Shop roku Akvizice ApF HU

Alveus Crystalix 10 White - Bal

Termékkatalógus
Alveus Crystalix 10 White - Bal
Üveg mosogató rozsdamentes acél kombinációja edzett üveg, 1 mm anyaga rozsdamentes acél (CrNi 18/10) és edzett üveg 10mm mélység tálca 200mm mesh 3 szelep 1/2 "excentrikus megtakarítás szifon kapcsolja be a mosogatógépet, színe fehér.
Kód:  ALVEDR097 Termékszám:  1099634

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alveus Crystalix 10 White - Bal Megszűnt

Alveus Crystalix 10 White - Bal

Számos mosogatók Crystalix Alveus márka célja a legigényesebb felhasználók számára, akik szeretnének egy konyha tényleg kivert. Kompromisszumok nélküli minőség és penetráló design jellemzői ennek prémium tartományban. A magas minőségű rozsdamentes acél és edzett üveg vastagsága 10 mm teszi ezt a szokatlanul szép darab mosogató konyhai. Fent mélység tálca 200 mm, amely rendkívül nagy területen. Crystalix mosogató 10 szállítjuk megszorító csapdája bekapcsolása a mosogatógépbe. Természetesen vannak nyílások akkumulátort.

Legfontosabb jellemzők

  • bal tervezés
  • Kombinációja rozsdamentes acél és edzett üveg
  • Mesh 3 szelep 1/2 "
  • menetes furat
  • egyszerű karbantartás
  • Mélység 200 mm tálcák

Kiváló minőségű rozsdamentes acél és edzett üveg

Ez a mosogató részben rozsdamentes acél 18/10 (rozsdamentes), amely kiemelkedik a könnyű karbantartás, és különösen a magas higiéniai követelményeket. Úgy van kialakítva, hogy ellenáll károsodás nélkül a magas hőmérséklet és gyors hőmérséklet-változások. További előnyei a példát. ütésállósága, kémiai hatások, vagy 100% -ban újrahasznosítható.

A temperált üveg jellemzi nagy szilárdság és ellenállás a hőt, így ez nagyon biztonságos anyag. Kombinálva nemesacél hozza a konyhában egy friss fuvallat modern stílus és elegancia.

Beépített mosogató

Crystalix mosogató 10 van telepítve a munkalap és ezzel a simulékony megoldást teremt zökkenőmentes asztali fórumon. A mosogató helyezünk egy kellően nagy mélyedés felülről rögzítve beszerzett bilincsekkel. Beépített mosogatók alkalmasak munkalapok, amelynek vastagsága 25-40 mm.

karbantartás

Tisztítására mosogató, puha kendővel és folyékony mosószert. Ne használja tisztítószerek ezüst, súrolólapot vagy fehérítő és csiszoló tisztítószerek. A rozsdamentes acélból készült alkatrészek ne tegyen fém tárgyakat egy védtelen felületen. Amikor rozsdamentes acél érintkezik maró savat, azonnal öblítse le bő vízzel. Ahhoz, hogy a felület rozsdamentes acél teremt foltok hagyja hosszabb ideig élelmiszer vagy egyéb anyagok korróziót okoz (gyümölcslé, asztali só, ecet, mustár, majonéz).

Azt javasoljuk, hogy használja a rozsdamentes acélból készült termékek után töröljük szárazra egy puha ruhával, hogy megakadályozzák a kialakulását skála.

Paraméterek

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!
Típus
Rozsdamentes acél, Üveg Kész!
Hossz
34 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hossz
86 cm Kész!

Típus

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!

Mosogató anyaga

Típus
Rozsdamentes acél, Üveg Kész!

Mosogató méretei

Hossz
34 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
86 cm Kész!
Szélesség
54 cm Kész!
Mélység
21,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALVEUS Crystalix 10 bílá - levý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alveus Crystalix 10 biela - ľavý.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ