Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear

Termékkatalógus
Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear
Expanziós edény - 240 ml-es tágulási tartály vízhűtéshez
Kód:  CA354e Gyártó honlapja:
Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear Megszűnt

Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear

Az ALPHACOOL Repack Single Bayres egy nagyon szép tágulási tartály, amit az 5,25" meghajtó pozícióba szereléshez terveztek, utódja a klasszikus Re-Pack sorozatnak. A tervezésekor fontos szempont volt, hogy megszüntessék az előző sorozatú 5.25" tágulási tartályok néhány gyermekbetegségét - elsősorban a lassú légtelenítés problémáját. Ezért ez a tágulási tartály egy elosztó pajzsot tartalmaz, így a hűtővíznek át kell folyni a teljes tágulási tartályon, mielőtt visszatér a hűtőkörbe. Ez megakadályozza, hogy beszívódjanak a keletkező légbuborékok. Ezen túlmenően, ez a tágulási tartály nem csak remekül működik, de jól is néz ki - ráadásul előkészített lyukak várják a LED háttérvilágítást, így a tuning szerelmesei is kapnak egy lehetőséget. A tágulási tartályban 240 ml hűtőfolyadék található és természetesen van lehetőség a további újratöltésre is.

Műszaki adatok:

Típus:
tágulási tartály

Anyaga:
plexi

Térfogata:
240 ml

Csatlakozás:
2x 1/4" bemenet és kimenet
1x 3/8" a folyadék pótlásához

Méretek:
175 x 150 x 42 mm

LED lyukak:
legfeljebb 3 darab. 5 mm-es LED számára

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alphacool Repack Single Bayres 5,25" Clear.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ