A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Aligator S5060 Duo szürke

Termékkatalógus
Aligator S5060 Duo szürke
3,4 7 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 854x480, MTK 6580 Quad Core processzor, 1 GB RAM, 8 GB belső tárhely, MicroSDXC akár 64 GB-ig, kamera: 8 Mpx + 2 Mpx, GPS, 3G, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), 2200 mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  AL3010a1d Termékszám:  AS5060GY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aligator S5060 Duo szürke

telefon funkciók

144 mm

le
front

64 mm

le
side

10 mm-es

Telefon tömege: 136 g

Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2200 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2x Micro SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

64 × 144 × 10 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

8 Mpx + 2 Mpx

Kamera

Připojení

3G

Leggyorsabb internet

SD karta

microSD (akár 64 GB-ig)

Memóriakártya slot

Váha

136 g

Telefon tömege

Ez a Dual SIM-es okostelefon azoknak a kevésbé igényes felhasználóknak készült, akik a legjobb ár-érték arányú okostelefont szeretnék megvásárolni. Az Aligator S5060 Duo 5"-es kijelzővel, négymagos processzorral és két darab SIM-kártya egyidejű használatának a lehetőségével szolgál. A tökéletes választás mindazok számára, akik munkahelyi és magán telefonszámot is használnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Két SIM-kártya egy készülékben
  • Modern Android 6.0 operációs rendszer
  • Brilliáns IPS kijelző biztosítja a fényes és éles képet
  • Nagy teljesítmény - négymagos 1,3 GHz Cortex A7 processzor
  • Minőségi 8 Mpx-es kamera autofókusszal
  • Több színben kapható

Óriási IPS kijelző

Az okostelefon domináns eleme a gyönyörű, 5"-es 854 x 480 pixel felbontású, IPS technológiájú kijelző, amely jól olvasható és éles képet biztosít a betekintési szögtől függetlenül. A képátló nagysága nagyszerűen érvényesül mind a magán mind pedig a munkahelyi szférában, használható e-mailek kezelésére, dokumentumok böngészésére, játékok játszására vagy éppen videónézésre.

Minden egyes élményed éles fotókkal tudod rögzíteni, hála a 8 Mpx-es hátlapi kamerának, amely automatikus élességállítással és interpoláció funkcióval rendelkezik. És a videohívásokra, illetve a manapság annyira közkedvelt szelfikre pedig ott a 2 Mpx-es előlapi kamera.

Két telefonszám váltogatás nélkül

Szeretnél egyszerre két telefonszámot használni anélkül, hogy két készüléket kelljen ezért magaddal hordoznod? Akkor az Aligator S5060 Duo a tökéletes választás számodra. Mindenféle kapcsolgatás nélkül fogadhatsz hívásokat mindkét telefonszámra, tehát többé már sosem fogod elszalasztani a fontos hívásokat. Ez egy nagyszerű megoldás a magán és a munkahelyi telefonszám elkülönítésére.

Folyamatos teljesítmény

A modern Android 6.0 operációs rendszer nem véletlenül annyira közkedvelt a maga intuitív vezérlése és az optimalizált felülete miatt, ahol minden egyszerűen és gyorsan megtalálható. Gondoskodik a szükséges flexibilitásról, illetve biztosítja a hozzáférést a Google Play áruház alkalmazásainak a feneketlen kútjába. Az okostelefon szíve a négymagos MTK 6580 processzor a maga 1,3 GHz-es frekvenciájával, amellyel még az 1 GB-os rendszermemória is összedolgozik. Ez a jól összehangolt konfiguráció pedig garantálja a kompromisszummentes teljesítményt minden szükséges művelethez. A belső tárhely 8 GB-tal tud szolgálni a Google Play áruház alkalmazásai, a zenék és a fotók számára. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor könnyedén bővítheted egy akár 64 GB-os microSD memóriakártya által.

 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
10 mm Kész!
Súly
136 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aligator S5060 Duo szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S5060 Duo šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aligator S5060 Duo sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator S5060 Duo Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator S5060 Duo Grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ