A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

AliveCor KardiaBand 42mm pánt

Termékkatalógus
AliveCor KardiaBand 42mm pánt

AliveCor KardiaBand 42mm pánt

Az AliveCor KardiaBand 42 mm egy forradalmian új pánt Apple Watch-hoz, egyedülálló hordozható EKG készülékké alakítja az okosórát. Ez az egyetlen ilyen típusú pánt és a legkisebb EKG a világon, amely nagyban megkönnyíti a szív egészségének megőrzését. Az AliveCor KardiaBand segítségével pontosan és azonnal elemezheted a pulzusszámod, észlelheted a szívritmuszavarokat és a pitvarfibrillációt. Egyszerűen tedd hüvelykujjad az AliveCor KardiaBand pánt érzékelőjére, és 30 másodpercen belül láthatod az eredményt. A pulzus követése mozgás során soha nem volt még ilyen egyszerű.

Az AliveCor KardiaBand 42mm pánt fő jellemzői

  • Apple Watch 42 mm-es okosórához
  • Az AliveCor KardiaBand az Apple Watch-ot hordozható EKG-vé alakítja
  • Az egyetlen ilyen pánt a piacon
  • A legkisebb EKG a világon
  • Az AliveCor KardiaBand lehetővé teszi, hogy elemezd a szívverését
  • Az AliveCor KardiaBand a szívritmuszavarok és pitvari fibrilláció észlelésére szolgál
  • Egyszerű módja a pulzusszám szabályozásának
  • Az elemzés eredményei 30 másodpercen belül elérhetőek
  • Kompatibilis az iOS rendszerrel

Ellenőrzés alatt tartja a szívet

Az AliveCor KardiaBand 42 mm pánt folyamatosan ellenőrzés alatt tartja a szívet. Csak töltsd le az alkalmazást iPhone vagy iPad készülékedre, aktiváld a hevederes érzékelőt a hüvelykujjaddal, és néhány másodpercen belül láthatod a pulzusszám elemzését. Letöltheted az EKG eredményeit pdf-ben, e-mailben vagy akár ki is nyomtathatod, így azonnal megoszthatod azokat az orvosoddal. Az alkalmazás korlátlan előzmények és az EKG adatok megtartására ad lehetőséget, valamint a vérnyomás vagy a testmozgás nyilvántartásához is hozzáférhetsz, havi rendszeres jelentéseket kaphatsz a szívedről.

AliveCor KardiaBand 42 mm - áttörés a szív egészségének proaktív megőrzésében

Az AliveCor KardiaBand pántot nemcsak a szívbetegek, hanem profi sportolók és mindazok számára tervezték, akik figyelni szeretnének szívük egészségére. A pántnak köszönhetően megbízható információkat szerezhetsz a szívedről, amely segít megőrizni annak egészségét. Az AliveCor KardiaBandet az FDA, az USA Food and Drug Administration hagyta jóvá. Az AliveCor KardiaBand egy igazi forradalmi eszköz az EKG területén.

Méretek:
177,8 × 79,38 × 39,68 mm

 

Paraméterek

Szíj színe
Fekete Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AliveCor KardiaBand 42mm pánt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AliveCor KardiaBand pro 42mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AliveCor KardiaBand na 42 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AliveCor KardiaBand pro 42mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AliveCor KardiaBand pro 42mm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ