A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Alveus Appeles 70 - G 03 M csokoládé

Termékkatalógus
Alveus Appeles 70 - G 03 M csokoládé
Gránit mosogató gránit a fürdővízzel elvezetését, valamint Granital anyag, hálós excentrikus 3 szelep 1/2 "túlfolyó, szifon helyet takarít meg azzal fordult a mosogatógép, fúrt lyukak akkumulátor és excentrikus szifon.
Kód:  ALVEDR035 Termékszám:  4507003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alveus Appeles 70 - G 03 M csokoládé Megszűnt

Alveus Appeles 70 - G 03 M csokoládé

Mosogatók Series Appeles mellett kiváló design és vonzzák azok végrehajtását. Eltekintve egy nagy tálca, van egy kisebb, és persze a edényszárító. Prémium anyagok, kiváló kidolgozás és csodálatos design - ezek mind jelei egy sor mosogató Appeles. A mosogató tartozéka a már elkészített furat akkumulátort. Tartalmazza a megtakarítás szifon bekapcsolása a mosogatógépbe.

Legfontosabb jellemzők

  • Anyaga Plus Granital barna
  • Magában foglalja a 3 1/2 "excentrikus szelep
  • Szifon bekapcsolja a mosogatógép
  • Két fürdő és egy drainer
  • hosszú élettartam
  • egyszerű karbantartás

Plus Granital

Ez az újonnan kifejlesztett kompozit anyag, és tartalmazza a 70% -a a részecskék gránit olvasztott össze felhasználásával polimer gyanta kiváló minőségű. Ez a kombináció biztosítja a magas hőállóság akár 280 ° C-on, és nagyon ellenálló a karcolásokkal és hatásokat. Ugyanakkor, ez az anyag lehetővé teszi az egyszerű karbantartás mindkét szennyeződés és vízkő. Másik előnye Plus Granital szín és struktúra stabilitása évtizedekig. 

Beépített mosogató

Appeles mosogató 70 van telepítve a munkalap és ezzel a simulékony megoldást teremt zökkenőmentes asztali fórumon. A mosogató helyezünk egy kellően nagy mélyedés felülről rögzítve beszerzett bilincsekkel. Beépített mosogatók alkalmasak munkalapok, amelynek vastagsága 25-40 mm.

karbantartás

A legtöbb szennyeződéseket el lehet távolítani finom neobrušujících folyékony mosószerek vagy ammónia alapú termékek. Tartós foltok eltávolíthatók fehérítővel (hígított 50% víz), vagy enyhe lengyel míg vízkő 9% ecetsav. Ne használjon savas nátrium.

Kompozit anyagok tegye ki agresszív vegyi anyagokat (festék eltávolító, sütő tisztító tömény savakkal, lúgokkal és hasonlók) károsíthatja a felületet a mosogató. Ha érintkeznek, gyorsan öblítsük le a felületet vízzel. 

Paraméterek

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!
Típus
Gránit Kész!
Hossz
36 cm Kész!
Szélesség
37 cm Kész!
Hossz
100 cm Kész!

Típus

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!

Mosogató anyaga

Típus
Gránit Kész!

Mosogató méretei

Hossz
36 cm Kész!
Szélesség
37 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
100 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alveus Appeles 70 - G 03 M csokoládé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALVEUS Appeles 70 - G 03 M chocolate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alveus Appeles 70 - G 03 M chocolate.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ