Shop roku AlzaBoxy Q1

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet fekete verzió

Termékkatalógus
Alcatel MOVETRACK MK20 Pet fekete verzió
3,0 1 értékelés
GPS nyomkövető - követi kiskedvence pozícióját, nyakörvre rögzíthető, GPS lokátor, rögzíti a kisállat útvonalát, biztonságos zóna beállítás mely figyelmeztet ha a háziállat elhagyta a kijelölt helyet, a készenléti idő akár 4 nap is lehet
Kód:  ALCT021a1 Termékszám:  NEHOALMK20050 Gyártó honlapja:
Alcatel MOVETRACK MK20 Pet fekete verzió Megszűnt

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet fekete verzió

Hagyja, hogy a népszerű és innovatív Alcatel cég minőségi termékei elcsábítsák! Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse kisállatait és meghatározza azok pontos helyzetét a GPS koordinátáik segítségével, de csomagok nyomon követésére is használható. A nyomkövető elegáns, fekete színű, és négy napos készenléti idővel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Alcatel minőség
  • Kisállatok, poggyászok vagy bőröndök nyomkövetésére
  • Készenléti idő: akár 4 nap
  • A csomag egy nyakörvre rögzíthető, praktikus tokot is tartalmaz
  • A megfigyelés egy mobil alkalmazáson keresztül zajlik (iOS vagy Android)
  • Kompakt méret

Modern Társ

Kompakt méreteinek és a kis súlyának köszönhetően a lokátor jelenléte egyáltalán nem zavaró, szinte észre sem fogja venni. Abszolút precizitással jelenti aktuális helyzetét, sőt, akkor is kaphat információt, ha kisállata vagy csomagja elhagyja a kijelölt helyet. Kedvence vagy poggyásza így folyamatos felügyelet alatt lesz, és esélye sem lesz eltűnni. Szerezze hát be az ALCATEL MOVETRACK nyomkövetőt, hogy vigyázhasson értékeire! Praktikus tokja segítségével oda rögzíthető, ahol épp szükség van rá, a termék pedig víz- és ütésálló. 

Hosszú élettartam

A nyomkövető áramellátását egy minőségi, beépített 460mAh Li-ion akkumulátor szolgáltatja, melynek üzemideje akár 4 nap. A töltés Micro USB-csatlakozó segítségével történik.

További információk:

Tömeg:
33 g

Méretek:
42 × 42 × 16,3 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verze Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alcatel MOVETRACK MK20 Pet - schwarze Version. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alcatel MOVETRACK MK20 Pet - schwarze Version.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ