Rapture Rapture

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi

Termékkatalógus
Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi
Dokkoló állomás iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus, iPad mini 2/3, elegáns design, alumínium, beépített Apple Lightning csatlakozó MPI teszi, hogy szinkronizálja, és töltse iPhone készüléket a dokkolóba
Kód:  KANX40b Termékszám:  K8PDOCK Gyártó honlapja:
Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi Megszűnt

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi

Kényeztesse magát szinkronizálni, és töltse iPhone stílusosan egy dokkoló állomás Kanex. Tartsa őket mindenkor, hogy te otthon, az irodában, vagy bárhol máshol. Ez lehetővé teszi a kényelmes hívás anélkül, hogy tartsa a telefont a kezedben, vagy egy újabb képernyő kell a munkaterületre, így a munka a projekt, és figyelemmel kíséri a mobiltelefon képernyőjén, ha az új üzenetek vagy e-mailek.

Stílusos töltés és szinkronizálás

A dokkolóállomás célja pontosan egészét. Szilárd alumínium váz teljesen illeszkednek a design az iPhone. Samozřejmostí je odolný Apple Lightning MFi konektor, který je zapuštěn v černém silikonu, což umožňuje snadné vložení a následné vyjmutí telefonu. Tartalmaz egy méteres USB kábelt egyszerűen csatlakoztassa egy szabad USB portjához. 

legfontosabb jellemzői

  • alumínium kivitel
  • Lightning csatlakozó
  • vonzó design
  • USB kábel

Alumínium Kanex Lightning Dock büszkélkedhet "Made for iPhone", ami azt jelenti, hogy ez a készülék már felhasználásra tervezett az iPhone és az igazoltan megfelelnek-e a szükséges paramétereket az Apple. 

Kompatibilis készülékek:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod Nano, iPod touch

Műszaki adatok:

csatlakozó:
Lightning csatlakozó

bemenet:
5,1 V +/- 0,1 V

kimenet:
4,55 ~ 5,25 V / 2,4 A

Színek:
ezüst

Kábel hossza:
1 m

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Aluminium Blitz Dock iPhone MFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Aluminium Blitz Dock iPhone MFi.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ