Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon 250 ml

Termékkatalógus
Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon 250 ml
5 4 értékelés
Sampon - női, sérült és száraz hajra, fényes hatás, hidratáló, finom haj és táplálás és regenerálás, összetétel: vitaminokkal
Kód:  KSVL2533 Termékszám:  873509018759
Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon 250 ml Megszűnt

Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon 250 ml

Az Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon egy luxus termék, a sérült hajat gyengéden tisztítja meg a szennyeződésektől, miközben helyreállítja a haj egészségét, fényét és szépségét. A sampon speciális technológiával készül, bőrfiatalító formulával rendelkezik, amely magában foglalja többek között a koncentrált, nagy mennyiségű, hajápoláshoz szükséges proteint. A kaviár kivonat egyenként újítja meg és erősíti a hajszálakat, emellett az egész hajra is jótékony hatást gyakorol. A Caviar RepaiRx sampon használatát követően a hajad újra puha, sima, fényes és gyönyörűen tiszta lesz.

A klinikailag bizonyított összetételű sampon regenerálja, élénkíti a haj megjelenését és puhává és természetesen egészségessé varázsolja. Visszaállítja és gyógyítja a gyenge és sérült hajszálakat. Az egyedülálló, proteinnel dúsított formula gyengéden és nagyon hatásosan regenerálja a sérült területeket, emellett gyógyítja a mikroszkopikus repedéseket és visszaállítja a haj természetes rugalmasságát és ellenálló képességét. A haj megbízhatóan védetté válik a külső hatások okozta sérülések ellen. Az eredmények azonnal, az első használat után látszanak, rendszeres használat esetén pedig a haj általánosan erősebbé, dúsabbá, egészségesebbé és könnyen fésülhetőbbé válik. Kényeztesd a hajad egy luxus samponnal, amely egészségessé és természetesen rugalmassá teszi a hajad!

Hatóanyagai:

  • ColorHold technológia - védi a haj színét a fakulástól
  • Seasilk technológia - tengeri kivonatok egyedülálló keveréke, amely biztosítja a haj folyamatos hidratálását
  • Bőrfiatalító komplex - a haj természetes öregedési folyamatainak ellensúlyozására, amelyet a környezeti vagy kémiai hatások okoznak. Kaviár kivonatot, C-vitamint és citokineket tartalmaz, amelyek kezelik, kisimítják és fényessé teszik a hajat. 


Haj típus:
Minden hajtípusra, különösen sérült hajra

Alkalmazás:
Alkalmazd nedves hajon, finoman masszírozd a fejbőrbe és a hajba. A hajmosás befejeztével alaposan öblítsd le a sampont, majd használd a hajbalzsamot vagy maszkot ebből a termék szériából.


Térfogat:
250 ml-es

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alterna Caviar RepaiRx azonnali regeneráló sampon 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo 250 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ