A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Online PC és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1480)
DLC tartalom
(277)
Játékkredit
(50)
Platform
PC
(813)
PlayStation 5
(308)
PlayStation 4
(197)
Xbox Series X
(511)
Xbox Series S
(314)
Licenc
Doboz
(700)
Letölthető
(1139)
Kulcs
Steam
(645)
Xbox Live
(373)
Origin
(46)
Microsoft Store
(38)
Nintendo eShop
(28)
Műfaj
Akció
(1043)
Versenyzős
(296)
Stratégiai
(281)
RPG
(260)
Lövöldözős
(246)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(252)
PlayStation 5 optimalizálás
(155)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(231)
Szöveg
CS
(228)
SK
(5)
EN
(1826)
DE
(1407)
HU
(46)
RU
(479)
UK
(5)
PL
(382)
FR
(697)
ES
(629)
IT
(620)
Zh
(142)
KR
(13)
JP
(17)
Szinkron
CS
(8)
SK
(3)
EN
(1747)
DE
(748)
HU
(5)
RU
(112)
UK
(5)
PL
(73)
FR
(304)
ES
(254)
IT
(248)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(39)
KR
(10)
JP
(15)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Sid Meier's Civilization
(57)
LEGO
(48)
Borderlands
(47)
Call of Duty
(35)
Worms
(34)

Az online PC játékok és a konzolos játékok online változatai magukba szippantanak, és elragadnak a virtuális szórakozás világába, ahol az internetkapcsolatnak köszönhetően barátaiddal együtt indulhattok különféle kalandokra, vagy kihívhatjátok egymást egy párbajra is. Nézzük meg együtt, mely műfajokban kaphatóak az online PC játékok, és melyek a legnépszerűbbek a gamerek körében.

Tovább

Online PC játékok – a gaming egyik legfontosabb funkciója a multiplayer

Az online PC játékok többjátékos módjai lehetővé teszik, hogy játszhass egy barátoddal vagy bárki mással a világon egy stabil internetkapcsolat segítségével. Az online multiplayer funkció, amely manapság szinte minden online PC játék elengedhetetlen része, lehetővé teszi, hogy barátoddal összemérjétek a játéktudásotokat vagy közös küldetésekre induljatok.

Milyen műfajokban kaphatóak online PC játékok?

Online PC játék választásakor több műfaj közül választhatsz. Az akciójátékok és a lövöldözős játékok tökéletesek lesznek az adrenalin rajongóinak. Ha csak szórakozni és pihenni szeretnél, nézd meg a kaland-, logikai vagy sportjátékokat. Az alábbiakban részletesebben taglaljuk a különböző műfajokat.

i

Cross-platform – előny a különböző platformokon játszó játékosoknak

A cross-platform funkció lehetővé teszi, hogy akkor is együtt játszhassatok, ha mindenki más platformon játszik, mint például Playstation, Xbox vagy PC.

Akciójátékok és FPS játékok – az online PC játékok tele vannak akcióval és adrenalinnal

Ha szereted csatatéren rendezni a konfliktusokat, a nagy lövöldözéseket, a különféle háborús jeleneteket és a feszültséggel teli küldetéseket, akkor az akciójátékok és lövöldözős játékok online PC-s és konzolos változatai a legmegfelelőbbek a számodra. Az online PC játékok multiplayer módja lehetővé teszi, hogy barátaiddal együtt beléphess a csatatérre és együtt küzdjetek a győzelemért. A legnépszerűbb akciójátékok közé tartozik a GTA sorozat, a Witcher, az Assassins Creed és a cseh Mafia.

FPS online PC játékok – első személy nézetes lövöldözős játékok

Az FPS online PC játékok lehetővé teszik, hogy kihívd a barátodat egy 1vs1 párbajra, vagy összeállíthass egy saját csapatot és közösen vágjatok bele az akcióba. Az FPS lövöldözős játékokat azok a játékosok fogják kedvelni, akik szeretnének a játékban fejlődni, gyakorolni, majd kipróbálni a képességeiket komolyabb összecsapásokban is. A legismertebb online PC játékok közé tartozik például a Counter-Strike, a Valorant, a Call of Duty vagy a Halo.


online pc játékok GTA 5
GTA 5

online pc játék Call of Duty: Modern Warfare
COD: Modern Warfare II

Mindig győződj meg róla, hogy elég gyors interneted van az online játékokhoz. Ideális esetben a válaszidődnek 0 és 80 ms között kellene lennie, és semmiképpen nem haladhatja meg a 200 ms-t.

Kalandjátékok, amik elkalauzolnak az izgalmas fantáziavilágokba

A kalandjátékoknak köszönhetően te és a barátaid felfedezhetitek a virtuális világot, és különböző akadályokkal nézhettek szembe. Rengeteg fő- és mellék küldetés vár majd rátok, amelyek tele vannak izgalommal és érdekes történetekkel. A legnépszerűbb kalandjáték az ikonikus Minecraft.

i

Szeretnél az online PC játékok valamelyikével játszani, de a költségvetésed korlátozott? Az Outlet kategóriánkban található játékok segíthetnek ebben.

Versenyzős online PC játékok – élvezzétek a száguldást a barátaitokkal

A konzolos játékok online változatai, vagy a PC-s online versenyjátékok lehetővé teszik számodra, hogy megtapasztald, milyen az igazi vezetés élménye. A barátaiddal megszervezhetitek a nagy versenyt egy valódi sportautóban, vagy egy városi kocsikázásra is indulhattok közösen. A legnépszerűbb online versenyjátékok közé tartozik a Forza, F1, Need for Speed és a Gran Turismo.


online PC játékok Minecraft
Minecraft

online pc játék F1 22
F1 22

Ha nincs kivel játszanod, vagy nincs internetkapcsolatod, egyáltalán nem kell aggódnod. Néhány online PC játék tartalmaz singleplayer módot is, ahol internet nélkül is játszhatsz.

A sport online PC játékok, az ideális szórakozást kínálják a sportrajongóknak

Ha szereted a labdarúgást, a jégkorongot, a kosárlabdát, az amerikai futballt vagy az UFC-t, akkor a sport online PC játékok nagy örömet okoznak neked. Állítsd össze saját csapatodat, és hívd ki az ellenfeleket egy meccsre. Minden évben várható ezekből a címekből egy új verzió az aktualizált játékosokkal és csapatokkal.

i

Léteznek online PC játékok két személyre is?

A konzolos játékok online változatai és az online PC játékok, mint a FIFA, COD, F1 és NHL, tartalmaznak split-screen funkciót, amely lehetővé teszi két játékos számára, hogy ugyanazon a konzolon játsszanak. Ezek a játékok természetesen távolról, online is játszhatók, így mindenki a saját foteljéből csatlakozhat a játékhoz.

Battle royale online PC játékok, ahol csak egy maradhat

A battle royale online PC játékok lényege, hogy a játékosokat különböző helyeken dobják le a térképen, és a feladatuk, hogy a folyamatosan szűkülő körön belül maradjanak, és túléljenek. A játékosnak azért, hogy nyerjen, meg kell semmisítenie a többi játékost a térképen található fegyverekkel, és az utolsónak kell maradnia a körön belül.

Szeretnél ingyen szórakozni? Akkor örülni fogsz a ingyenes játékoknak. A legjobb ingyenes online PC játékok közé tartozik például a Fortnite, COD: Warzone, CS:GO, Overwatch 2.

Online PC játékok gyerekeknek – hogy a kisebbek is játszhassanak

A gyerekeknek szánt online PC játékok olyanok, amelyekben nem található a gyermek számára káros tartalom. Szinte minden online játékműfaj tartalmaz gyerekeknek megfelelő játékokat is. A kicsik elmerülhetnek a sport- vagy versenyjátékok világában. A Minecraft számukra is tökéletes választás egy igazi kalandhoz.

i

Ha az online PC játékok magas árai aggasztanak, nézd meg a kedvező árú online játékokat, ahol biztosan találsz megfelelő játékot magadnak is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
EA Sports FC 24 - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
9 490 Ft

2.
EA Sports FC 24 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
9 490 Ft

3.
EA Sports FC 24 - Xbox Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
9 490 Ft

Még több
1 842 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 29×
It Takes Two - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akiket babává varázsoltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
7 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX952
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 133×
Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Mario Kart 8 Deluxe játékban a Super Mario-univerzumból ismert karakterek versenyeznek egymással a pályákon, amelyek szétszórtan helyezkednek el egész Gombakirályságban és azon túl.
+Ajándék Ajándék Super Mario - blok melynek értéke 3 290 Ft
Szuper ár
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW003
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 37×
Diablo IV - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls eseményei óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0369
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 136×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
4,3 35×
EA Sports FC 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0495
4,9 24×
EA Sports FC 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0405
4,7 45×
EA Sports FC 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1506
4,6 17×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0354
4,7 44×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
4,8 29×
Minecraft Starter Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1162
5,0
It Takes Two - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz a viszálykodó házaspár, Cody és May szerepében, akik varázslatos módon babákká változtak. Együtt csapdába esnek egy fantasztikus világban, ahol számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
7 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0018
4,9 34×
Super Mario 3D World + Bowsers Fury - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - Bowser elrabolta Sprixie hercegnőt, és hőseink dolga megmenteni. Csatlakozz Mario, Luigium, Peach hercegnő és Varangy útjához, hogy megmentsétek a Sprixia Királyságot.
+Ajándék Ajándék Super Mario - blok melynek értéke 3 290 Ft
20 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW760
5,0 48×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0092
4,5
EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1258
4,7 12×
Helldivers 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csatlakozz a Helldivershez ebben a gyors tempójú, fergeteges third person shooter játékban, miközben barátaiddal együtt harcolsz a szabadságért egy ellenséges galaxisban. Bosszuld meg az elesetteket. Vedd fel a szabadság köpenyét. Csatlakozz a legnagyobb katonai erőhöz, amelyet a galaxis valaha látott, és gondoskodj arról, hogy itt biztonságban és szabadon élhess.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0563
5,0
NHL 24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO898
4,5 15×
F1 23 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Te fékezz utoljára az EA SPORTS™ F1® 2023 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Braking Point" történetmód új fejezete izgalmas, drámai pillanatokat és kiéleződött rivalizálást hoz. Száguldj szoros futamokon az új Las Vegas és Qatar pályákon, szerezz jutalmakat és fejlesztéseket az F1® Worldben.
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0438
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
Leárazás -5 %
6 990 Ft 7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
5,0
Diablo IV - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO680
4,9 179×
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online felülethez, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA valuta $1,000,000 értékben a GTA Online-on), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX088p
4,9 15×
Mario Party Superstars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Mario Party Superstars játék a Nintendo Switch-re jelenik meg. Öt társasjátékot kapsz a Nintendo 64 korából, valamint több mint 100 minijátékot a Mario sorozat katalógusából.
+Ajándék Ajándék Super Mario - blok melynek értéke 3 290 Ft
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW873
5,0
Skull and Bones Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones játék veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a túlerővel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy hatalmas világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. PlayStation fiókot és PlayStation®Plus előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -21 %
19 890 Ft 25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0275
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0606
4,7
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249

Online PC és konzol játékok

A Online PC és konzol játékok kategóriában összesen 1842 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó online PC és konzol játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább online PC és konzol játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb online PC és konzol játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: online PC és konzol játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ