Alkalmazott ceruza Snap 2 Parakeet Blue

Termékkatalógus
Alkalmazott ceruza Snap 2 Parakeet Blue
Érintőceruza iOS és Android okostelefonokhoz, nagyon vékony, az okostelefonhoz mágnesesen csatlakoztatható, pontos 1,9 mm-es csúcs, alumínium test, élettartama legfeljebb 7 óra, vezeték nélküli triggerként használható fényképek készítéséhez
Kód:  ADJM3t41a Termékszám:  ADS2PB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alkalmazott ceruza Snap 2 Parakeet Blue Megszűnt

Alkalmazott ceruza Snap 2 Parakeet Blue

Irányítsd a mobiltelefont ezzel a tollal, mint még soha. Precíziós és kompakt toll Adonit Snap 2 Parakeet Blue speciálisan Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz készült. A pontos, vastagsága csupán 1,9 mm vastagságú, pontatlan pontosságot biztosít az íráshoz és a rajzoláshoz. Csak annyit kell tennie, hogy csak nyomja meg a gombot, és elkezd írni vagy rajzolni egy szabványos tollat. Az Adonit Snap 2-nek köszönhetően egyszerűen aláírhat, létrehozhat diagramokat, vagy rögzíthet valamit. 

Az Adonit Snap 2 Parakeet Blue toll kulcsfontosságú jellemzői

  • Vékony alumínium tolltartó kesztyű kék ​​színű
  • Mágnesesen csatlakoztatható az okostelefonhoz
  • Precíziós 1,9 mm-es csúcs
  • Tartson 7 órát
  • Kamera vezérlés
  • Az Adonit Snap 2 LED-es fénye van
  • A ceruza töltése a microUSB segítségével történik

Stílusos és hasznos stylus

Az alumínium alumínium ceruza rendkívül vékony kialakítása biztosítja, hogy minden kézhez illeszkedjen. Az integrált mágnes lehetővé teszi a toll csatlakoztatását a mobiltelefon testéhez - nincs veszteség veszélye. Csatlakoztassa az Adonit Snap 2 mobiltelefonját Bluetooth-on keresztül, és vezérelje a kamerát egyetlen gombnyomással . Az akkumulátor élettartama szintén ígéretes, és legfeljebb 7 óráig tart egy töltéssel. A ceruza töltése a microUSB csatlakozón keresztül történik, és feltölthető például a laptop USB portjából.

Kompatibilitás

  • Legalább iPhone 5 vagy Google Android 5.0
  • Alkalmazások: Draw Something, Snapchat vagy Snapseed

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit stylus Snap 2 Parakeet Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit stylus Snap 2 Parakeet Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Parakeet Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Parakeet Blue.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ