték nélküli álló porszívó népszerű és modern megoldás a lakásban lévő összes felület mindennapos takarításához. Könnyedén megbirkózik a szőnyegek, a padló és a nedves területek takarításával. Ráadásul könnyű és nagyon könnyen tárolható. A vezeték nélküli álló porszívót olyan helyeken is használhatod, ahol a hagyományos, vezetékes porszívó nem fér el.

Egy mozdulattal szeretnél felporszívózni és felmosni is? Nézz körül felmosós rúdporszívó kínálatunkban.

Kézi vezeték nélküli porszívó a kisebb szennyeződések eltüntetéséhez

Kis méretének és tömegének köszönhetően a kézi vezeték nélküli porszívó nagyszerű segítőtárs a kisebb szennyeződések gyors feltakarításában akár a lakásban, akár az autóban. Egyes kézi vezeték nélküli porszívó modellek nedves takarításra is alkalmasak, így nem jelent problémát számukra pl. a konyhában kiömlött tej feltakarítása sem.

Akkumulátoros vezeték nélküli porszívó
Vezeték nélküli álló porszívó

Kézi vezeték nélküli porszívó
Kézi vezeték nélküli porszívó

2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó
2 az 1-ben akkus porszívó

i

Az alapos takarítás és az apróbb szennyeződések gyors összegyűjtésének lehetősége érdekében fontold meg egy 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó beszerzését. Az ilyen készüléket úgy tervezték meg, hogy egy része kézi porszívóként is használható, amelyet könnyen le lehet választani a másik részről - vagyis egy készülék áráért kétféle vezeték nélküli porszívót kapsz.

Vezeték nélküli porszívó vs. vezetékes porszívó - előnyök és hátrányok

 • Egyszerűen kezelhető, könnyű, kompakt
 • Vezeték nélküli kivitel
 • Többféle funkcióval rendelkezhet - nedves porszívózás, felmosás
 • Impozáns szívóteljesítmény
 • Olyan helyeket is elérhetővé tesz, ahova a kábel már nem érne el
 • Rendszeres és hosszabb idejű töltés szükséges
 • Korlátozott akkumulátor-élettartam

Az autó belső terének gyors kitakarításához kifejezetten az autós akkus porszívókat ajánljuk, amelyek képesek felszívni a morzsákat, az állatszőrt és még a szőnyegbe taposott szennyeződéseket is. Az ilyen vezeték nélküli porszívók működtetése nem csak akkumulátorról lehetséges, szivargyújtóra csatlakoztatva is használhatók.

Hagyományos, nedves vagy ciklonos vezeték nélküli porszívó - melyiket válasszuk?

A vezeték nélküli porszívók háromféle típusban kaphatók. Hagyományos porzsákos, nedves vagy ciklonos porszívók közül választhatsz. Mi a különbség köztük, és melyik lesz a legjobb számodra?

 • A porzsákos vezeték nélküli porszívók a szennyeződéseket egy porzsákba gyűjtik, amelyet használat után csak ki kell cserélni.
 • A nedves vezeték nélküli porszívók nagyon hatékonyak. A vízszűrés elvén működnek, a szennyeződések ezen keresztül kerülnek kiszűrésre.
 • A ciklonos vezeték nélküli porszívók centrifugális erővel működnek, ami lehetővé teszi a porzsák nélküli porszívózást.

Milyen jellemzőkre érdemes figyelned, ha akkumulátoros porszívót tervezel venni?

Annak érdekében, hogy a vezeték nélküli porszívó a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen az elvárásaidnak, választáskor érdemes ezekre a paraméterekre összpontosítanod:

 1. akkumulátor típusa
 2. működési idő egy töltéssel
 3. szívóteljesítmény

A vezeték nélküli porszívók akkumulátorának típusai

 • Li-Ion akkumulátor: feltöltés előtt nem szabad teljesen lemeríteni, hogy ne használódjon el túlzottan. Az általános élettartam 500-1000 közötti töltési ciklus, ezután a kapacitás észrevehetően csökken.
 • Ni-Mh akkumulátor: hátránya az ún. memória hatás, amelynek eredményeként kapacitása jelentősen csökken. Az ilyen akkumulátort teljesen le kell meríteni, mielőtt töltőre rakjuk, a töltési folyamatot viszont nem ajánlott előbb megszakítani, mint mielőtt az akkumulátor teljesen feltöltene. Ezzel a típussal napjainkban már ritkán lehet találkozni.

Milyen hosszú egy vezeték nélküli porszívó üzemideje és töltési ideje?

A választáskor ne feledd megnézni, milyen hosszú a vezeték nélküli porszívó akkumulátorának üzemideje. Az akkumulátor kapacitása 800 mAh-tól 3600 mAh-ig terjed. A vezeték nélküli álló porszívó általában tovább bírja, mint a kézi változat.

 • Típustól függően a vezeték nélküli álló porszívó megfelelő töltöttség mellett 20-100 percig használható. Ezt követően a dokkolóállomáshoz kell csatlakoztatni, ahol átlagosan 3-6 órán keresztül tölt.
 • A hagyományos kézi vezeték nélküli porszívó üzemideje nagyon korlátozott, mindössze 12-20 perc, a töltési ideje pedig 4-12 óra. Ha viszont egy 2 az 1-ben porszívó része, akkor az üzemideje a már említett 20–100 percet is elérheti.

A porszívók zajszintje általában 60-85 dB között van. A kézi porszívók 70 dB körüli zajszintje nagyjából egy bekapcsolt TV-hez hasonlítható.

Mi a különbség a vezeték nélküli porszívó szívóereje és teljesítménye között?

A megfelelő vezeték nélküli porszívó kiválasztásánál nem elhanyagolható szempont a szívóerő.

 • A teljesítmény az energiaszükségletet mutatja meg, és nem egyenlő a szívási hatékonysággal. 2017 óta nem engedélyezett 900 W-nál nagyobb fogyasztású porszívók gyártása.
 • A szívóerő határozza meg, hogy a készülék mekkora szívási teljesítményre képes, amely függhet a vezeték nélküli porszívó felépítésétől, a használt szívófejtől és magától a takarítandó felülettől is.

i

A szívóerő az energiacímkén kerül feltüntetésre és egy "A-G" érték közötti skálán mozog. A szőnyegre értendő szívási teljesítmény baloldalt alul, a kemény padlófelületekre vonatkoztatott szívóerő pedig jobboldalt alul található. A teljesítmény és a szívóerő közötti különbségről A porszívó teljesítménye vs. a porszívó szívóereje című cikkünkből még többet megtudhatsz.

A legjobb vezeték nélküli porszívó a felhasználási terület alapján - mit lehet vele porszívózni?

Ha még mindig azon gondolkozol, hogyan válaszd ki a legjobb vezeték nélküli porszívót, határozd meg, mit szeretnél vele porszívózni. A legtöbb porszívó minden padlótípushoz alkalmas, de vannak olyan vezeték nélküli porszívók is, amelyeket kifejezetten szőnyegekhez, a háziállatok szőrének porszívózásához, sima és puha felületekhez vagy nedves porszívózáshoz terveztek. Ez alól a vezeték nélküli porszívó és felmosó egyben sem kivétel.

Antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkező vezeték nélküli porszívók is kaphatók. Ez a típus megszabadít minden baktériumtól, atkától, vírustól és penésztől.

A vezeték nélküli porszívó és felmosó egyben

Ha olyan készüléket keresel, amely porszívó és felmosó egyben, akkor a 3 az 1-ben (esetenként 3in1) jelölésű vezeték nélküli porszívók kínálatában érdemes körülnézned. A takarítást megkönnyíti és lerövidíti, hiszen egy mozdulattal porszívózik és fel is mos. A felmosás hatékonyságát növelheti, hogy egyes vezeték nélküli porszívó és felmosó modellek rendelkeznek olyan funkcióval, amely nagyobb mennyiségű vizet és tisztítószert adagol az adott ponton, így a makacsabb foltok is eltávolíthatók. Felmosáshoz különböző típusú mikroszálas párnákat használhatsz, attól függően, mennyire kényes a padló. Használat után a párna kézzel vagy géppel mosható.

A 2 az 1-ben (esetenként 2in1) vezeték nélküli porszívó egy olyan álló porszívó, amely levehető kézi porszívóval rendelkezik. A 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó az előbbi két funkción kívül még a felmosás funkcióval egészül ki.

Milyen típusú szűrő található a vezeték nélküli porszívókban?

A szűrés a vezeték nélküli porszívó egyik legfontosabb funkciója. Többféle szűrő közül választhatunk, amelyek jellemzőikben és kialakításukban különböznek. Melyik a legjobb?

 • A mikroszűrő szövetből készült, és tökéletesen útját állja a szennyeződéseknek. Ez a leggyakrabban használt szűrő.
 • A HEPA-szűrő az allergiával küszködők számára alkalmas, és nagy hatékonyságának köszönhetően az allergének akár 99,9%-át is elnyeli.
 • A mosható szűrő a legkényelmesebb a tisztítás szempontjából, mivel csak vízzel át kell öblíteni.
 • A papírszűrő eldobható. Ez a legolcsóbb megoldás.
 • A karbantartásmentes szűrő hatékonyan távolítja el a finom porszemcsék akár 99,98%-át.

i

Választáskor a vezeték nélküli porszívó méretét és tömegét is nézd meg, ami sokat számít, ha kisebb helyen helyezed el. Figyelj a cső anyagára is, amely műanyag vagy fém is lehet.

Milyen egyéb hasznos dolgokat tartalmazhat még egy vezeték nélküli porszívó?

A takarítás megkönnyítése érdekében válassz olyan vezeték nélküli porszívót, amely különböző tartozékokkal rendelkezik, amelyek különböző típusú padlók és szennyeződések porszívózásához alkalmasak. Különböző hasznos megoldásokkal is találkozhatsz, amelyek megkönnyítik a takarítást.

 • A résszívófej ideális a keskeny és nehezen hozzáférhető területek alapos porszívózásához.
 • Az elektromos forgó turbókefe képes megbirkózni a háziállatok szőrével, sőt még a szőnyegekbe beleragadt szőrszálakkal is.
 • A parketta szívófej kíméletes a kemény padlók lakkozásához és felületéhez, így tisztításkor nem károsítja azokat.
 • A töltőállomás hasznos tartozék minden vezeték nélküli kézi porszívóhoz.
 • A kárpit szívófej eltávolítja a szennyeződéseket a kanapékról, párnákról és más kárpitos felületekről anélkül, hogy károsítaná az anyagot.
 • A fali tartó biztosítja, hogy a vezeték nélküli porszívó mindig a helyén legyen.
 • A LED-világítás jól jön a sötét helyek vagy sarkok porszívózásakor.
 • A töltésjelző figyelmeztet, ha az akkus porszívó teljesen feltöltött.
 • A puha kerekek nem károsítják az érzékeny felületeket, amikor a vezeték nélküli porszívót mozgatod rajtuk.

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni egy vezeték nélküli porszívóra? A használt akkus porszívó kínálatban felbontott csomagolású vagy alig használt darabokat találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Robot Vacuum S10 EU Raktáron > 5 db
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,47 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 65 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 45 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,77 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
-20 %
99 990 Ft
80 000 Ft

2.
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
-5 %
264 190 Ft
249 990 Ft

3.
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED beállított teljesítményszint jelző, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, lila, szürke és arany kivitel
-5 %
288 490 Ft
273 990 Ft

Még több
690 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0
AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V
Ipari porszívó - vezeték nélküli, minden típusú padlóhoz, nedves és száraz tisztításhoz, 20 literes fém gyűjtőtartály, Tömlő hossza 1,5 m, 3 darabos szívócső az optimális hosszbeállításhoz, habszűrő nedves porszívózáshoz, nem szőtt szűrő száraz porszívózáshoz, padló, rés- és kanapéfúvóka, lehetőség a papírzacskóba (mellékelve) történő porszívózásra, HEPA-szűrő vásárlásának lehetősége, kompatibilis a BatteryONE 20V akkumulátorral, az akkumulátor és a töltő nem tartozék, súlya 3,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
26 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT046
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,47 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 65 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 45 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,77 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -20 %
80 000 Ft 99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV926
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Philips Series 7000 SpeedPro Max Aqua FC6904/01 25,2V
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 75 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, gumírozott fogantyú, teleszkópos cső, tömege 2,7 kg, fali tartó a csomag része, kék kivitel
Leárazás -20 %
134 990 Ft 168 740 Ft
Raktáron
Termékkód: PHITV405
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 39×
Dyson V15 Detect Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED beállított teljesítményszint jelző, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, lila, szürke és arany kivitel
Leárazás -5 %
273 990 Ft 288 490 Ft
Raktáron
Termékkód: DYSTV754
3,9
Siguro VH-Q610B TurboVac Wet&Dry Pro
Morzsaporszívó - vezeték nélküli, minden típusú padlóhoz, száraz és nedves felületek porszívózásához és háziállatok szőrének eltávolításához, HEPA H12 szűrő, allergiásoknak is alkalmas, 2200 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, üzemidő 20 perc, töltési idő 4,5 óra, szívóteljesítmény 45 AW, teljesítmény 150 W, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l, töltésjelző, LED világítás, tartozékokban gazdag tartozék és töltőállvány, méretek 12 × 13 × 42 cm, súly 1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VH_Q610B
4,9 14×
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
136 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIARV320
5,0 16×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
Leárazás -5 %
249 990 Ft 264 190 Ft
Raktáron
Termékkód: DYSTV180
Dreame L10s Pro Ultra Heat - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dreame L10s Pro Ultra Heat
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és felmosó mop automatikus tisztítása, távirányító, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, LiDAR navigáció, működési idő 210 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -12 %
387 990 Ft 440 590 Ft
Raktáron
Termékkód: DRErbv48
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 18×
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -12 %
149 990 Ft 169 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
4,9 12×
Xiaomi Robot Vacuum X20+
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő és automata kiürítés, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, töltési idő 6,5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 215 W teljesítmény, tömege 3,67 kg, fehér kivitel
197 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIARV556
4,8 40×
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, Li-ion akkumulátor, működési idő 65 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, mérete 128,6 × 21,4 × 25,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, felmosó textil, víztartály, portartály és törlőruha a csomag része, fehér kivitel
97 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIATV949
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
128 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,5 121×
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW
Álló porszívó - 3in1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony cső, töltési idő 3 óra, Li-ion akkumulátor típusa, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intnezív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, fali tartó, motoros szívófej led világítással, kárpittisztító szívófej, forgó mini turbókefe, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, piros és fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -22 %
77 990 Ft 99 990 Ft
Raktáron
Termékkód: ROWTV238
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
259 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIARM184
4,8
Roborock Q5 PRO fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -5 %
119 880 Ft 126 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv95
4,8 42×
Dyson V8
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
165 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DYSTV839
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 30×
Dyson V15s Detect Submarine
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítmény szabályozás, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
Leárazás -10 %
358 990 Ft 399 990 Ft
Raktáron
Termékkód: DYSTV073
Dreame L10s Ultra - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Dreame L10s Ultra
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, 75 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
355 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRERV477
5,0
Roborock Q5 PRO+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
189 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv01
Roborock Q8 Max+ fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 13×
Roborock Q8 Max+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
267 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv11
4,7 23×
Philips Series 3000 2in1 XC3031/01
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, száraz tisztítás, felszívás, zajszint 80 dB, többszínű kivitel
64 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: PHItv820
3,0
Dyson V10 Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 125 × 26 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,67 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
232 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DYSTV8081
Concept VP4380 18,5 V Real Force - Morzsaporszívó
Típusok
4,6 265×
Concept VP4380 18,5 V Real Force
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítási mód felszívás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 80 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,45 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 18,5 × 19 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, fali tartó a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -19 %
20 990 Ft 25 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV542
4,6 32×
Rowenta RH1238WO X-Trem Compact Flex 2in1 Essential
Álló porszívó - 2 in 1, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, rugalmas kétoldalú hajlékony szívócső, extra könnyű szerkezet, teljes tömeg 2 kg, akkumulátor kapacitása 16,8 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, töltési idő 4 óra, Li-ion akkumulátor, üzemidő akár 40 perc, mosható szűrő, zajszint 79 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kompakt tárolás, szabadonálló elektromos talapzat a tartozékok tárolására szolgáló rekesszel , motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
62 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROWTV4364

Vezeték nélküli porszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli rúdporszívó vélemény felülvizsgálását. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, valamint dupla...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy...
DysonA Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak...
További cikkek Összes cikk

Vezeték nélküli porszívók

A vezeték nélküli porszívó leginkább abban különbözik a hagyományos porszívótól, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik és zsinór nélküli a kialakítása. Az egyes márkák azonban különböző funkciókat és megjelenést is kínálnak. Akkor milyen márkájú vezeték nélküli porszívót válasszak?

Milyen márkájú vezeték nélküli porszívók közül választhatsz?

Vezeték nélküli porszívó ma már számos ismert gyártó kínálatában is megtalálható, amelyek technológiájukban, jellemzőikben és árukban is különböznek egymástól.

Rowenta vezeték nélküli porszívók

A Rowenta vezeték nélküli porszívó korszerű Air Force ciklon technológiát használ a porszívózáshoz. Ezenkívül a készülék a kiváló minőségű Li-lon akkumulátornak köszönhetően legalább fél óráig bírja, így egyetlen töltéssel az egész lakást kiporszívózhatod.

Electrolux vezeték nélküli porszívók

Az Electrolux vezeték nélküli porszívót ergonomikus fogantyú és gondosan kidolgozott design jellemzi. A tartozékok között töltőállomás is található. A helytakarékosság érdekében az állomás falra is szerelhető.

ETA vezeték nélküli porszívók

Az ETA vezeték nélküli porszívó felmosóként is használható, egyes típusok akár gőztisztítóként is megállják a helyüket. A gyártás során különös figyelmet fordítanak a minőségi szűrés kialakítására, amelyről az allergiától szenvedők számára legelőnyösebb HEPA és mosható szűrők gondoskodnak.

Bosch vezeték nélküli porszívók

A Bosch vezeték nélküli porszívók nemcsak rúdporszívó, hanem kézi változatban is kaphatók, amely ideális kisebb felületek gyors takarításhoz. Többféle teljesítményszinttel rendelkeznek, amelyek attól függően állíthatók, hogy éppen mit porszívózol.

Philips vezeték nélküli porszívók

A Philips vezeték nélküli porszívók között számos 3 az 1-ben modellel találkozhatsz, ami tulajdonképpen egy rúdporszívó, felmosó és kézi porszívó egyben. Kellemes meglepetés érhet, ha az üzemidőre vetsz egy pillantást, hiszen több olyan Philips vezeték nélküli porszívó modell is van, amelynek üzemideje meghaladja az egy órát.

Xiaomi vezeték nélküli porszívók

A legkisebb Xiaomi vezeték nélküli kézi porszívó leginkább egy kulacsra emlékeztet, nem egészen 30 cm a hossza, tömege pedig 0,5 kg. A Light rúdporszívó is mindössze 1,2 kg, szívóteljesítménye 50 AW. A Cleaner G10 modell szívóereje már 150 AW és a 0,3 μm-es részecskék akár 99,97 %-át képes kiszűrni, ezt a tulajdonságát pedig még egy légtisztító is megirigyelhetné.

Dyson vezeték nélküli porszívók

Állattartóknak és allergiával küzdők figyelmébe ajánljuk a Dyson vezeték nélküli porszívókat. Az akkus porszívó által összegyűjtött piszkot egyetlen gombnyomással ki lehet üríteni. Az állatszőr összeszedéséről speciális szívófej gondoskodik.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli porszívók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ