Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Alesis Prestige

Termékkatalógus
Alesis Prestige
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 16 hang, 128 hang polifóniás 50 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 12,8 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ALS005e Termékszám:  AI PRESTIGEXEUK Gyártó honlapja:
Alesis Prestige 170 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Alesis Prestige

Ha kiváló hangszerre vágysz, amelyet a házban, vagy akár fellépéseken is használhatsz, dönts a hordozható színpadi zongora mellett a közkedvelt ALESIS gyártótól. Kalapácsmechanikás kialakítás, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint kiváló minőségű hangot ad ki, és egy digitális effektet kínáló egységgel is rendelkezik. Mivel súlyozott kalapácsmechanikával rendelkezik, precízen visszaadható a különféle hangintenzitás, lehetővé téve az akusztikus zongorával megegyező válaszreakciót. 128 fokos polifóniát kínál és a hangok száma pedig 16 a különböző hangzásokhoz. Az ismert ALESIS színpadi zongora remek funkciókkal örvendeztet meg, például: oktató rendszer, kíséret, split, layer, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora Alesis Prestige ...
Színpadi zongora Alesis Prestige ...

A népszerű Alesis Prestige színpadi zongora legfontosabb jellemzői

  • A jól ismert ALESIS színpadi zongora 128 fokos polifóniával rendelkezik
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű, kalapácsmechanikás billentyűvel játszhatsz a tökéletes zenélés érdekében
  • A súlyozott kalapácsmechanika lehetővé teszi a zongorához hasonló billentyűleütés intenzitást
  • A hangok száma 16 a változatos hangzás érdekében
  • A beépített dinamikus billentyűzettel különböző játékintenzitások érhetőek el
  • A zongoradarabot finomhangolhatod az effektek segítségével reverb
  • Az elismert ALESIS színpadi zongora a következő funkciókat kínálja: oktató rendszer, kíséret, split, layer, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • A jól ismert ALESIS színpadi zongora pedál bemenet és 6,3mm Jack csatlakozást is kínál
  • Élvezni fogod a beépített hangszórókat, amelyek teljesítménye 50 W
  • Sustain típusú pedállal készült

Csodás színpadi zongora figyelemre méltó tulajdonságokkal

A színpadi zongora alapvető jellemzői közé tartozik a dinamikus billentyűzet, amely a játék intenzitására reagál. Reverb effektek segítségével egyedi hangzást valósíthatsz meg. Olyan, mintha klasszikus zongorán játszanál a matt a műanyag billentyűknek köszönhetően. A designt remekül kiegészíti az elegáns fekete szín.

Színpadi zongora Alesis Prestige ...
Színpadi zongora Alesis Prestige ...

Színpadi zongora, amely hasznos és érdekes beépített funkciókat is kínál

A színpadi zongora használható stúdióban és fellépésekhez is, de otthoni zenéléshez is jó megoldás. Hála az oktató funkcióknak, kezdők számára is megfelelő hangszer lehet, ugyanakkor azok a tapasztalt zenészek is nagy hasznát veszik, akik könnyen hordozható, kompakt hangszert keresnek. A billentyűzet fejlett, megosztott funkciót kínál. Lehetővé teszi a billentyűzet kettéosztását, és a két részhez különböző hang hozzárendelését. Ez lehetővé teszi, hogy a basszuskíséretet zongorahanggal, a dallamot pedig hegedű- vagy más hangszerhanggal játszd.

További funkciók teszik ezt a színpadi zongorát igazán érdekes hangszerré

A színpadi zongorán megtalálhatók a könnyen beállítható, népszerű kíséretek, hogy lehetőség legyen szinte egy egész zenekarral kipróbálni a dalt. Ha azt szeretnéd, hogy egy billentyű lenyomásakor két hangszer egyszerre szólaljon meg, remekül tud működni a layer vagy a split funkció. A színpadi zongorával lehetőséged van saját dalok rögzítésére, így ha valami eszedbe jut, nem lesz elfelejtve. A hangprocesszor, amely a színpadi zongora központi eleme, különböző hangszerek kiváló minőségű szimulációit tartalmazza, és lehetővé teszi további hangok és effektek hozzáadását a saját választásod szerint. A kezdők a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

Színpadi zongora Alesis Prestige ...
Színpadi zongora Alesis Prestige ...

Főbb be- és kimenetek a színpadi zongorán

A népszerű ALESIS színpadi zongora pedál bemenet és 6,3mm Jack kapcsolattal rendelkezik. Csatlakoztatása a 6,3 mm-es Jack csatlakozóval valósulhat meg. A beépített hangszórókat is értékelni fogod a koncertekhez, teljesítményük 50 W. A sustain vagy damper pedál remekül kihasználható, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot annak ellenére, hogy az ujjad már nincs a billentyűn.

MIDI:

USB

Méretek:

149 × 1322 × 297 mm (ma x szé x mé)

Súly:

12,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
1 322 mm Kész!
Mélység
297 mm Kész!

Fő tulajdonságok

Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
1 322 mm Kész!
Mélység
297 mm Kész!
Magasság
149 mm Kész!
Tömeg
12,8 kg Kész!

Jellemző

Hangok száma
16 Kész!
Polifónia
128 Kész!
Hangszóró teljesítmény
50 W Kész!
Effektek
Reverb Kész!
Funkciók
Oktató rendszer, Kíséret, Split, Layer, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alesis Prestige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALESIS Prestige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alesis Prestige.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ