Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Álló ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
13 dB
67 dB
-
Típus
Álló
(68)
Asztali
(1)
Szín
Fehér
(34)
Fekete
(31)
Fa
(1)
Réz
(1)
Narancssárga
(1)
Ezüst
(5)
Szürke
(2)
Zöld
(1)
Szűrés

Az álló ventilátorok praktikus eszközök, amelyeknek nagy hasznát veheted otthon, különösen meleg időben. A légkondicionálóval ellentétben a szoba ventilátor nem hűti, hanem csak megmozgatja a levegőt, amitől a levegő nem szárad ki, ezzel megelőzhetők a felesleges megbetegedések is. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Tovább

Hogyan működnek az álló ventilátorok?

A hűtő ventilátor szobai típusa kavarja a levegőt, nem pedig hűti, ahogyan azt sokan gondolják. A légmozgás azonban önmagában általában elég ahhoz, hogy legalább részben lehűtse a helyiséget, így az álló ventilátor különösen forró nyári napokon lesz nagyon hasznos. Előnye a légkondicionáló készülékekkel szemben az, hogy könnyebben mozgatható én nem szárítja ki a levegőt.

Álló ventilátor

Álló ventilátor

Mi a különbség az álló ventilátor és az asztali ventilátor között?

Bár az álló és az asztali ventilátor ugyanazon az elven működik, mégis vannak köztük különbségek. Az asztali ventilátor könnyebben mozgatható és csendesebb, de kevésbé erőteljes. Kisebb területek mérsékelt hűtésére alkalmas, leggyakrabban asztalra vagy polcra helyezve. Az álló ventilátor nagyobb alapterületű helyeket képes hatékonyabban hűteni, és a földön áll.

i

Nemcsak a ventilátor álló változata, hanem más típusok is érdekelnek? Nézd meg a ventilátorok teljes kínálatát.

Vásárlás előtt mindenképpen győződj meg arról, hogy az adott szoba ventilátor csomagjának mely tartozékok a részei. A termék leírásában megtalálod, hogy jár-e hozzá távirányító, akkumulátor vagy éppen dokkoló.

Az állványos ventilátor használatának előnyei

Az állványos ventilátor, más néven oszlop vagy torony szoba hűtő ventilátor a szobák hűtésére és a levegő áramoltatására szolgál. Ezek a típusú készülékek egy magas, vékony oszlopból állnak, amelynek tetején találhatók a lapátok vagy rácsok. Nézzük meg együtt, miért érdemes ezt a típust választani.

  • Helytakarékos kialakítás: a hűtő ventilátor szobai típusa általában keskeny oszlopokból áll, így kevés helyet foglal el a szobában.
  • Modern megjelenés: a szobaventilátor modellek gyakran modern és stílusos megjelenéssel rendelkeznek, ami ideális lehet olyan környezetekben, ahol fontos az esztétikum.
  • Kényelmes kezelhetőség: általában könnyen kezelhetők, sok modell távirányítóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes vezérlést a távolból.
  • Jó teljesítmény: bár az állványos ventilátor típusok általában kisebbek, mint a hagyományos álló ventilátorok, sok modell megfelelő teljesítményt nyújt a szobák hűtéséhez és a levegő áramoltatásához.
  • Különböző funkciók: néhány szoba ventilátor beállítható sebességgel, időzítővel, termosztáttal vagy akár oszcilláló funkcióval is rendelkezhet, amely lehetővé teszi a levegő áramlásának egyenletesebb eloszlását a szobában.

Zavar a zaj? Léteznek csendes álló ventilátorok is

A szoba ventilátor típusok elég hangosak lehetnek, ezért ha tévézni vagy beszélgetni szeretnél a ventilátor működése közben, olyan csendes álló ventilátor választását javasoljuk, amelynek maximális zajszintje 60 decibel (dB). Összehasonlításképpen, egy átlagos asztali számítógép körülbelül 30-50 decibeles.

13 dB zajszintű álló ventilátorok is akadnak a kínálatunkban. Hátrányuk a magasabb ár.

Az álló ventilátorok teljesítménye

A szoba ventilátor működéséhez szükség van bizonyos mennyiségű energiára, csakúgy, mint minden más háztartási készülék esetén. Ennek az energiának a mennyiségét fogyasztásnak nevezzük, és wattban (W) adjuk meg. Általában minél nagyobb a fogyasztás, annál nagyobb a teljesítmény, de ez a ventilátor hatásfokától is függ. A teljesítményt szintén wattban adják meg.

Hány fokozatú lehet egy álló ventilátor?

Nem lenne túl észszerű, ha a szoba ventilátor egész évben ugyanazon a fordulatszámon működne. Míg tavasszal csak kissé kell megmozgatni a szoba levegőjét, addig a legforróbb nyári napokon intenzívebb hűtésre van szükségünk. Minél több sebességfokozattal rendelkezik egy álló ventilátor, annál több beállítási lehetőség van.

i

Ha szeretnéd a készülékedet egész évben használni, válassz hűtő fűtő álló ventilátor modellt. Ez a téli hidegben és a nyári hónapok alatt is jó szolgálatot tesz.

Álló ventilátor választása a légáramlás figyelembevételével

A légáramlás nagyon fontos paraméter az álló ventilátorok esetében, mivel ez mutatja meg, hogy a szoba hűtő ventilátor mennyi levegőt képes szállítani egy bizonyos idő alatt. Tehát egy magasabb érték a helyiség levegőjének gyorsabb megmozgatását jelenti. A nagy légáramlású álló ventilátorok azonban zajosabbak lehetnek, ezért a választáskor gondold végig, neked melyik a fontosabb szempont.

i

A légáramlási sebességet köbméter/órában (m³/h) adják meg.

Az álló ventilátorok különböző méretűek

Ami a méretet illeti, egy álló ventilátor általában legalább 50 cm, de legfeljebb 150 cm magas.

A száraz levegő problémáját a párásító álló ventilátorok oldják meg

Ventilátor és párásító egyben? Miért ne? Ha a hőség mellett a száraz levegő is kínoz otthon, két legyet üthetsz egy csapásra, ha párásító funkcióval rendelkező álló ventilátor mellett döntesz. Biztosan értékelni fogod a készülék praktikusságát, különösen nyáron. A párásítót bármikor leállíthatod, és klasszikus ventilátorként használhatod tovább.

Ha a száraz levegő a fő gondod, a párásító készülékek között találhatsz megoldást.

Álló ventilátorok távirányítóval

A távirányítóval rendelkező álló ventilátorok manapság nem számítanak forradalmi dolognak, de funkcionalitását tekintve nagyszerű találmány. Nagyra fogod értékelni, amikor a kényelmes kanapéról nem szeretnél felállni, hogy ki- vagy bekapcsold a ventilátort, vagy megváltoztasd a sebességét. Fontos azonban, hogy maga a távirányító kéznél legyen.

Álló ventilátor távirányítóval

Álló ventilátor távirányítóval

i

Olyan álló ventilátorok is találhatók a kínálatunkban, amelyek alkalmazáson keresztül vezérelhetők.

Mi az oszcilláció és mennyire fontos az álló ventilátorok esetében?

Az oszcilláció az egyik alapvető funkció, amellyel a legtöbb szoba ventilátor rendelkezik. Ez egy körkörös jobbra-balra mozgást jelent, amely a levegő egyenletes eloszlatását biztosítja a helyiségben. Egyes álló ventilátorok esetében az oszcilláció tartományát is beállíthatod.

Állítható magasság és dőlésszög

Az állítható magasság és dőlésszög további lehetőségeket jelent, amelyeknek köszönhetően az álló ventilátor pontosan az igényeidhez igazítható. A ventilátor magasságát (kb. 50-150 cm) és a légáramlás irányát magad állíthatod be, ami sokkal praktikusabb, mintha állandóan változtatnád a ventilátor helyzetét, vagy egy sámlit tennél alá. Javasoljuk, hogy figyelj ezekre a tulajdonságokra is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SFN 4010WH Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 40 cm lapát átmérő, 53 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
10 890 Ft

2.
Siguro FN-K35 Summer Wind White Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, , oszcilláció (80° horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
20 990 Ft

3.
Home FN-C30 Glade Breeze Black Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - szabadonálló, zajszint 50 dB, teljesítmény 40 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 16°-ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 35 cm, kábel hossza 1,5 m
12 990 Ft

Még több
68 termék
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_C350W
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_M460W
4,0
Duux Whisper Flex Smart Light Grey + battery pack
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, állítható magasság, kijelző, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, akkumulátoros működés, 51 - 88 cm közötti magasság, 34 cm lapát átmérő, 50 dB zajszint, 27 W teljesítmény, 710 m³/h légáramlás, 26 sebességfokozat, 100°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító, akkumulátor és dokkoló a csomag része, szürke kivitel
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUUVE093
Siguro FN-K35 Summer Wind White - Ventilátor Típusok
4,6 154×
Siguro FN-K35 Summer Wind White
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, , oszcilláció (80° horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_K350W
Siguro FN-K35 Summer Wind Black - Ventilátor Típusok
4,6 154×
Siguro FN-K35 Summer Wind Black
Ventilátor - szabadonálló, zajszint: 53 dB, teljesítmény: 40 W, 3 sebesség, oszcilláció (80 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-10° és 16° között), érintőképernyő, időzítő, állítható magasság, a lapátok átmérője 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, a vezeték hossza 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_K351B
Siguro FN-S470W Silent Wind - Ventilátor Típusok
4,8 112×
Siguro FN-S470W Silent Wind
Ventilátor - álló, 35 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 12 sebesség, oszcilláció (85 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-6° és 18° között), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elem mellékelve), állítható magasság, lapátátmérő: 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FN_S470W
4,9 19×
Home FN-C30 Glade Breeze Black
Ventilátor - szabadonálló, zajszint 50 dB, teljesítmény 40 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 16°-ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 35 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FN_C301B
4,5 35×
SENCOR SFN 4010WH
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 40 cm lapát átmérő, 53 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCV754
Siguro FN-T570W West Wind - Ventilátor Típusok
4,7 85×
Siguro FN-T570W West Wind
Ventilátor szabadonálló, zajszint 40dB, teljesítmény 19W, 10 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -6° - 90°, vízszintesen a 60° / 90° / 120° tartományban), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elemekkel együtt), állítható magasság, penge átmérője 35 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza 1,2 m, 3 év garancia
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_T570W
4,4
SENCOR SFN 4040SL Fém álló ventilátor
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, 90 - 120 cm közötti magasság, 40 cm lapát átmérő, 61 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, ezüst kivitel
24 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVE936
3,0
SENCOR SFN 4080WH Fém álló ventilátor
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, 120 - 133 cm közötti magasság, 40 cm lapát átmérő, 64 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 80°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
24 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCV310
3,4
TRISTAR VE-5884
Ventilátor - álló, beépített ködszóró, 130 cm magas, 2 l-es kivehető víztartály, 40 cm-es átmérő, 3 sebességfokozat: 880, 1100 és 1150 fordulat/perc, 3 üzemmód: normál, természetes, éjszakai, légmennyiség 3108 m3/óra, 59 dB zajszint, 85°-os oszcillálás, állítható 25°-os szögben, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, időzítő funkció, kerekek a könnyebb áthelyezéshez, méretek: 45 × 38 × 130 cm, 70 W teljesítmény
75 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRISV919
5,0
DOMO Punex PFT1045
Ventilátor - álló típusú, 40 cm lapát átmérő, 52,5 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMVEN19
ECG FS 410
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, 40 cm lapát átmérő, 62 dB zajszint, 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
68 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ECGVE193
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
75 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
71 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FN_V750W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
55 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
52 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
56 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FN_M460W
4,5 12×
Siguro FN-M460W Misty Wind
Ventilátor - álló, párásító funkcióval az extra frissességért és ionizáció a levegő tisztításához, max. zajszint: 52 dB, 90 W teljesítményfelvétel, 3 sebesség, 3 program, oszcilláció és éjszakai üzemmód, digitális kijelző, időzítő, távirányító, 4 kerék a könnyű mozgatás érdekében, 2,5 l-es víztartály, kábel hossza: 1,8 m, méretek: 40 × 25 × 73 cm, ventilátor lapát átmérője: 28,5 cm, tömege: 6 kg, alkalmas beltéri és kültéri használatra, 3 év garancia
53 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FN_M460W
3,8
Duux Whisper Flex SMART White + battery pack
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, 51 - 88 cm közötti magasság, 34 cm lapát átmérő, 50 dB zajszint, 27 W teljesítmény, 710 m³/h légáramlás, 26 sebességfokozat, 100°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel
92 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DUUVE704
Siguro FN-S471B Silent Wind - Ventilátor Típusok
4,8 112×
Siguro FN-S471B Silent Wind
Ventilátor - szabadonálló, 35 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 12 sebesség, oszcilláció (85 fok horizontálisan), állítható dőlésszög (-6° és 18° között), érintőképernyő, időzítő, távirányító (AAA elem mellékelve), állítható magasság, lapátátmérő: 40 cm, kerek alap a jobb stabilitás érdekében, kábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FN_S471B
fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Álló ventilátorok

A Álló ventilátorok kategóriában összesen 68 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó álló ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább álló ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb álló ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: álló ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ