A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Aligator Z07-5 - fekete

Termékkatalógus
Aligator Z07-5 - fekete
4,4 13 értékelés
Szelfibot
Kód:  RT720a2c Termékszám:  Z075BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aligator Z07-5 - fekete

Aligator szelfibot mobiltelefonokhoz, és fényképezőgépekhez, így bármikor csinálhatsz csodálatos szelfiket barátaiddal vagy családoddal. A bot teleszkópos, így mérete könnyedén testreszabható. Maximum 500 gramm súlyú mobiltelefonokhoz, vagy kamerákhoz alkalmas.  

Telefonhoz és fényképezőgéphez

A speciális szelfibot beépített Bluetooth technológiával rendelkezik, fogantyúján pedig van egy csavar, amellyel készüléked rögzítheted hozzá. A rendszer követelmények: Android 3.0 vagy újabb, illetve iOS 4.0 vagy újabb. A Bluetooth technológiát egy 45 mAh akkumulátor működteti, amelyet micro USB kábelen keresztül tölthetsz fel.

Könnyű és könnyen hordozható

Hét részes kihúzható rúdja tartós fémből készült. Így mérete 23.5 cm-től 100 cm-ig állítható. Mindössze 169 grammos súlyának köszönhetően bárhová magaddal is viheted, és könnyedén működtetheted. Ne felejtsd el magaddal vinni bulikba, nyaralásra vagy akár egy találkozóra a barátaiddal.

Paraméterek

Min. hossz
23,5 cm Kész!
Max. hossz
100 cm Kész!
Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Szín
Fekete Kész!

Hossz

Min. hossz
23,5 cm Kész!
Max. hossz
100 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aligator Z07-5 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator Selfie holder s Bluetooth Z07-5 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aligator Selfie holder s Bluetooth Z07-5 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator Selfie-Stick mit Bluetooth Z07-5 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator Selfie-Stick mit Bluetooth Z07-5 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ