A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Aladdin Aveo Aveo 600ml szürke

Termékkatalógus
Aladdin Aveo Aveo 600ml szürke
4,9 7 értékelés
Kulacs - anyaga: tritan, függőhurok, térfogata: 0,6 l
Kód:  SPTkn1160 Termékszám:  10-01102-080

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aladdin Aveo Aveo 600ml szürke

Gyermeked állandóan csak iszik? Ezt az Aladdin Aveo palackot bárhova magatokkal vihetitek, praktikus akasztójának köszönhetően. Kifinomult kettős kupakkal rendeklezik, hogy egyszerre lehessen belőle inni és újratölteni a folyadékot. Speciális záródásának köszöhetően a palackból soha nem folyik ki a víz, lezárása után. A palackot tartós tritán anyagból készült. Lehet választani több színben és méretben. Az üveg nagyon könnyű, így még kis gyerekek is kényelmesen kézbe tudják venni.

Legfontosabb jellemzők

  • Ivófej
  • Zár folyadékok öntéséhez
  • 100% szivárgásmentes üveg
  • Tartós tritán anyagból
  • Mosogatógépben lehet tisztítani
  • Akasztós
  • Tömege 300 g

Tritán

A tritán teljesen veszélytelen az egészségre (BPA mentes), jellemzője, hogy biológiailag lebomló és nincs környezetterhelése. Anyagánál fogva megakadályozza a lehetséges penészképződést a palackban. Tárolható hűtőben, nem változik meg az ital íze, szaga vagy színe. A palack bébiételek és mindenféle ital előállítására is alkalmas. 4 erős, rozsdamentes acél kés töri fel benne a jeget. A palackban forró italokat is készíthetsz, akár 98 ° C-ig. Egyszerű karbantartható és mosható mosogatógépben. 

Paraméterek

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Palack része
Szíj Kész!
Anyag
Tritan Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Szín
Szürke Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Tulajdonságok

Palack része
Szíj Kész!

Anyag

Anyag
Tritan Kész!

Méretek

Magasság
24,5 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aladdin Aveo Aveo 600ml szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aladdin Láhev šedá 600ml AVEO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aladdin Aveo Aveo 600 ml šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aladdin Aveo Aveo 600 ml grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aladdin Aveo Aveo 600 ml grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ