Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AMD alaplapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Foglalat
AMD AM4
(71)
AMD WRX8
(2)
AMD AM5
(110)
AMD TR5
(3)
Lapkakészlet
AMD A520
(11)
AMD B450
(12)
AMD B550
(46)
AMD WRX80
(2)
AMD X570
(2)
Alaplap formátum
ATX
(97)
MATX (Micro ATX)
(73)
MITX (Mini ITX)
(7)
EATX (Extended ATX)
(6)
EEB
(1)
SSI-CEB
(1)
SSI-EEB
(1)
RAM slotok száma
2 ×
8 ×
-
Szűrés

Építsd meg álmaid gépét egy AMD alaplap segítségével! Akár játékra, kreatív munkára, vagy mindennapi használatra keresel alaplapot, a Ryzen alaplap modellek tökéletes választást nyújtanak. Kiváló ár-érték arányt, kiemelkedő teljesítményt és rengeteg funkciót kínálnak, amellyel a legtöbbet hozhatod ki a számítógépedből. Olvass tovább, és tudj meg többet az AMD alaplap változatairól!

Tovább

Mi is az AMD alaplap?

Az AMD alaplap modelleket olyan alaplapok képviselik, amelyek kifejezetten az AMD Ryzen processzorok használatához készültek. Ezek az alaplapok speciális foglalatokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy fizikailag passzolnak a legtöbb, jelenleg elérhető Ryzen processzorhoz. Ez rugalmasságot biztosít a jövőbeni frissítések során, hiszen ugyanarra az alaplapra felszerelhetsz újabb Ryzen processzorokat is.

Mely felhasználók számára ideális az AMD alaplap?

Az AMD Ryzen alaplap típusok széles skálában felhasználhatóak. Számos felhasználó számára lehetnek megfelelőek, attól függően, hogy milyen igényeik és preferenciáik vannak. Íme néhány példa:

  • Gamer PC építők: A Ryzen alaplap típusok széles választékban kaphatók, amelyek különböző funkciókkal rendelkeznek. Az X570 chipsetes alaplapok ideálisak a csúcskategóriás gamerek számára, akik a legmagasabb teljesítményt és a legmodernebb funkciókat keresik. A B550 chipsetes alaplapok jó választást nyújtanak a játékosok számára, akik kiegyensúlyozott ár-érték arányra és jó teljesítményre vágynak.
  • Tartalomkészítők: Az AMD alaplap változatok kiválóan alkalmasak kreatív feladatokra, mint amilyen a videószerkesztés, a 3D-s modellezés és a képszerkesztés. A Ryzen alaplap típusok sok bővítőhellyel rendelkeznek, így a tartalomkészítők bővíthetik a konfigurációjukat további tárhellyel, memóriával és videókártyákkal. Az X570 és B550 chipsetes alaplapok ideálisak azok számára, akiknek nagy teljesítményre és sokoldalúságra van szükségük.
  • Általános felhasználók: Az AMD alaplap típusok energiatakarékosak és megbízhatóak, így ideálisak otthoni és irodai használatra is. Az AMD alaplap különféle változatai széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő modellt. Az A520 chipsetes alaplapok jó választást nyújtanak az általános felhasználók számára, akiknek alapvető funkciókra van szükségük kedvező áron.

i

Az AMD alaplap modelljei sokoldalúak és rugalmasak, így ideálisak a gamerek, a tartalomkészítők és az általános felhasználók számára is. A választáskor fontos figyelembe venni a processzor típusát, a szükséges funkciókat, a bővíthetőséget, a tervezési stílust és a költségkeretet.

alaplap amd

Fontos meghatározni azt, hogy milyen funkciókra van szükséged az alaplapban (pl. Wi-Fi, RGB világítás)? Továbbá gondold át a bővíthetőséget, mivel fontos lehet, hogy mennyi bővítőhelyre (pl. videókártya, memória) van szükséged a jövőbeni bővítésekhez?

Milyen előnyei és hátrányai vannak az AMD alaplap különféle változatainak?

Ha a PC-dbe egy Ryzen alaplap vásárlását tervezed, fontos tudni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a kiválasztott alaplap. Nézzük meg az AMD alaplap típusok alapvető előnyeit és hátrányait.

  • Kompatibilitás: A különféle foglalatok kompatibilisak a legtöbb Ryzen processzorral, így rugalmasságot biztosítanak a processzorfrissítés során.
  • Ár-érték arány: Az AMD alaplap változatok széles árkategóriában kaphatók, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő megoldást.
  • Túlhajtás: Egyes Ryzen alaplap típusok támogatják a Ryzen processzorok túlhajtását, amivel növelhető a processzor teljesítménye.
  • Bonyolult választás: A sokféle chipset és funkció miatt nehéz lehet a megfelelő AMD alaplap kiválasztása.
  • Túlhajtás komplexitása: A processzor túlhajtása némi szakértelmet igényel, kezdő felhasználóknak nem ajánlott.

Mielőtt AMD Ryzen alaplapot vásárolnál, érdemes összehasonlítani a különböző modelleket és elolvasni a felhasználói véleményeket, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő alaplapot.

Mely tulajdonságok szerint választhatom ki az AMD alaplap számomra megfelelő típusát?

Az AMD alaplap modellek széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és költségvetésének megfelelő modellt. Nézzük meg a főbb jellemzőiket.

  • Chipset: Az AMD alaplap egyik legfontosabb része a chipset, amely a processzorral, memóriával, tárolóeszközökkel és egyéb hardverekkel való kommunikációért felel. A Ryzen alaplap változatai különböző AMD chipsetekkel érkezhetnek, amelyek befolyásolják a funkciókat és a csatlakozási lehetőségeket. A népszerűek közé tartozik az X570, ami egy csúcskategóriás megoldás, extrém teljesítményre és túlhajtásra tervezték. A B550 jó ár-érték arányt kínál, támogatja a fontos funkciókat, de nem feltétlenül a legjobb a túlhajtáshoz. Az A520 az alapvető funkciókat biztosítja kedvezőbb áron.
  • Formátum: Az AMD alaplap típusok különböző méretben kaphatók, attól függően, hogy milyen méretű számítógépházat szeretnél építeni. A leggyakoribbak közé tartoznak az ATX házak, amely a legnagyobb és legflexibilisebb, több bővítőhellyel rendelkezik, így ideális nagy teljesítményű konfigurációkhoz. A Micro ATX (mATX) kisebb, mint az ATX, de még mindig viszonylag sok bővítőhelyet kínál. Jó választás olyan gépekhez, ahol fontos a helytakarékosság. A Mini-ITX (ITX) pedig legkisebb szabvány, kompakt számítógépekhez ideális. Általában kevés bővítőhellyel rendelkezik.
  • Funkciók: Egyes Ryzen alaplap modellek eltérő funkciókat kínálhatnak. Néhány példa: Beépített Wi-Fi és Bluetooth RGB világítás vezérlés, több ventilátor csatlakozás a processzorhűtés optimalizálásához, túlhajtás támogatása a processzor teljesítményének növeléséhez.

Az AMD alaplap kiválasztása előtt érdemes győződj meg róla, hogy az alaplap kompatibilis a választott Ryzen processzorral.

Milyen típusai vannak, és mit érdemes tudni az AMD alaplap socketekről?

Az AM4, AM5, WRX8, TR5 az AMD processzorokhoz való fizikai csatlakozóhelyek, úgynevezett tokozás vagy foglalatok (angolul socket) nevei. Ezek határozzák meg, hogy melyik processzor illeszkedik fizikailag az alaplapba, és biztosítják az elektromos kapcsolatot a processzor és az AMD alaplap többi komponense között. Lássuk az egyes socket típusokat és azok tulajdonságait.

AMD alaplap AM4 és az AM5 sockettel

Az AM4-et 2016-ban vezették be, és az AMD Ryzen processzorok 1000-es, 2000-es, 3000-es sorozatát, valamint a Ryzen 4000G sorozatot támogatja. Az AM5 generáció 2022 szeptemberében jelent meg, az új generációs AMD Ryzen 7000-es sorozat processzoraihoz készült.

Az AM4 PGA (Pin Grid Array) foglalatú, ami azt jelenti, hogy a processzor alján számos apró fém érintkező található, amelyek illeszkednek az AMD alaplap foglalatába. Az AM5 LGA (Land Grid Array) foglalatú, itt az érintkezők az alaplap foglalatában vannak, a processzor tetején pedig egy sima felület található. Ez a kialakítás nagyobb szilárdságot és jobb hőelvezetést biztosít.

Az AM4 egy sokoldalú foglalat, kompatibilis a felsorolt számos Ryzen processzorral. Ez azt jelenti, hogy ugyanarra az AM4 alaplapra frissítheted a processzort anélkül, hogy az alaplapot is cserélned kellene (bizonyos esetekben BIOS frissítésre lehet szükség). Míg az AM5 egy új foglalat, jelenleg csak a Ryzen 7000-es sorozatú processzorokkal kompatibilis. Ha ilyen processzort választasz, új AM5 alaplapot is kell vásárolnod.

 Az AM4 rendelkezik PCIe 3.0 és DDR4 memória támogatással, míg az AM5 a PCIe 5.0 és DDR5 memória támogatással bír.

Az AM4 egy régebbi, de sokoldalú foglalat, kompatibilis a korábbi Ryzen processzorokkal. Az AM5 egy újabb foglalat, a legújabb Ryzen 7000-es sorozatú processzorokhoz készült, modern technológiákat támogat.

A választás attól függ, hogy milyen processzorra van szükséged. Ha egy régebbi, de még mindig megbízható Ryzen processzort választasz (pl. 3000-es sorozat), akkor az AM4 foglalatú AMD alaplap megfelelő lehet. Ha a legújabb technológiát és a legjobb teljesítményt keresed, akkor az AM5 foglalat és a Ryzen 7000-es sorozatú processzor a jó választás.

Ryzen alaplap TR5 sockettel

A TR5 socket az AMD új processzorfoglalata, amely kifejezetten a Zen 4 architektúrán alapuló Ryzen Threadripper 7000 sorozatú processzorok támogatására készült. Ez egy viszonylag új fejlesztés, 2023 novemberében jelent meg.

A TR5 socket Land Grid Array (LGA) foglalattal rendelkezik. Az érintkező tüskék az AMD alaplap foglalatában találhatók, a processzor tetején pedig sima felület van. Ez nagyobb szilárdságot és jobb hőelvezetést biztosít.

Kizárólag a Ryzen Threadripper 7000 sorozatú processzorokkal kompatibilis. Ha ilyen processzort választasz, új TR5 alaplapot is kell vásárolnod.

PCIe 5.0 támogatás a leggyorsabb adatátvitel érdekében, DDR5 memória támogatás a modern alkalmazásokhoz optimalizált memóriakezelésért. Több PCIe sávos kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi több nagy teljesítményű eszköz, például videókártyák csatlakoztatását.

 A TR5 socketes AMD alaplap általában drágább, mint az AM4 AMD alaplap, mivel a Threadripper processzorok is drágább szegmensbe tartoznak.

Mikor válassz TR5 socketet? Ha nagyon nagy teljesítményre van szüksége professzionális feladatokhoz, például 3D-s rendereléshez, komplex videószerkesztéshez vagy tudományos számításokhoz, akkor a TR5 socket és a Ryzen Threadripper 7000 sorozatú processzor lehet a megfelelő választás.

AMD alaplap WRX8 sockettel

A WRX8 socket az AMD által kifejlesztett, kifejezetten a Ryzen Threadripper PRO processzorok 3000 és 5000 sorozatához tervezett processzorfoglalat. Ezek a processzorok a Zen 2 és Zen 3 architektúrára épülnek, és professzionális munkaállomásokban használják őket.

A WRX8 socket Land Grid Array (LGA) foglalatos. Itt az érintkező tüskék az AMD alaplap foglalatában találhatók, míg a processzor tetején sima felület van.

Kizárólag a Ryzen Threadripper PRO 3000 és 5000 sorozatú processzorokkal kompatibilis. Új WRX8 alaplapot kell vásárolnod, ha ilyen processzort választasz.

PCIe 4.0 támogatás a nagy sebességű adatátvitel érdekében, DDR4 memória támogatás, nagyobb számú PCIe sávos kialakítás, amely lehetővé teszi több nagy teljesítményű eszköz csatlakoztatását.

 A WRX8 socketes AMD alaplap kifejezetten a professzionális munkaállomásokhoz tervezett nagy teljesítményű Threadripper PRO processzorokhoz készült, hasonlóan a TR5 sockethez.

Mikor válaszd a WRX8 foglalatot? A WRX8 socket a nem hétköznapi felhasználóknak való. Ha olyan professzionális munkaállomást építesz, amelyben extrém nagy teljesítményre van szükség nagy felbontású videószerkesztéshez, 3D-s animációhoz, komplex mérnöki szimulációkhoz vagy tudományos számításokhoz, akkor a WRX8 socket és a Ryzen Threadripper PRO processzor lehet a megfelelő választás.

i

Mielőtt processzort és alaplapot választasz, érdemes alaposan átgondolnod, hogy milyen feladatokra használod majd a számítógépet, és milyen szintű teljesítményre van szükséged. Ezt követően tudod eldönteni, hogy melyik socket a megfelelő választás-e számodra.

Ha fontos számodra az AMD alaplap ára

Amennyiben szeretnéd kipróbálni az AMD alaplap változatok bármelyikét, de nem szeretnél sokat költeni egy új alaplapra, akkor nézz be az outlet kategóriánkba, ahol felbontott és újszerű termékeket is találhatsz kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Szállításra kész > 5 db
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
80 890 Ft

2.
ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI Szállításra kész 5 db
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
195 490 Ft

3.
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II Szállításra kész > 5 db
Alaplap - AMD A520, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR4, 4800MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
28 690 Ft

Még több
186 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 94×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
80 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAb650mtw
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX ICE
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 8000MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
106 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650aeai
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
Alaplap - AMD B650E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 8000MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650erfgw
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 8000MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
Szuper ár
147 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650eaexi
4,5 44×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 4866MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
70 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550mtpw2
4,6 134×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR4, 5100MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AA393f3
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
97 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650ragw
4,6 28×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6000MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
146 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAx670etw
4,4 19×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B650-PLUS
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
76 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb650tp
4,7 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE A520M K V2
Alaplap - AMD A520, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2×, DDR4, 5100MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, VGA, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGa520mk2
4,7 58×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4800MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
63 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550rsfgw
4,6 39×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MPG B550 GAMING PLUS
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAb550gp
4,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 4800MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550tgmp
4,8 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B650 GAMING X AX
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB-C, HDMI, DisplayPort, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
79 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb650gxa
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B550M K
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 4733MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
34 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGb550mk
4,7 43×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS PRIME B550-PLUS
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
51 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550pp
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
190 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670ercg
4,7 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II
Alaplap - AMD B450, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 1× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb450t3
4,8 112×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING B550-PLUS
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4600MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550tgp
4,5 51×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX B550-A GAMING
Alaplap - AMD B550, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4800MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
73 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACb550r1
4,6 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI
Alaplap - AMD X670E, AMD AM5 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
171 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACx670erfw
4,6 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS PRIME B450-PLUS
Alaplap - AMD B450, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 1× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
36 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACB45d
4,2 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS PRIME A520M-K
Alaplap - AMD A520, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2×, DDR4, 4600MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
27 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACa520mk
4,5 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI
Alaplap - AMD A520, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR4, 4800MHz (OC), RJ-45 (LAN) 1Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, VGA, DisplayPort, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
43 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACa520tmpw1

AMD alaplapok

alaplapAz alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kombinációja Szeretnél saját számítógépet építeni, de nem tudod pontosan, hogyan kell csinálni? Szívesen segítünk, mert mi is jól ismerjük azt a felemelő érzést, amely egy új számítógép sikeres első indítását kíséri. Nemcsak abban adunk tanácsot, hogyan építsd meg technikailag a...
Számítógéped alaplapja elérte élettartama végét, és szeretnéd lecserélni? Vagy csak szeretnéd frissíteni a számítógéped konfigurációját, de fogalmad sincs, hogy melyik processzor kompatibilis az alaplapoddal? Akkor ez a cikk neked szól. Eláruljuk benne, hogyan tudod...
Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új modellje itt van. Mi több, 3600 MHz-es memóriával, ez az alaplap 14-13-13-34-1T időzítésen működik, ami az AMD Ryzen számára ideális.
AMDASUS PRIME B350M-A, az elérhető Ryzen 5 kompatibilis alaplap tesztje Az AMD Ryzen sorozat képviselői nagyszerű processzorok, különösen a Ryzen 5 kínál sokat kevés pénzért. Ha egy kisméretű alaplapot keresel, az ASUS PRIME B350-A lehet a megfelelőbb. Részletes teszteken keresztül vizsgáljuk meg a tulajdonságait.
Egy saját számítógép összeszerelése trükkös feladat lehet, ezért összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely jelentős mértékben leegyszerűsítheti számodra az egész folyamatot. Olvasd el a cikket és tudj meg többet!
Az AMD Ryzen itt van. Rendben van a motor, de mi a helyzet az alvázzal? A mai felülvizsgálat során megnézzük az ASUS Crosshair VI HERO-t a Gamers 'Republic of the X370 chipsetből, hogy megnézzük, mi a pálya...
További cikkek Összes cikk

AMD alaplapok

A AMD alaplapok kategóriában összesen 186 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó AMD alaplapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb AMD alaplapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: AMD alaplapok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ