Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Adonit stylus Snap 2 Space Grey

Termékkatalógus
Adonit stylus Snap 2 Space Grey
3,5 4 értékelés
Érintőceruza - iOS és Android okostelefonokhoz, nagyon vékony, az okostelefonhoz mágnessel csatlakoztatható, pontos 1,9 mm-es hegy, alumínium váz, élettartama akár 7 óra, vezeték nélküli kioldógombként használható fényképek készítéséhez
Kód:  ADJM3t41c Termékszám:  ADS2SG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit stylus Snap 2 Space Grey Megszűnt

Adonit stylus Snap 2 Space Grey

Kezeld a mobiltelefonodat az érintőceruza segítségével úgy, mint még soha. A precíz és kompakt Adonit Snap 2 Space Gray érintőceruza kifejezetten Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz készült. A pontos, csupán 1,9 mm vastagságú hegy páratlan pontosságot biztosít íráshoz és rajzoláshoz. Használatához nem kell mást tenned, csak nyomd meg a gombot és kezdj el írni vagy rajzolni, mint egy szabványos ceruzával. Az Adonit Snap 2-nek köszönhetően egyszerűen aláírhatsz, készíthetsz diagramokat, vagy éppen fényképet. 

Az Adonit Snap 2 Space Gray ceruza kulcsfontosságú jellemzői

  • Vékony alumínium ceruza űrszürke színben
  • Mágnesesen csatlakoztatható az okostelefonhoz
  • Precíziós 1,9 mm-es hegy
  • Akár 7 óra üzemidő
  • Kamera vezérlés lehetősége
  • Az Adonit Snap 2 LED kontroll-lámpával rendelkezik
  • A ceruza töltése microUSB-n keresztül történik

Stílusos és hasznos stylus

Az alumínium stylus rendkívül vékony kialakítása biztosítja, hogy bárkinek a kezébe tökéletesen illeszkedik. A beépített mágnes lehetővé teszi a toll csatlakoztatását a mobiltelefonhoz - így nem áll fenn annak a veszélye, hogy elveszíted. Csatlakoztasd az Adonit Snap 2-t a mobiltelefonhoz Bluetooth-on keresztül és irányítsd a kamerát egyetlen gombnyomással. Az akkumulátor élettartama szintén ígéretes, akár 7 óráig tart egy töltéssel. A ceruza töltése microUSB csatlakozón keresztül történik, és például a laptop USB portjáról is feltölthető.

Kompatibilitás

  • Legalább iPhone 5 vagy Google Android 5.0 szükséges
  • Alkalmazások: például Draw Something, Snapchat vagy Snapseed

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit stylus Snap 2 Space Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit stylus Snap 2 Space Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Space Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Space Grey.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ