30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Aligator S6550 Senior fekete

Termékkatalógus
Aligator S6550 Senior fekete
3,2 9 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, UNISOC SC9863A processzor, kameramodul: 13Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
43 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AL3855b2 Termékszám:  AS6550SENBK Gyártó honlapja:
Aligator S6550 Senior fekete 43 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Aligator S6550 Senior fekete

Ez a fejlett Aligator S6550 Senior mobiltelefon része az alapszintű a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik, kimondottan időseknek. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére.. A mobiltelefon 6,3" -es képernyővel van ellátva, amely az egyik legkedveltebb méretnek számít. Optimális nagyságot biztosít, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos UNISOC SC9863A processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memóriával nyugodtan használhatjuk a telefont különösebb korlátozás nélkül. A szükséges energiát a tartós, 3900 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ezen ALIGATOR okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Aligator S6550 Senior fekete ...
Mobiltelefon Aligator S6550 Senior fekete ...

Aligator S6550 Senior fekete mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen ALIGATOR időseknek való okostelefon 6,3" méretű kijelzővel van szerelve
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 3900 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A mobiltelefon IPS 6,3"méretű képernyővel rendelkezik
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SDXC típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 3900 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor biztosítja

Ezen ALIGATOR telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző ALIGATOR telefonnal tölthetünk el, mivel 6,3" IPS típusú kijelzője, mely HD 1520 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg.

Mobiltelefon Aligator S6550 Senior fekete ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés alapvető része a hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő ALIGATOR mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző ALIGATOR mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen kitartó ALIGATOR mobiltelefon energiáját egy cserélhető akkumulátor, melynek kapacitása 3900 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Eme ALIGATOR okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern ALIGATOR okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 3 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, ami bőven kielégíti a kevésbé igényes felhasználók igényeit. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is teljes mértékben kielégíti, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetséges azt bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes ALIGATOR mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval hallgathass zenét.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű ALIGATOR mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. A készüléken azonban ujjlenyomat olvasó is található. Rendelkezik FM rádió funkcióval is. Az SOS gomb megnyomásával segítséget tudunk hívni egészségügyi probléma esetén. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor) és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), akkumulátor, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

160 × 77 × 10 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

184 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
1520 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
1520 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
160 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
10 mm Kész!
Súly
184 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps, 640 × 480 (VGA) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 900 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
Unisoc Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
UNISOC SC9863A Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Akkumulátor, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Aligator S6550 SENIOR termékhez:

43 390 Ft - 54 990 Ft

Aligator S6550 Senior kék

Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, UNISOC SC9863A processzor, kameramodul: 13Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Aligator S6550 Senior fekete

Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, UNISOC SC9863A processzor, kameramodul: 13Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
43 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aligator S6550 Senior fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S6550 SENIOR černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aligator S6550 SENIOR čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALIGATOR S6550 SENIOR Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALIGATOR S6550 SENIOR Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ