A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály.

Termékkatalógus
ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály.
Autós erősítő az autóban mono, D osztályú, maximális teljesítmény 550W, RMS 1x 150W (4ohm), 1x 250W (2ohm), frekvencia 7-400Hz, SN arány> 105dB, RCA bemenet
Kód:  JZ302b Termékszám:  MRV-M250

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály. Megszűnt

ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály.

Az Alpine negyedik generációs V-Power auto-erősítője figyelemre méltó javulást mutat a hangszórók meghajtási teljesítményében. A negyedik generációs, V-Power autó erősítő, ami méltó módon kívánja folytatni az elődök örökségét, teszi ezt úgy, hogy teljesítménye nagyobb lett, hangja pedig sokkal szebb, mint elődeinél volt. A D-osztály biztosítja a folyamatos nagy energia szintet, hogy a hangszórók, nagy hatékonysággal működhessenek. Ez sokkal nagyobb, mint a hagyományos A vagy B osztályú erősítőknél volt. Kis mérete pedig csak korlátozott helyet igényel az amúgy is szűkös gépjárműtérben. Annak ellenére, hogy 40%-kal kisebb a mérete, mint elődeinek volt, egy innovatív hőmérsékletszabályozó Processzorral gondoskodik, hogy a hőmérséklet szintje soha ne lépje túl megengedett értéket. Az erősítő hangfrekvenciás jelei dinamikusan kétszer is ellenőrzésre, összehasonlításra és javításra kerülnek mialatt áthaladnak az erősítő fokozatain, mielőtt a hangszórókra kerülnének. A jelfeldolgozási folyamat biztosítja, hogy végeredmény az osztályában a legszélesebb frekvenciaválasszal, legmagasabb csillapítási tényezővel és a lehető legalacsonyabb zajszinttel rendelkezzen. Az erősítő bemenetek külső hangszórókhoz teljesen kompatibilisek az Ön által használt eszközökkel. Az elkészült darabok mindegyikéhez tartozik egy saját gyártási kísérőlap is.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt ház, kis méretű készülék
  • Innovatív hangfeldolgozási technológia
  • A környező interferenciák tökéletes szűrése
  • Saját gyártási lap
  • Lenyűgöző 550 W-os maximális teljesítmény
  • Méretek: 19 × 5,5 × 20 cm
  • Súly: 1,5 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE MRV-M250. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALPINE MRV-M250. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALPINE MRV-M250. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE MRV-M250.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ