Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Alza TopOffice i7 SSD

Termékkatalógus
Alza TopOffice i7 SSD
Számítógép - Intel Core i7-6700 4.0GHz, Intel H110, BD-RW, WiFi + választható nagyságú RAM és SSD, választható operációs rendszer
Kód:  NADALZT6b

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice i7 SSD

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.

Alza TopOffice i7 = Konfigurálható számítógép, bármilyen irodába

Vypnuto
Spolehlivá platforma

Intel platform

Minden irodának szüksége van egy megbízható számítógépre, amely nem hagy cserben még a legkeményebb munka közepette sem. Az Intel platformja megbízhatónak bizonyul,  nem csak a hardverek, de a szoftverek terén is

Vypnuto
Bezdrátové připojení

WiFi kapcsolat

A hálózat és az internet kapcsolata nélkül egy irodai PC a mai modern világban tulajdonképpen semmit nem ér. Éppen, az Alza TopOffice számítógépei WiFi kártyával felszereltek, így egyszerűen csatlakoztathatóak a helyi hálózathoz, illetve az internethez - mindez vezetékes kapcsolat nélkül.

Vypnuto
Nadstandardní záruka

3 év garancia

Az Alza TopOffice számítógépek magas minőségű, ellenőrzött komponensekkel rendelkeznek, de emellett 3 év garancia jár minden számítógép mellé. Ez, az ICO vásárlásokra is kiterjed.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Alza TopOffice 1010

Az optimális RAM nagysága

Minden irodában másra használják a számítógépeket. Ezért jó döntés az, ha a megfelelő memória nagyságot választjuk, az adott feladatokhoz mérten.

Kapacita 16 GB - Legfőbbképpen MS Office programok használatához, és komplex weboldalakon való szerkesztéshez, és hasonlókhoz ajánlott.
32GB RAM - A PC akár szerverként is üzemeltethető, kisebb vállalkozások számára


Az optimális SSD tárhely nagysága

A modern SSD tulajdonképpen a PC lelkének is nevezhető. Biztosítja a fájlok megbízható tárolását, azok gyors elérését, és az operációs rendszer gyors indítását.

120GB-os kapacitás - elegendő kisebb irodai munkákhoz, de az operációs rendszer és más létfontosságú programok telepítése után kevés hely állhat rendelkezésre
240GB-os kapacitás - az ideális választás a legtöbb iroda számára
480GB-os kapacitás - megfelelő választás igényesebb irodai munkákhoz, és nagy tárhelyet igénylő alkalmazások használatához

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Disk s rychlou odezvou

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Microsoft Windows 10 Pro

Az optimális operációs rendszer

Az Alza TopOffice számítógépeihez ajánlott a Windows 10 Pro operációs rendszer megvétele.

Az operációs rendszer nélküli változat "feltételezi" hogy már rendelkezel saját Windows 10 licensz kulccsal vagy valamelyik ingyenesen letölthető Linux disztribúciót telepíted a vásárlást követően.


Kiváló minőségű gépház + Blu-Ray meghajtó

Az Alza TopOffice számítógép egy elegáns, modern design-al rendelkező Fractal Design által gyártott gépházban helyezkedik el. A gépházban található egy Blu-Ray meghajtó is, az előlapon pedig  2db egyszerűen hozzáférhető USB port (1x USB 3.0 + 1x USB 2.0).

Emellett pedig a gépház hátulján 2db USB 3.0 port, 4db USB 2.0 port és standard monitor portok találhatóak meg (VGA, HDMI).

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Fractal Design
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza TopOffice i7 SSD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice i7 SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza TopOffice i7 SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice i7 SSD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ