AlzaBoxy Q1 Shop roku

Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej

Termékkatalógus
Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej
5 1 értékelés
Parabola - DVB-S2 / S tunerrel rendelkező televíziókhoz, 80 cm-es parabola antennákba, F-típusú csatlakozó, 5 és 10 m-es kábel, 50 cm ablak átvezető kábel
Kód:  JT091k Termékszám:  H07a04

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej Megszűnt

Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej

Egy jó minőségű eszközzel szeretnénk megismertetni, amely lehetővé teszi a műholdas vételt otthonában, egy apartmanban, vagy akár nyaralójában. Ez a készlet tartalmaz egy műholdas átalakítót 80 cm-es tányérral, és a szükséges kábeleket. A műholdas átalakító célja, hogy megbízható működést biztosítson mindenkinek. A design biztosítja a magas jel erősséget és az alacsony zajszint számot.

A Minőségi 80 cm átmérőjű tányér biztosítja a kiváló tartósságot, minőséget és a teljesítményt. A felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, valamint a későbbi könnyű módosításokat. A csomag tartalmaz 1 db 10 m-es F kábelt , 1 db 5 méteres F kábelt, és egy 50 cm-es kábelösszekötőt.

A készletet arra tervezték, hogy csatlakozzon a TV beépített műholdvevőjéhez (DVB-S vagy DVB-S2), de szintén alkalmas Skylink az ASTRA 23.5 ° E vagy az Astra 19.2 ° E vagy más műholdak jelének fogadására, amit az ügyfél kiválaszt. Mindig csak egyhez tud csatlakozni.

FIGYELEM - belépőkártyát, vagy CI modult a fizetős műholdas csatornákhoz külön kell megvásárolni!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Satellite set 80 Single LNB műholdvevő parabolafej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set pro TV se satelitním tunerem - 1 družice, 1 přijímač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Set pre TV so satelitným tunerom - 1 družica, 1 prijímač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parabolantennen Set für TV mit Satellitentuner - 1 Satellitenschüssel, 1 Empfänger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parabolantennen Set für TV mit Satellitentuner - 1 Satellitenschüssel, 1 Empfänger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ