A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Alza No. 131 Multipack - 5db, HP

Termékkatalógus
Alza No. 131 Multipack - 5db, HP
Utángyártott toner - LaserJet Pro 200Color M251N, LaserJet Pro 200Color M251NW, LaserJet Pro 200Color M276N, LaserJet Pro 200Color M276NW, LaserJet Pro 200 Series nyomtatókhoz, 2x CF210X/CF211A/CF212A/CF213A, 2xBK + 1xCMY, 2x 1500 + 3x 1000 oldal
Szuper ár
81 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ALZ7758 Termékszám:  77130 Gyártó honlapja:
Alza No. 131 Multipack - 5db, HP 81 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Alza No. 131 Multipack - 5db, HP

Részletes szöveges dokumentumok vagy marketinganyagok nyomtatásához a gazdaságos ALZA toner teljesíti az elvárásokat. Tökéletes megjelenést és a legjobb eredményeket garantálja a lézernyomtatókhoz alkalmas, különböző típusú papírokon. A toner kapacitásáva elérhető nyomatszám: 6000 oldal. A teljesítményt egy szabványosított módszerrel végzett teszttel határozták meg és egy A4-es oldal 5%-os fedettsége esetén helytálló. Ez nem eredeti, hanem utángyártott toner, amely gazdaságos választás a fontos dokumentumok és számlák mindennapi nyomtatásához. A toner porformulája megbízható teljesítményt biztosít a beszáradás kockázata nélkül, ami azt jelenti, hogy nincs szükség rendszeres nyomtatásra. A készlet tartalma: többszínű multipack. Cián, fekete, magenta és sárga színben.

Utángyártott toner Alza No. 131 Multipack - 5db, HP ...

A takarékos Alza No. 131 Multipack - 5db, HP fontosabb paraméterei

  • A tartós ALZA lézernyomtatóhoz alkalmas toner kiváló nyomtatást biztosít még a promóciós anyagok esetében is
  • A nyomtatható oldalszám 5%-os oldalfedettség mellett 6000 oldal
  • Utángyártott nyomtató toner a fontos számlák és egyéb anyagok mindennapos nyomtatásához
  • A csomag tartalma: többszínű multipack
  • A tartós ALZA toner színe: cián, fekete, magenta és sárga

Az alábbi nyomtatókhoz ajánlott:

HP LaserJet Pro

Nyomtató modell:

M251, M251n, M251nw, M276, M276n és M276nw

Egészségügyi kockázatok nélkül

Az Alza.hu oldalon értékesített tonerkazettával nyomtatott papír kezelésekor nem kell aggódnod a glicerol és egyéb kockázatos anyagok - a tonerkazetta alapelemei - továbbjutása miatt, melyek az ujjakról a testbe szívódnak. A figyelmes kémiai összetétel és a festékpor tökéletes száradása miatt a megnövekedett egészségügyi kockázat kizárható. Eredeti tonerkazetta használatával nem leszel emelkedett egészségügyi kockázatnak kitéve!

Odafigyel a környezetre

A tonerkazetta készítése során maximális figyelmet fordítottak a környezetvédelemre. A tonerkazetta védi a nem megújuló energiaforrásokat. Alacsony mértékben hat a környezetre. A tonerkazetta környezetbarát termék, ezt a megjelölést az ISO 140001:2004 standard garantálja.

A maximális mennyiséget nyomtatja ki

Az utángyártott tonerkazetta hozama szabványosított módszerrel volt tesztelve, az eredmény szerint a hozam teljes mértékben összehasonlítható az eredeti tonerkazetták hozamával. Az eredeti gyártók is alkalmazzák a termék hozamára vonatkozó ISO/IEC 24711 szabványt, mely a legkisebb részletekig meghatározza a teszt pontos folyamatát és a tonerkazetták hozamát, egy A4-es oldal 5%-os lefedettségével számolva.

Nem roncsolja a nyomtatót

Az Alza.hu-n értékesített utángyártott tonerkazetta semmit sem fog csinálni a nyomtatóval. A tonerkazetták gyártását a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány tanúsítja. Mindegyik legyártott tonerkazetta ugyanolyan magas minőségű. A nyomtatód nem fog idő előtt elhasználódni vagy meghibásodni.

Nagyszerű nyomtatási minőség

A kinyomtatott dokumentum mindig éles, valódi színekkel. Az ilyen típusú tonerkazettákhoz specifikus festékpor kerül előállításra, mely ugyanolyan valódi és éles nyomtatást biztosít, mint az eredeti tonerkazetta. Biztos lehetsz a nyomtatás maximális minőségében. A tonerkazetták gyártási minőségét a német DIN 33871 szabvány garantálja.

Letesztelt kompatibilitás

Az Alza.hu-n értékesített tonerkazetta megérteti magát a nyomtatóddal. A tonerkazettákat gondosan teszteljük az adott nyomtató összes elérhető firmware-verziójával (firmware - program, mely a nyomtató működéséért felel) és mindig a legújabb chipekkel látjuk el. A tonerkazetta kompatibilis a leírásában szereplő nyomtatókkal, mindegy, hogy a kiszolgáló program öregebb, vagy újabb verziója van rá feltelepítve.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Cián, Fekete, Magenta, Sárga Kész!
Csomagolás
Többszínű multipack Kész!
Típus
Utángyártott Kész!
Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
6 000 oldal Kész!

Szín

Szín
Cián, Fekete, Magenta, Sárga Kész!
Csomagolás
Többszínű multipack Kész!

Típus

Típus
Utángyártott Kész!

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
6 000 oldal Kész!
Megjegyzés:

Az Alza tonerekben található tonerpor ezért megfelel az összes uniós irányelvnek, az európai ECHA által itt közzétett SVHC-elemzésnek megfelelően került elemzésre: http://echa.europa.eu/web/guest/candidate-list-table, és az összes vizsgált anyagra vonatkozóan ≤ 0,1%-os SVHC-tartalmú vizsgálati eredményekkel rendelkezik.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza No. 131 Multipack - 5db, HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza č. 131 Multipack 5ks pro tiskárny HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza č. 131 Multipack 5 ks pre tlačiarne HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza No. 131 Multipack 5 Stück für HP Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza No. 131 Multipack 5 Stück für HP Drucker.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ