A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Vezeték nélküli porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(255)
Porzsákos
(2)
Robot
(212)
Álló
(306)
Kézi (önálló)
(57)
Felület típusa
Minden padlótípus
(486)
Szőnyeg
(343)
Kemény padló
(315)
Puha felületek
(171)
Kárpit
(147)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(195)
Állatszőrhöz
(280)
Antibakteriális
(123)
Tisztítás típusa
Felszívás
(408)
Törlés
(235)
Nedves tisztítás
(177)
Száraz tisztítás
(308)
Tápellátás típusa
Akkus
(580)
Vezetékes
(13)
Mechanikus
(5)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(23)
Mikroszűrő
(16)
HEPA szűrő
(263)
Vízszűrő
(6)
Mosható szűrő
(202)
Teljesítmény
15 W
1400 W
-
Zajszint
0 dB
87 dB
-
Űrtartalom
0 l
56,13 l
-
Tömeg
0,5 kg
12,2 kg
-
Szín
Antracitszürke
(3)
Fehér
(168)
Bronz
(2)
Fekete
(261)
Fekete-narancssárga
(1)
Piros
(34)
Lila
(19)
Grafit
(1)
Barna
(4)
Champagne
(3)
Réz
(1)
Fémes
(4)
Kék
(73)
Rozsdamentes acél
(3)
Narancssárga
(5)
Narancssárga-fekete
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(28)
Világosszürke
(1)
Szürke
(71)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(11)
Türkiz
(1)
Többszínű
(8)
Zöld
(12)
Arany
(22)
Sárga
(12)

Ha porszívózás közben zavar, hogy a kábelt is húznod kell magad után, fontold meg egy beépített akkumulátoros, vezeték nélküli porszívó beszerzését. Az ilyen porszívó használatához nincs szükség arra, hogy a közelben legyen konnektor és nem okoz csalódást a szívóteljesítmény terén sem. Milyen lehetőségeket rejt egy akkus, vezeték nélküli porszívó és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelőt?

Tovább

Hogyan néz ki egy vezeték nélküli porszívó, és hogyan lehet vele dolgozni?

Hosszúkás formájának és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a vezeték nélküli porszívó nagyon könnyen kezelhető, kompakt és azonnal használható. Egyes modellek hosszabb üzemidővel rendelkeznek, így ezekkel a vezeték nélküli porszívókkal ki lehet takarítani akár az egész lakást is. Kínálatunkban kézi- és álló porszívó, valamint a két típus kombinációja is megtalálható.

Vezeték nélküli porszívó a kényelmes porszívózásért

A vezeték nélküli álló porszívó népszerű és modern megoldás a lakásban lévő összes felület mindennapos takarításához. Könnyedén megbirkózik a szőnyegek, a padló és a nedves területek takarításával. Ráadásul könnyű és nagyon könnyen tárolható. A vezeték nélküli álló porszívót olyan helyeken is használhatod, ahol a hagyományos, vezetékes porszívó nem fér el.

Egy mozdulattal szeretnél felporszívózni és felmosni is? Nézz körül felmosós rúdporszívó kínálatunkban.

Kézi vezeték nélküli porszívó a kisebb szennyeződések eltüntetéséhez

Kis méretének és tömegének köszönhetően a kézi vezeték nélküli porszívó nagyszerű segítőtárs a kisebb szennyeződések gyors feltakarításában akár a lakásban, akár az autóban. Egyes kézi vezeték nélküli porszívó modellek nedves takarításra is alkalmasak, így nem jelent problémát számukra pl. a konyhában kiömlött tej feltakarítása sem.

Akkumulátoros vezeték nélküli porszívó
Vezeték nélküli álló porszívó

Kézi vezeték nélküli porszívó
Kézi vezeték nélküli porszívó

2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó
2 az 1-ben akkus porszívó

i

Az alapos takarítás és az apróbb szennyeződések gyors összegyűjtésének lehetősége érdekében fontold meg egy 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó beszerzését. Az ilyen készüléket úgy tervezték meg, hogy egy része kézi porszívóként is használható, amelyet könnyen le lehet választani a másik részről - vagyis egy készülék áráért kétféle vezeték nélküli porszívót kapsz.

Vezeték nélküli porszívó vs. vezetékes porszívó - előnyök és hátrányok

  • Egyszerűen kezelhető, könnyű, kompakt
  • Vezeték nélküli kivitel
  • Többféle funkcióval rendelkezhet - nedves porszívózás, felmosás
  • Impozáns szívóteljesítmény
  • Olyan helyeket is elérhetővé tesz, ahova a kábel már nem érne el
  • Rendszeres és hosszabb idejű töltés szükséges
  • Korlátozott akkumulátor-élettartam

Az autó belső terének gyors kitakarításához kifejezetten az autós akkus porszívókat ajánljuk, amelyek képesek felszívni a morzsákat, az állatszőrt és még a szőnyegbe taposott szennyeződéseket is. Az ilyen vezeték nélküli porszívók működtetése nem csak akkumulátorról lehetséges, szivargyújtóra csatlakoztatva is használhatók.

Hagyományos, nedves vagy ciklonos vezeték nélküli porszívó - melyiket válasszuk?

A vezeték nélküli porszívók háromféle típusban kaphatók. Hagyományos porzsákos, nedves vagy ciklonos porszívók közül választhatsz. Mi a különbség köztük, és melyik lesz a legjobb számodra?

  • A porzsákos vezeték nélküli porszívók a szennyeződéseket egy porzsákba gyűjtik, amelyet használat után csak ki kell cserélni.
  • A nedves vezeték nélküli porszívók nagyon hatékonyak. A vízszűrés elvén működnek, a szennyeződések ezen keresztül kerülnek kiszűrésre.
  • A ciklonos vezeték nélküli porszívók centrifugális erővel működnek, ami lehetővé teszi a porzsák nélküli porszívózást.

Milyen jellemzőkre érdemes figyelned, ha akkumulátoros porszívót tervezel venni?

Annak érdekében, hogy a vezeték nélküli porszívó a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen az elvárásaidnak, választáskor érdemes ezekre a paraméterekre összpontosítanod:

  1. akkumulátor típusa
  2. működési idő egy töltéssel
  3. szívóteljesítmény

A vezeték nélküli porszívók akkumulátorának típusai

  • Li-Ion akkumulátor: feltöltés előtt nem szabad teljesen lemeríteni, hogy ne használódjon el túlzottan. Az általános élettartam 500-1000 közötti töltési ciklus, ezután a kapacitás észrevehetően csökken.
  • Ni-Mh akkumulátor: hátránya az ún. memória hatás, amelynek eredményeként kapacitása jelentősen csökken. Az ilyen akkumulátort teljesen le kell meríteni, mielőtt töltőre rakjuk, a töltési folyamatot viszont nem ajánlott előbb megszakítani, mint mielőtt az akkumulátor teljesen feltöltene. Ezzel a típussal napjainkban már ritkán lehet találkozni.

Milyen hosszú egy vezeték nélküli porszívó üzemideje és töltési ideje?

A választáskor ne feledd megnézni, milyen hosszú a vezeték nélküli porszívó akkumulátorának üzemideje. Az akkumulátor kapacitása 800 mAh-tól 3600 mAh-ig terjed. A vezeték nélküli álló porszívó általában tovább bírja, mint a kézi változat.

  • Típustól függően a vezeték nélküli álló porszívó megfelelő töltöttség mellett 20-100 percig használható. Ezt követően a dokkolóállomáshoz kell csatlakoztatni, ahol átlagosan 3-6 órán keresztül tölt.
  • A hagyományos kézi vezeték nélküli porszívó üzemideje nagyon korlátozott, mindössze 12-20 perc, a töltési ideje pedig 4-12 óra. Ha viszont egy 2 az 1-ben porszívó része, akkor az üzemideje a már említett 20–100 percet is elérheti.

A porszívók zajszintje általában 60-85 dB között van. A kézi porszívók 70 dB körüli zajszintje nagyjából egy bekapcsolt TV-hez hasonlítható.

Mi a különbség a vezeték nélküli porszívó szívóereje és teljesítménye között?

A megfelelő vezeték nélküli porszívó kiválasztásánál nem elhanyagolható szempont a szívóerő.

  • A teljesítmény az energiaszükségletet mutatja meg, és nem egyenlő a szívási hatékonysággal. 2017 óta nem engedélyezett 900 W-nál nagyobb fogyasztású porszívók gyártása.
  • A szívóerő határozza meg, hogy a készülék mekkora szívási teljesítményre képes, amely függhet a vezeték nélküli porszívó felépítésétől, a használt szívófejtől és magától a takarítandó felülettől is.

i

A szívóerő az energiacímkén kerül feltüntetésre és egy "A-G" érték közötti skálán mozog. A szőnyegre értendő szívási teljesítmény baloldalt alul, a kemény padlófelületekre vonatkoztatott szívóerő pedig jobboldalt alul található. A teljesítmény és a szívóerő közötti különbségről A porszívó teljesítménye vs. a porszívó szívóereje című cikkünkből még többet megtudhatsz.

A legjobb vezeték nélküli porszívó a felhasználási terület alapján - mit lehet vele porszívózni?

Ha még mindig azon gondolkozol, hogyan válaszd ki a legjobb vezeték nélküli porszívót, határozd meg, mit szeretnél vele porszívózni. A legtöbb porszívó minden padlótípushoz alkalmas, de vannak olyan vezeték nélküli porszívók is, amelyeket kifejezetten szőnyegekhez, a háziállatok szőrének porszívózásához, sima és puha felületekhez vagy nedves porszívózáshoz terveztek. Ez alól a vezeték nélküli porszívó és felmosó egyben sem kivétel.

Antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkező vezeték nélküli porszívók is kaphatók. Ez a típus megszabadít minden baktériumtól, atkától, vírustól és penésztől.

A vezeték nélküli porszívó és felmosó egyben

Ha olyan készüléket keresel, amely porszívó és felmosó egyben, akkor a 3 az 1-ben (esetenként 3in1) jelölésű vezeték nélküli porszívók kínálatában érdemes körülnézned. A takarítást megkönnyíti és lerövidíti, hiszen egy mozdulattal porszívózik és fel is mos. A felmosás hatékonyságát növelheti, hogy egyes vezeték nélküli porszívó és felmosó modellek rendelkeznek olyan funkcióval, amely nagyobb mennyiségű vizet és tisztítószert adagol az adott ponton, így a makacsabb foltok is eltávolíthatók. Felmosáshoz különböző típusú mikroszálas párnákat használhatsz, attól függően, mennyire kényes a padló. Használat után a párna kézzel vagy géppel mosható.

A 2 az 1-ben (esetenként 2in1) vezeték nélküli porszívó egy olyan álló porszívó, amely levehető kézi porszívóval rendelkezik. A 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó az előbbi két funkción kívül még a felmosás funkcióval egészül ki.

Milyen típusú szűrő található a vezeték nélküli porszívókban?

A szűrés a vezeték nélküli porszívó egyik legfontosabb funkciója. Többféle szűrő közül választhatunk, amelyek jellemzőikben és kialakításukban különböznek. Melyik a legjobb?

  • A mikroszűrő szövetből készült, és tökéletesen útját állja a szennyeződéseknek. Ez a leggyakrabban használt szűrő.
  • A HEPA-szűrő az allergiával küszködők számára alkalmas, és nagy hatékonyságának köszönhetően az allergének akár 99,9%-át is elnyeli.
  • A mosható szűrő a legkényelmesebb a tisztítás szempontjából, mivel csak vízzel át kell öblíteni.
  • A papírszűrő eldobható. Ez a legolcsóbb megoldás.
  • A karbantartásmentes szűrő hatékonyan távolítja el a finom porszemcsék akár 99,98%-át.

i

Választáskor a vezeték nélküli porszívó méretét és tömegét is nézd meg, ami sokat számít, ha kisebb helyen helyezed el. Figyelj a cső anyagára is, amely műanyag vagy fém is lehet.

Milyen egyéb hasznos dolgokat tartalmazhat még egy vezeték nélküli porszívó?

A takarítás megkönnyítése érdekében válassz olyan vezeték nélküli porszívót, amely különböző tartozékokkal rendelkezik, amelyek különböző típusú padlók és szennyeződések porszívózásához alkalmasak. Különböző hasznos megoldásokkal is találkozhatsz, amelyek megkönnyítik a takarítást.

  • A résszívófej ideális a keskeny és nehezen hozzáférhető területek alapos porszívózásához.
  • Az elektromos forgó turbókefe képes megbirkózni a háziállatok szőrével, sőt még a szőnyegekbe beleragadt szőrszálakkal is.
  • A parketta szívófej kíméletes a kemény padlók lakkozásához és felületéhez, így tisztításkor nem károsítja azokat.
  • A töltőállomás hasznos tartozék minden vezeték nélküli kézi porszívóhoz.
  • A kárpit szívófej eltávolítja a szennyeződéseket a kanapékról, párnákról és más kárpitos felületekről anélkül, hogy károsítaná az anyagot.
  • A fali tartó biztosítja, hogy a vezeték nélküli porszívó mindig a helyén legyen.
  • A LED-világítás jól jön a sötét helyek vagy sarkok porszívózásakor.
  • A töltésjelző figyelmeztet, ha az akkus porszívó teljesen feltöltött.
  • A puha kerekek nem károsítják az érzékeny felületeket, amikor a vezeték nélküli porszívót mozgatod rajtuk.

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni egy vezeték nélküli porszívóra? A használt akkus porszívó kínálatban felbontott csomagolású vagy alig használt darabokat találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
265 390 Ft

2.
Roborock S8 fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft

3.
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
-5 %
142 590 Ft
135 190 Ft

Még több
611 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
2,0
Siguro VH-Q610B TurboVac Wet&Dry Pro
Morzsaporszívó - vezeték nélküli, minden típusú padlóhoz, száraz és nedves felületek porszívózásához és háziállatok szőrének eltávolításához, HEPA H12 szűrő, allergiásoknak is alkalmas, 2200 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, üzemidő 20 perc, töltési idő 4,5 óra, szívóteljesítmény 45 AW, teljesítmény 150 W, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l, töltésjelző, LED világítás, tartozékokban gazdag tartozék és töltőállvány, méretek 12 × 13 × 42 cm, súly 1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VH_Q610B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 107×
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
71 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV027
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Roborock Q8 Max fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 14×
Roborock Q8 Max fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv28
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 13×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
265 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV180
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 21×
Dyson V15s Detect Submarine
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV073
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9 108×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -5 %
135 190 Ft 142 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 108×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 54×
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV675
5,0
Philips XC8045/01 Series 8000 SpeedPro Max 25,2V
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED világítás, mérete 117 × 26 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, kék kivitel
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0080
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 107×
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW
Álló porszívó - 3in1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony cső, töltési idő 3 óra, Li-ion akkumulátor típusa, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intnezív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, fali tartó, motoros szívófej led világítással, kárpittisztító szívófej, forgó mini turbókefe, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, piros és fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV238
4,2 61×
BOSCH BCH3P255 Flexxo 2in1
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 55 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő, zajszint 82 dB, , vezérlés a készüléken, mérete 115 × 26,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, kék kivitel
93 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHVT255
4,8 25×
Dyson V8
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
158 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV839
4,6 99×
Siguro VT-D300W Curlew BLDC
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 60 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 25,2 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 82 dB, szívóteljesítmény 90 AW, teljesítmény 350 W, BLDC motor, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos szívórendszerrel, 3 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
+Ajándék Porszívószűrő Siguro melynek értéke 1 490 Ft
Szuper ár
66 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_VT_D300W
Roborock Q-REVO white - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 27×
Roborock Q-REVO white
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 350 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 63 dB, szűrőlerázó rendszer nélkül, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 60 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBrv29
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó
Típusok
4,8 14×
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotporszívó
Típusok
4,5 11×
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítményszabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV957
5,0
Roborock Q5 PRO fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
145 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv95
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60 3in1 Animal Auto 150AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 85×
Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60 3in1 Animal Auto 150AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, akár 150 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály kapacitása 0,9 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, Deep Power szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, forgó mini turbókefe, réstisztító szívófej, piros és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWTV591
5,0
Roborock Q5 PRO+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
189 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv01
4,5 59×
Siguro VT-Q800B Sandpiper
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 30 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 21,6 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 80 dB, szívóteljesítmény 30 AW, bemeneti teljesítmény 150 W, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos porszívó rendszerrel, 2 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
+2 ajándék melynek értéke 4 380 Ft
Szuper ár
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_VT_Q800W
4,8
Philips Series 7000 SpeedPro Max Aqua FC6904/01 25,2V
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 75 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, gumírozott fogantyú, teleszkópos cső, tömege 2,7 kg, fali tartó a csomag része, kék kivitel
219 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PHITV405

Vezeték nélküli porszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli rúdporszívó vélemény felülvizsgálását. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, valamint dupla...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy...
DysonA Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak...
További cikkek Összes cikk

Vezeték nélküli porszívók

A vezeték nélküli porszívó leginkább abban különbözik a hagyományos porszívótól, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik és zsinór nélküli a kialakítása. Az egyes márkák azonban különböző funkciókat és megjelenést is kínálnak. Akkor milyen márkájú vezeték nélküli porszívót válasszak?

Milyen márkájú vezeték nélküli porszívók közül választhatsz?

Vezeték nélküli porszívó ma már számos ismert gyártó kínálatában is megtalálható, amelyek technológiájukban, jellemzőikben és árukban is különböznek egymástól.

Rowenta vezeték nélküli porszívók

A Rowenta vezeték nélküli porszívó korszerű Air Force ciklon technológiát használ a porszívózáshoz. Ezenkívül a készülék a kiváló minőségű Li-lon akkumulátornak köszönhetően legalább fél óráig bírja, így egyetlen töltéssel az egész lakást kiporszívózhatod.

Electrolux vezeték nélküli porszívók

Az Electrolux vezeték nélküli porszívót ergonomikus fogantyú és gondosan kidolgozott design jellemzi. A tartozékok között töltőállomás is található. A helytakarékosság érdekében az állomás falra is szerelhető.

ETA vezeték nélküli porszívók

Az ETA vezeték nélküli porszívó felmosóként is használható, egyes típusok akár gőztisztítóként is megállják a helyüket. A gyártás során különös figyelmet fordítanak a minőségi szűrés kialakítására, amelyről az allergiától szenvedők számára legelőnyösebb HEPA és mosható szűrők gondoskodnak.

Bosch vezeték nélküli porszívók

A Bosch vezeték nélküli porszívók nemcsak rúdporszívó, hanem kézi változatban is kaphatók, amely ideális kisebb felületek gyors takarításhoz. Többféle teljesítményszinttel rendelkeznek, amelyek attól függően állíthatók, hogy éppen mit porszívózol.

Philips vezeték nélküli porszívók

A Philips vezeték nélküli porszívók között számos 3 az 1-ben modellel találkozhatsz, ami tulajdonképpen egy rúdporszívó, felmosó és kézi porszívó egyben. Kellemes meglepetés érhet, ha az üzemidőre vetsz egy pillantást, hiszen több olyan Philips vezeték nélküli porszívó modell is van, amelynek üzemideje meghaladja az egy órát.

Xiaomi vezeték nélküli porszívók

A legkisebb Xiaomi vezeték nélküli kézi porszívó leginkább egy kulacsra emlékeztet, nem egészen 30 cm a hossza, tömege pedig 0,5 kg. A Light rúdporszívó is mindössze 1,2 kg, szívóteljesítménye 50 AW. A Cleaner G10 modell szívóereje már 150 AW és a 0,3 μm-es részecskék akár 99,97 %-át képes kiszűrni, ezt a tulajdonságát pedig még egy légtisztító is megirigyelhetné.

Dyson vezeték nélküli porszívók

Állattartóknak és allergiával küzdők figyelmébe ajánljuk a Dyson vezeték nélküli porszívókat. Az akkus porszívó által összegyűjtött piszkot egyetlen gombnyomással ki lehet üríteni. Az állatszőr összeszedéséről speciális szívófej gondoskodik.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli porszívók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ